fbpx

Skip to Content

+
  • Andet
    Andet
  • Andet
    Andet
  • Andet
    Andet

i

Nordhavn, Fortkaj

Boligareal
208 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN4329
B Energimærke

Nordhavn, Fortkaj

LEJLIGHED UDEN BOPÆLSPLIGT
Siloens rationelle form og facon er et direkte resultat af sin oprindelige funktion som kornsilo. Kravene til opbevaring og behandling af korn i den gamle silo har bevirket en storslået rumlig variation etage for etage, der har resulteret i 38 unikke lejligheder. Hver lejlighed har minimum 3,5 meter til loftet og nogle lejligheder har helt op til 7 m til loftet. Ved at beholde den gamle silos unikke etagehøjder og rumligheder, understreges bygningens historiske spor. De oprindelige strukturer er bevaret så rå og urørte som muligt, og synlige betonsøjler og -vægge er derved blevet et stærkt visuelt element i samtlige rum. I den offentlige stueetage er flere elementer fra den tidligere brug derudover bevaret - f.eks. de gamle korntragte.
I denne historiske bygning finder man en helt unik lejlighed som er fordelt på anden og tredje etage. Planløsningen i denne lejlighed respekterer i den grad de enkelte beboeres behov for egne domæner, idet der er tre værelser med hvert sit tilstødende walk-in closet og badeværelse. To af dem er placeret i boligens øverste etage. Det tredje i den nederste etage, hvor der også er køkkenalrum, stue, gæstetoilet, entré med skabe og to terrasser. Til den ene af terrasserne er der udgang fra både stuen og køkkenalrum; til den anden fra værelset. På toppen af den fænomenale ejendom kan man opleve 360 graders udsigt fra en fælles terrasse.
Udover at man her køber en lejlighed som der ikke findes to af følger følgende faciliteter og services med: Concierge service alle hverdage fra kl.8.00-19.00 - Concierge afdelingen hjælper med alt hvad der kan lette hverdagen, Renseri service, Bilvask, Nøgleopbevaring, Bestilling af restauranter, Bestilling af taxa´er, Rengøring, Kørsel med chauffør til og fra lufthavnen i Silo´ens egne biler for et lille tillæg. eller i en Mercedes S-klasse imod yderligere tillæg, Modtage pakker, Parkere din bil, In house restaurant på 17 etage med byens absolut mest spektakulære udsigt. Restauranten er ideel til business frokoster og middage, til at mødes med venner til drinks eller til en hyggelig familiemiddag. Man er også meget velkommen til blot at købe en kop kaffe og nyde de smukke omgivelser med din laptop eller dagens avis, 25% på al mad og drikke i restauranten, In house fitness center – kun for beboerne samt In House kajakker til beboerne.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Fortkaj 30, 2. TV.
2150 Nordhavn

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gudmindrup Strandvej 60, Højby

Velbygget og velindrettet kvalitetshus fra 2009 med en fredelig og næsten hemmelig placering på lille stikvej. Fra ...

Pris
2.195.000
Boligareal
99 m2
Grundareal
1.246 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5874
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Næsvej 1B, Ordrup Næs, Fårevejle

Ordrup Næs - Idyllisk, klassisk og særdeles velbygget sommerhus med charmerende naturtag, med en af de absolut bedste ...

Pris
2.850.000
Boligareal
88 m2
Grundareal
2.772 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5811
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
17. feb
12:30-13:00
Boligvisning (må ikke redigeres)

Dyrehavevej 36, Klampenborg

Smukt og velholdt hus ved Dyrehaven med sin helt egen og meget specielle udstråling af originalitet. Huset fremstår, ...

Pris
13.800.000
Boligareal
201 m2
Grundareal
833 m2
Kælderareal
80 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN1170
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Rundholtsvej 127, København S

Nu udlejes hypermoderne kvalitetsbolig med arkitektonisk kant og en fredelig, stemningsfyldt beliggenhed ved vand, ...

Leje pr. md.
34.000
Depositum
102.000
Forudbetalt leje
102.000
Boligareal
175 m2
Grundareal
119 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5304L
Se boligen