Skip to Content

+

i

Rungsted Kyst, Sanskevej

Boligareal
175 m2
Grundareal
1.212 m2
Kælder
36 m2
Værelser
6
Garage
50 m2
Sagsnr.
IEN4494
C Energimærke

Rungsted Kyst, Sanskevej

I 2012 blev denne ejendom fra 1927 kåret som årets hus i Hørsholm Kommune. Den er også omtalt i bogen om de 100 huse, man bør kende i Hørsholm. Der er således udbredt enighed om, at ejendommens niveau er langt ud over det sædvanlige. Se på billederne, og bliv bekræftet i, at huset er moderniseret med sans for både detaljerne og helheden. Alt er renoveret, selv de 90 år gamle ydermurene, der står smukkere end nogensinde. Der er indlagt nye el-installationer, lagt brede Dinesen-plankegulve, renoveret lofter og vægge, indlagt gulvvarme i hele huset, herunder i dobbeltgaragen, indsat nyt Invita-køkken med Gaggenau-ovne, installeret badeværelser med kostbare italienske fliser fra Made A Mano og Vola-armaturer, og der er Dahl Wulf-snedkerskabe på værelserne. En gennemført renovering til mindste detalje. Ejendommens grundplan er udformet som en sommerfugl, der generøst spreder sine vinger ud til hver sin side. Den indtagende stue med det højt hvælvede loft og de fritlagte bjælker er sommerfuglens krop og husets centrum. Ud fra dette omdrejningspunkt er der til den sydøstlige side to værelser, kontor og badeværelse og til nordvestlige side køkken, soveværelse og badeværelse. Havearkitekten har videreført den originale organiske form fra husets sommerfugledesign uden for huset på den 1.212 kvm grund og skabt et haveanlæg, der er en fryd for øjet med en gennemtænkt kombination af retvinklede flader i græs, chaussesten og træterrasser, som komplementeres af de runde, organiske former på de velformede buske og planter. Desuden rummer grunden et anneks med stue, badeværelse og køkken, og bag huset er der p-plads til fire biler. Læg dertil, at ejendommen er forskånet for trafikstøj, og I kan fornemme konturerne af en både fredelig og smuk privatsfære, som har fortjent hver en rose fra de instanser, som har præmieret ejendommen. Den smukke, lave mur, der omkranser grunden, er som prikken over iet, så det hele hænger sammen i en pragtfuld enhed. Tøv derfor ikke for længe, hvis I vil i betragtning til at blive de næste ejere af denne oase i Rungsted Kyst. Bemærk også, at de faciliteter, man som familie har brug for, befinder sig inden for gåafstand. Der er eksempelvis blot én km til Rungsted Private Realskole og endnu kortere vej til lilleskolen. Sportsfaciliteterne ligger ligeledes inden for cykelafstand. Og for enden af vejen har I til skoven, Rungsted Hegn.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Sanskevej 15C
2960 Rungsted Kyst

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Rådhusvej 32, Fårevejle

Flot, præsentabel ejendom på 242 kvm beliggende i en prægtig have ...

Pris
3.895.000
Boligareal
242 m2
Grundareal
80.000 m2
Værelser
12
Sagsnr.
IEN4496K
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Trongårdsvej 22, Kgs. Lyngby

Klassisk palævilla på 340 kvm med mange velbevarede, originale ...

Pris
12.500.000
Boligareal
260 m2
Grundareal
860 m2
Kælderareal
71 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN4567
Se boligen  
Se boligen
Åbent hus Boligvisning (må ikke redigeres)

Solvænget 1, Rungsted Kyst

På stille, rolig og meget skøn villavej midt i det centrale ...

Pris
8.995.000
Boligareal
296 m2
Grundareal
1.212 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN4126
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Hovmarksvej 8, Charlottenlund

På stille og attraktiv vej, tæt på Bernstorffsparken, udbydes ...

Pris
21.500.000
Boligareal
363 m2
Grundareal
1.640 m2
Kælderareal
112 m2
Værelser
11
Sagsnr.
IEN0365
Se boligen