fbpx

Skip to Content

+

i

Vig, Hybenvej

Boligareal
134 m2
Grundareal
1.119 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4595

Vig, Hybenvej

Et par hundrede meter fra Sejerø Bugt ligger dette familievenlige sommerhus, der kan bruges som helårsbolig. Har I børn eller børnebørn, kan I tage dem med til stranden, der er yderst børnevenlig, eftersom man skal flere hundrede meter ud i vandet, før det bliver dybt. Sommerhuset ligger i et lille nabolag med blot fem andre huse, hvilket giver jer en ro, I sjældent finder i storbyen. I vil være tæt på mange af Odsherred Kommunes aktiviteter for børn og voksne. Sommerland Sjælland ligger 15 minutters kørsel fra ejendommen. Ønsker I at spille golf, er der samme afstand til både Dragsholm Golf Club og Odsherred Golfklub. Endelig er der middelaldermuseet, Ulvsborg, hvor børnene kan opleve et stykke af Danmarkshistorien komme til live. Besøger I Pottegården en kilometer fra ejendommen, vil I opleve en hyggelig blanding af restaurant og keramikbutik, og der er live musik i sommermånederne.
Sommerhuset er indflytningsklart, og det blev malet i foråret 2018. Der er motorvej og motortrafikvej stort set hele vejen fra København, hvormed køreturen tager omtrent en time. Ønsker I at lægge vejen forbi om vinteren, kan I ringe til varmepumpen, som sørger for, at huset har en passende temperatur, når I ankommer. I træder indenfor i et indbydende sommerhjem med masser af naturligt lys og loft til kip. Elementerne i køkkenalrummet kommer fra HTH, der desuden byder på induktionskomfur og Thermex- emhætte. Når familien eller gæsterne er samlet indendørs, er huset indrettet til at skabe en social atmosfære, da det er muligt at deltage i samtalerne inde i stuen, mens madlavningen står på. Foruden et soveværelse har huset to værelser og et anneks til overnattende gæster.
Ejendommens terrasse er på 110 m2 med plads til mange spisende gæster. Når de skal bydes på en særlig spiseoplevelse, kan I gå ned til den lokale, økologiske kvægavler, som holder fritgående køer tæt på matriklen. I øvrig kort afstand til Brugsen.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Hybenvej 4, Ellinge Lyng
4560 Vig

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gudmindrup Strandvej 60, Højby

Velbygget og velindrettet kvalitetshus fra 2009 med en fredelig og næsten hemmelig placering på lille stikvej. Fra ...

Pris
2.195.000
Boligareal
99 m2
Grundareal
1.246 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5874
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Næsvej 1B, Ordrup Næs, Fårevejle

Ordrup Næs - Idyllisk, klassisk og særdeles velbygget sommerhus med charmerende naturtag, med en af de absolut bedste ...

Pris
2.850.000
Boligareal
88 m2
Grundareal
2.772 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5811
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
17. feb
12:30-13:00
Boligvisning (må ikke redigeres)

Dyrehavevej 36, Klampenborg

Smukt og velholdt hus ved Dyrehaven med sin helt egen og meget specielle udstråling af originalitet. Huset fremstår, ...

Pris
13.800.000
Boligareal
201 m2
Grundareal
833 m2
Kælderareal
80 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN1170
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Rundholtsvej 127, København S

Nu udlejes hypermoderne kvalitetsbolig med arkitektonisk kant og en fredelig, stemningsfyldt beliggenhed ved vand, ...

Leje pr. md.
34.000
Depositum
102.000
Forudbetalt leje
102.000
Boligareal
175 m2
Grundareal
119 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5304L
Se boligen