fbpx

Skip to Content

+

i

Vig, Hybenvej

Boligareal
134 m2
Grundareal
1.119 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4595

Vig, Hybenvej

Et par hundrede meter fra Sejerø Bugt ligger dette familievenlige sommerhus, der kan bruges som helårsbolig. Har I børn eller børnebørn, kan I tage dem med til stranden, der er yderst børnevenlig, eftersom man skal flere hundrede meter ud i vandet, før det bliver dybt. Sommerhuset ligger i et lille nabolag med blot fem andre huse, hvilket giver jer en ro, I sjældent finder i storbyen. I vil være tæt på mange af Odsherred Kommunes aktiviteter for børn og voksne. Sommerland Sjælland ligger 15 minutters kørsel fra ejendommen. Ønsker I at spille golf, er der samme afstand til både Dragsholm Golf Club og Odsherred Golfklub. Endelig er der middelaldermuseet, Ulvsborg, hvor børnene kan opleve et stykke af Danmarkshistorien komme til live. Besøger I Pottegården en kilometer fra ejendommen, vil I opleve en hyggelig blanding af restaurant og keramikbutik, og der er live musik i sommermånederne.
Sommerhuset er indflytningsklart, og det blev malet i foråret 2018. Der er motorvej og motortrafikvej stort set hele vejen fra København, hvormed køreturen tager omtrent en time. Ønsker I at lægge vejen forbi om vinteren, kan I ringe til varmepumpen, som sørger for, at huset har en passende temperatur, når I ankommer. I træder indenfor i et indbydende sommerhjem med masser af naturligt lys og loft til kip. Elementerne i køkkenalrummet kommer fra HTH, der desuden byder på induktionskomfur og Thermex- emhætte. Når familien eller gæsterne er samlet indendørs, er huset indrettet til at skabe en social atmosfære, da det er muligt at deltage i samtalerne inde i stuen, mens madlavningen står på. Foruden et soveværelse har huset to værelser og et anneks til overnattende gæster.
Ejendommens terrasse er på 110 m2 med plads til mange spisende gæster. Når de skal bydes på en særlig spiseoplevelse, kan I gå ned til den lokale, økologiske kvægavler, som holder fritgående køer tæt på matriklen. I øvrig kort afstand til Brugsen.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Hybenvej 4, Ellinge Lyng
4560 Vig

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Åbent
hus
28. apr
11:00-11:20
Boligvisning (må ikke redigeres)

Stokhusgade 4B, ST., København K

Luksuslejlighed med eksklusiv gårdhave placeret i en ejendom, som er opført i 2007 af tegnestuen Knud Erik Holst, der ...

Pris
7.500.000
Boligareal
122 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5955
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Vedbæk Strandvej 507A, Vedbæk

En virkelig skøn villa på Strandvejen i Vedbæk, midt i mellem Vedbæk og Rungsted Havn. Oprindeligt opført i 1887, ...

Pris
8.995.000
Boligareal
215 m2
Grundareal
818 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5037
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Skodsborg Strandvej 214, Skodsborg

Pragtvilla, hvidpudset og totalrenoveret, med en underskøn beliggenhed med Malibu-mindelser direkte til sandstranden ...

Pris
25.000.000
Boligareal
258 m2
Grundareal
1.111 m2
Kælderareal
214 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4633
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Martin Luther Kings Vej 9, 4. TV., København SV

Højloftet lejlighed på 157 m2 beliggende på fjerde sal med altan, to badeværelser og master bedroom. Her 2,72 m fra ...

Pris
6.995.000
Boligareal
157 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6030
Se boligen