fbpx

Skip to Content

+
  • Andet
    Andet
  • Andet
    Andet
  • Andet
    Andet

i

Nordhavn, Fortkaj

Boligareal
208 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN4329
B Energimærke

Nordhavn, Fortkaj

LEJLIGHED UDEN BOPÆLSPLIGT
Siloens rationelle form og facon er et direkte resultat af sin oprindelige funktion som kornsilo. Kravene til opbevaring og behandling af korn i den gamle silo har bevirket en storslået rumlig variation etage for etage, der har resulteret i 38 unikke lejligheder. Hver lejlighed har minimum 3,5 meter til loftet og nogle lejligheder har helt op til 7 m til loftet. Ved at beholde den gamle silos unikke etagehøjder og rumligheder, understreges bygningens historiske spor. De oprindelige strukturer er bevaret så rå og urørte som muligt, og synlige betonsøjler og -vægge er derved blevet et stærkt visuelt element i samtlige rum. I den offentlige stueetage er flere elementer fra den tidligere brug derudover bevaret - f.eks. de gamle korntragte.
I denne historiske bygning finder man en helt unik lejlighed som er fordelt på anden og tredje etage. Planløsningen i denne lejlighed respekterer i den grad de enkelte beboeres behov for egne domæner, idet der er tre værelser med hvert sit tilstødende walk-in closet og badeværelse. To af dem er placeret i boligens øverste etage. Det tredje i den nederste etage, hvor der også er køkkenalrum, stue, gæstetoilet, entré med skabe og to terrasser. Til den ene af terrasserne er der udgang fra både stuen og køkkenalrum; til den anden fra værelset. På toppen af den fænomenale ejendom kan man opleve 360 graders udsigt fra en fælles terrasse.
Udover at man her køber en lejlighed som der ikke findes to af følger følgende faciliteter og services med: Concierge service alle hverdage fra kl.8.00-19.00 - Concierge afdelingen hjælper med alt hvad der kan lette hverdagen, Renseri service, Bilvask, Nøgleopbevaring, Bestilling af restauranter, Bestilling af taxa´er, Rengøring, Kørsel med chauffør til og fra lufthavnen i Silo´ens egne biler for et lille tillæg. eller i en Mercedes S-klasse imod yderligere tillæg, Modtage pakker, Parkere din bil, In house restaurant på 17 etage med byens absolut mest spektakulære udsigt. Restauranten er ideel til business frokoster og middage, til at mødes med venner til drinks eller til en hyggelig familiemiddag. Man er også meget velkommen til blot at købe en kop kaffe og nyde de smukke omgivelser med din laptop eller dagens avis, 25% på al mad og drikke i restauranten, In house fitness center – kun for beboerne samt In House kajakker til beboerne.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Fortkaj 30, 2. TV.
2150 Nordhavn

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Enrumvej 15, Skodsborg

En stor og arkitektonisk særdeles spændende ejendom med en dejlig beliggenhed tæt på skov, strand og havn. Her ...

Pris
10.495.000
Boligareal
215 m2
Grundareal
1.326 m2
Kælderareal
76 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN5596
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Grønhøjvænge 9, Holbæk

Udsigtshus i første række til fjordene med en enestående dejlig beliggenhed. Her kan man nyde vandudsigten i fulde ...

Pris
2.995.000
Boligareal
84 m2
Grundareal
2.945 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5024
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Birkevænget 1, Nykøbing Sj

Nyopført og meget rummeligt fritidshus fra 2017 med mange sovepladser og kort afstand til strand udbydes til jer, der ...

Pris
1.995.000
Boligareal
122 m2
Grundareal
1.254 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5642
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ringbakken 4, Veddinge bakker, Asnæs

Kvalitetsfritidshus med udsigt over Sejerøbugten udbydes. Huset er opført i 2008 af en kvalitetsbevidst ...

Pris
2.495.000
Boligareal
107 m2
Grundareal
2.842 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5676
Se boligen