Skip to Content

+
  • Plantegning
    Plantegning

i

Helsingør, Søndre Strandvej

Pris
10.995.000
Ejerudgift
14.292
Boligareal
255 m2
Grundareal
1.513 m2
Kælder
28 m2
Værelser
9
Sagsnr.
IEN4377
D Energimærke

Helsingør, Søndre Strandvej

Eventyrlig ejendom med stor have og bådebro direkte til Øresund, hvor I kan snorkle i det blå vand eller nyde udsigten til Kronborg og lysene på den svenske kystlinje.
Ejendommen er opført for næsten 100 år siden i 1920 som et af kystens store og prægtige sommerresidenser. Efter de nuværende ejere overtog huset for otte år siden, er alt blevet moderniseret både inde og ude, så det nu troner med sin fantastiske beliggenhed som en smuk, næsten majestætisk helårsejendom i tre etager med kridhvide mure og et gnistrende sort tag. I får her alt hvad øjnene begærer af havudsigt, inklusive jeres eget lysthus som et slags sommerhus lige i vandkanten.
Indenfor er det 255 m2 store hus gennemmoderniseret og lige til at flytte ind i. Der er etableret nye badeværelser og nyt køkken i fransk landstil af materialer i højeste kvalitet. Desuden får I stuk i seks af husets rum. Her er store stuer, som er lige velegnede til større selskaber og almindelig hjemlig familiehygge. Gulvene er renoverede, så de både fremstår flotte og funktionelle. Der er etableret en ny porcelænsovn i den ene af stuerne, som passer perfekt til husets stil og æstetik. Det er gjort ved at tage et aftryk af stuens stukloft, som er blevet genskabt på porcelænsovnens overflade.
Væggene er malet smagfuldt og i pagt med husets oprindelige stil. Nogle af væggene er beklædt med lækre tapeter i bedste kvalitet fra Tapetcaféen i farvenuancer, der flugter med husets oprindelige karakter og udtryk. Dermed er det lykkedes at skabe en stemning af afslappet elegance og hjemlig hygge i en sådan grad, at det næsten opleves som sommerhusagtigt til trods for de store rum, loftshøjden og de mange etager. Her kan hele familien slappe af i omgivelser, der på én gang er hyggelige og prægtige.
Indretningen af husets tre etager og kælderen giver masser af albuerum til alle medlemmer af familien. I stueetagen har I alle fællesrummene med hall, to store stuer, dejligt køkkenalrum, bryggers, badeværelse og indbygget terrasse. På første sal er der tre værelser, badeværelse og overdækket altan. På anden sal yderligere tre værelser. Hele huset er isoleret. Og i kælderen er der en række disponible rum.
Haven, der er på 1.513 m2, er ligesom huset anlagt med henblik på at være et rart og afstressende sted at være. Det kan I opleve på den store græsplæne, hvor der snildt er plads til par fodboldmål i havestørrelse. Ellers kan man slappe af med at betragte magnolietræet, kirsetræet eller æbletræerne, når man ikke har sin opmærksomhed rettet mod det blå hav, der strækker sig for enden af grunden. Her er alle muligheder til stede for et afslappende liv i smukke, livsbekræftende omgivelser. Måske er det jer, der vil skrive det næste kapitel i husets eventyrlige historie?

Teamet

Kontaktperson

Karsten Juul / karsten@eltoftnielsen.dk
Salg og vurdering
+45 70 70 20 05

Karsten Juul, Salg og vurdering
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Mathias Nilsson / nilsson@eltoftnielsen.dk
Trainee, Finansbachelor
+45 49 19 31 00

Mathias Nilsson, Trainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Søndre Strandvej 86A
3000 Helsingør

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Kystagervej 18, Kalundborg

I første række til suveræn sandbadestrand og med en vestvendt ...

Pris
3.795.000
Boligareal
96 m2
Grundareal
1.270 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN4477
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
21. maj
11:30-12:00
Boligvisning (må ikke redigeres)

Bakkedalen 15, Tibirke Bakker, Tisvildeleje

Bakkegården er ét af få sommerhuse i Tibirke Bakker. Kigger du mod ...

Pris
22.000.000
Boligareal
339 m2
Grundareal
76.440 m2
Kælderareal
14 m2
Sagsnr.
IEN4955F
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Hornbækgårdsvej 2, Hornbækgaard, Hornbæk

Hornbækgård er den mest fantastiske og idylliske lystejendom man ...

Pris
26.500.000
Boligareal
480 m2
Grundareal
101.200 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN0287
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Rosenhøj 20, Veddinge Bakker, Fårevejle

Her udbydes en traditionel og hyggelig sommerbolig med en god og høj ...

Pris
2.295.000
Boligareal
70 m2
Grundareal
2.954 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN4184
Se boligen