fbpx

Skip to Content

+

i

Virum, Furesøvej

Boligareal
221 m2
Grundareal
1.826 m2
Værelser
7
Garage
31 m2
Sagsnr.
IEN4591
D Energimærke

Virum, Furesøvej

Moderne og indflytningsklar (nyrenoveret) arkitekttegnet pragtvilla med panorama udsigt over Furesøen, beliggende på en grund, som strækker sig ned mod søbredden og med egen badebro. Huset er oprindeligt opført i 1959 og er i 2016 blevet moderniseret, så villaen i dag fremstår som en topmoderne ejendom med en særdeles velgennemtænkt planløsning. Hele den lange facade, der vender mod vandet, har store gennemgående vinduespartier, så man inde fra huset kan nyde, ja nærmest blive bjergtaget, af den fænomenale vestvendte søudsigt, der strækker sig, så langt øjet rækker. Boligen er indrettet med kvalitetsmaterialer, lyse vægge, højt til loftet og sildebensgulve i egetræ. Den gennemførte og rolige æstetik går igen uden for huset ved ejendommens hyggekroge og den bevidste beplantning. Indvendigt byder ejendommen på nyistandsat gæstetoilet, nyetableret køkken/alrum som fungerer som husets hjerte med god plads til mange gæster, via franske døre fra køkkenalrummet er der adgang til 2 store stuer en-suite, nyistandsatte badeværelser, masterbedroom med masser af skabsplads i direkte forbindelse til eget badeværelse. Via skabsgang i den anden ende af huset er der adgang til værelsesafdeling med endnu et badeværelse og 3 meget store børneværelser. Viktualie og depotrum. Der er vinduer i fuld stuelængde, så man hele tiden kan nyde lysindfaldet og udsigten over grunden og det vidstrakte sø-areal nedenfor. Grunden, der i den ene side går ned mod vandet med egen både-/badebro, er jeres helt egen, hvorfra I ugeneret kan nyde naturens nærvær med vandet, solnedgange, badning og sejl-aktiviteterne på søen. Furesøvej 3A er placeret på stille vej, hvor der ikke er nogen gennemkørende trafik. Men der er nu ikke langt til de steder, som man også gerne vil hen til. Virum Skole, som er en af Danmarks bedste, ligger under 1 km fra adressen, og til Virum Gymnasium er der ca. 2 km. Der er 1,5 km til Virum Torv med forretninger og cirka samme afstand til S-togsstationen, hvor turen til København varer knap 15 minutter. Udover de gængse idrætsgrene, er der i Virum også muligheden for f.eks. at dyrke bordtennis og basket, ligesom der er rideskole ved Frederiksdal Slot, der ligger ca. 1 km fra huset. Man kan løbe mange fantastiske ture, hvor man kan nyde områdets varierende natur, nyde en dukkert ved egen badebro med sandbund, slentre i aftensolen langs vandet. Indbegrebet af livskvalitet i form af ro, natur og samtidig nærhed til København, skoler og sportsaktiviteter. Nøgleordet er indflytningsklar luksusbolig.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Furesøvej 3A
2830 Virum

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Sandgaardsvej 4, Hornbæk

Hyggeligt, rustikt og moderne er de ord, der umiddelbart falder én ...

Pris
4.350.000
Boligareal
84 m2
Grundareal
890 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5496
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Pilestræde 21, 3. 3., København K

Lejlighed UDEN BOPÆLSPLIGT midt i Københavns charmerende indre, ...

Pris
5.750.000
Boligareal
81 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN5555
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bakkegade 16, Hillerød

Hvis I har en forkærlighed for det atmosfærefyldte og ...

Pris
4.600.000
Boligareal
222 m2
Grundareal
596 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN5503
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ørekildevej 1, Vejby

Indflytningsklar villa med mange miljøløsninger og en fredelig, ...

Pris
3.998.000
Boligareal
207 m2
Grundareal
3.001 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5531
Se boligen