Skip to Content

+

i

Frederiksberg, C.F. Richs Vej

Pris
15.000.000
Ejerudgift
9.639
Boligareal
240 m2
Grundareal
795 m2
Kælder
135 m2
Værelser
6
Garage
35 m2
Sagsnr.
IEN4199
D Energimærke

NYHED

Frederiksberg, C.F. Richs Vej

Stor og rummelig villa i imponerende flot stand
Beliggende på den skønne C.F. Richs vej, tilbagetrukket fra vejen, udbydes nu en skøn og unik villa på 425 etagemeter. Villaen er beliggende lige om hjørnet fra Femte Juni Plads, med få minutters kørsel fra Frederiksbergs pulserende butiksliv samt gåafstand til Metro og S-tog.
Tømrermester O.J.F. Nielsen opførte i 1917 villaen på C.F. Richs vej 26 for derefter selv at bebo den i flere årtier. Siden opførslen har villaen kun været beboet og ejet af tre forskellige familier - Nu har du muligheden for at blive den fjerde ejer. Ejendommen fremstår i en yderst imponerende stand. Sælger har gennemrenoveret huset med respekt for de originale detaljer, som villaen byder på mange af. Store vinduespartier, detaljerig stuk og højloftede stuer en suite og flot lysindfald er nogle af de karakteristika, der beskriver ejendommen bedst. Villaen byder på stor entre og hall, med videre gang til stueplan samt adgang til 1. salen ad bred trappe. I stueplan forefindes 3 stuer en suite. Den første stue byder på store vinduespartier med flot lysindfald og udsigt over haven. Den anden stue er stor og rummelig, har en fantastisk detaljerig stuk samt adgang til solstue med videre udgang til haven ad stenbelagt trappe. Den tredje stue fungerer i dag som spisestue og ligger i åben forbindelse med køkkenet, som nuværende ejer har fornyet og indlagt gulvvarme i. Fra spisestuen er der yderligere adgang til havestue med store glaspartier, samt videre udgang til haven. Havestuen er vestvendt, meget anvendelig og opfordrer til nydelse af dagens sidste solstråler. Ad bred trappe fra villaens hall føres man til 1. salen, som byder på 3 værelser i god størrelse samt flot badeværelse med gulvvarme, kar og brus, samt integreret vaskemaskine og tørretumbler. Alle værelser, samt fordelingsrepos, er udført med brede plankegulve i høj kvalitet. Fra to af værelserne er der udgang til en stor sydvendt balkon, hvor udsigten over haven og privatlivet kan nydes. Villaens 2. sal byder på to store rum med synlige loftsbjælker, murede vindueskarme, flotte plankegulve og skråvægge. Her er nogle rigtige gode kvadratmeter, der i dag bliver brugt til blandt andet kontor. Kælderen har egen indgang fra villaens nordlige facade. Den indvendige adgang er blevet blændet, men kan med lethed etableres igen. Her forefindes 135 kvadratmeter, fordelt på 4 disponible rum, et køkken og et badeværelse. Kælderen bærer præg af at være højloftet og har et stort sydvendt rum med gode vinduespartier, samt flot lysindfald. Kælderen byder på mange anvendelsesmuligheder - oplagt til at etablere hjemmekontor, erhverv eller lignende.
Villaen ligger placeret på den bagerste del af grunden, tilbagetrukket fra vejen, hvilket giver en dejlig ro. Haven er solrig og privat, med rigeligt plads til beplantning, flagstang, græsplæne, urtehave, mm. Der er fri passage rundt om huset og bagerst på grunden forefindes en muret garage, der i dag bliver brugt til opbevaring, da der er etableret carport.
En unik villa der emmer af herskabelighed, historie og fantastiske detaljer. Skal opleves!

Teamet

Kontaktperson

Feodora Viscovich / feo@eltoftnielsen.dk
Akademiøkonom/Bachelor
+45 70 70 12 43

Feodora Viscovich, Akademiøkonom/Bachelor
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Magnus Bentsen / magnus@eltoftnielsen.dk
Trainee, Finansøkonom
+45 70 70 12 43

Magnus Bentsen, Trainee, Finansøkonom
Send email

Dokumenter

Energimærke

Energimærkning er et dokument, der fortæller om en boligs energiforbrug og synliggør dens energieffektivitet.

Hent

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores købekartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

C.F. Richs Vej 26
2000 Frederiksberg

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Projekt Boligvisning (må ikke redigeres)

Scherfigsvej 6A, 3. Tv., København Ø

130 nøje gennemtænkte og elegante kvm. på helt særlig ...

Pris
7.749.000
Boligareal
130 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN4218
Se boligen  
Se boligen
Projekt Boligvisning (må ikke redigeres)

Scherfigsvej 6A, 2. Tv., København Ø

130 nøje gennemtænkte og elegante kvm. på helt særlig ...

Pris
6.999.000
Boligareal
130 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN4217
Se boligen  
Se boligen
Projekt Boligvisning (må ikke redigeres)

Scherfigsvej 6A, St. Th., København Ø

Elegant stuelejlighed med privat terrasse og have. Indflytningsklar ...

Pris
6.499.000
Boligareal
129 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN4215
Se boligen  
Se boligen
Projekt Boligvisning (må ikke redigeres)

Scherfigsvej 6A, 5., København Ø

Drømmebolig med dansk design i verdensklasse - Indflytningsklar ...

Pris
10.000.000
Boligareal
220 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4220
Se boligen