Skip to Content

+

i

Virum, Furesøvej

Pris
12.995.000
Ejerudgift
13.184
Boligareal
221 m2
Grundareal
1.826 m2
Værelser
7
Garage
31 m2
Sagsnr.
IEN4591
D Energimærke

NY PRIS

Virum, Furesøvej

221 kvm moderne og indflytningsklar (nyrenoveret) arkitekttegnet pragtvilla med panorama udsigt over Furesøen. Denne højt beliggende liebhaverejendom ligger på en grund på 1.826 kvm, som strækker sig ned mod søbredden og har egen badebro. Huset er oprindeligt opført i 1959 og er i 2016 blevet moderniseret, så villaen i dag fremstår som en topmoderne ejendom med en særdeles velgennemtænkt planløsning. Hele den lange facade, der vender mod vandet, har store gennemgående vinduespartier, så man inde fra huset kan nyde, ja nærmest blive bjergtaget, af den fænomenale vestvendte søudsigt, der strækker sig, så langt øjet rækker. Boligen er indrettet med kvalitetsmaterialer, lyse vægge, højt til loftet og sildebensgulve i egetræ. Den gennemførte og rolige æstetik går igen uden for huset ved ejendommens hyggekroge og den bevidste beplantning. Indvendigt byder ejendommen på nyistandsat gæstetoilet, nyetableret køkken/alrum som fungerer som husets hjerte med god plads til mange gæster, via franske døre fra køkkenalrummet er der adgang til 2 store stuer en-suite, nyistandsatte badeværelser, masterbedroom med masser af skabsplads i direkte forbindelse til eget badeværelse. Via skabsgang i den anden ende af huset er der adgang til værelsesafdeling med endnu et badeværelse og 3 meget store børneværelser. Viktualie og depotrum. Der er vinduer i fuld stuelængde, så man hele tiden kan nyde lysindfaldet og udsigten over grunden og det vidstrakte sø-areal nedenfor. Grunden, der i den ene side går ned mod vandet med egen både-/badebro, er jeres helt egen, hvorfra I ugeneret kan nyde naturens nærvær med vandet, solnedgange, badning og sejl-aktiviteterne på søen. Furesøvej 3A er placeret på stille vej, hvor der ikke er nogen gennemkørende trafik. Men der er nu ikke langt til de steder, som man også gerne vil hen til. Virum Skole, som er en af Danmarks bedste, ligger under 1 km fra adressen, og til Virum Gymnasium er der ca. 2 km. Der er 1,5 km til Virum Torv med forretninger og cirka samme afstand til S-togsstationen, hvor turen til København varer knap 15 minutter. Virum, der har ca. 15.000 indbyggere, er velforsynet med sportsklubber af mange slags. Udover de gængse idrætsgrene, får I her også muligheden for f.eks. at dyrke bordtennis og basket, ligesom der er rideskole ved Frederiksdal Slot, der ligger ca. 1 km fra huset. Man kan løbe mange fantastiske ture, hvor man kan nyde områdets varierende natur, nyde en dukkert ved egen badebro med sandbund, slentre i aftensolen langs vandet. Indbegrebet af livskvalitet i form af ro, natur og samtidig nærhed til København, skoler og sportsaktiviteter. Nøgleordet er indflytningsklar luksusbolig.

Teamet

Kontaktperson

Christina Linnet / linnet@eltoftnielsen.dk
Salg og vurdering, Cand. merc.
+45 70 70 20 05

Christina Linnet, Salg og vurdering, Cand. merc.
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Cecilie Mosegaard Rasmussen / cecilie@eltoftnielsen.dk
Trainee, Finansbachelor
+45 70 70 20 05

Cecilie Mosegaard Rasmussen, Trainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Furesøvej 3A
2830 Virum

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Amaliegade 24, 2., København K

Fantastisk lejlighed centralt placeret tæt ved Amalienborg ...

Leje pr. md.
42.000
Depositum
126.000
Forudbetalt leje
126.000
Boligareal
330 m2
Grundareal
732 m2
Værelser
8
Sagsnr.
IEN2651L
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Parkvej 20, Rungsted Kyst

Ejendommen Lindehave er en af Rungsteds flotte gamle ...

Pris
12.900.000
Boligareal
325 m2
Grundareal
2.037 m2
Kælderareal
175 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN4695
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Lyngvej 8, Fårevejle

1. række i Ordrup - med smuk panoramaudsigt ud over Sejerøbugten, ...

Pris
4.800.000
Boligareal
115 m2
Grundareal
1.793 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN4664
Se boligen  
Se boligen
NY PRIS Boligvisning (må ikke redigeres)

Furesøvej 3A, Virum

221 kvm moderne og indflytningsklar (nyrenoveret) arkitekttegnet ...

Pris
12.995.000
Boligareal
221 m2
Grundareal
1.826 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN4591
Se boligen