fbpx

Skip to Content

+

i

Charlottenlund, Henriettevej

Boligareal
180 m2
Grundareal
680 m2
Kælder
83 m2
Værelser
7
Garage
18 m2
Sagsnr.
IEN4605
E Energimærke

Charlottenlund, Henriettevej

Spændende, arkitekttegnet villa i funkisstil med masser af plads til en stor familie beliggende i et hyggeligt nabolag med kun et par minutters gang til Dyrehaven og Skovgårdsskolen, ligesom der blot er 1,5 km til Øresund og vandet. Villaen, der er på 180 kvm, er opført i 1934 og indrettet i tre utraditionelle og charmerende plan, så man får en oplevelse af at kunne gå rundt og nærmest fare vild i de mange, dejlige rum. Her er tre indgange, som man kan anvende efter temperament og ærinde i huset. Fra den ene kommer man ad en trappe til mellemetagen, fra en anden til den separate, men dog integrerede, teenage- eller atelierafdeling og ad den tredje via terrassen ind i det store køkkenalrum. Det giver ifølge de nuværende ejere huset en særligt levende atmosfære, der ikke kan undgå at smitter af på beoerne. Man trives. Hele huset er moderniseret og står klar til at blive taget i brug. Det bemærker man allerede, når man træder ind i husets hall, hvor man bliver mødt varmt velkommen af et flot stribet tapet af bedste kvalitet. Flere af de øvrige rum har elegante og meget smagfulde vægfarver eller tapeter på én eller flere vægge, hvilket er med til at give boligen sin egen sjæl og karakter. Det er med til at skabe rammerne for et varmt, aktivt og intenst liv lige fra det store køkkenalrum, hvor I snildt kan have 18-20 mennesker spisende gæster, og til de mange skønne værelser. Stuen er karakteriseret ved sin dejlige, store størrelse, det hyggelige ildsted og et markant vinduesparti med udsigt til haven. I får soveværelse med direkte adgang til badeværelse og desuden tre værelser, hvor det ene tidligere har været delt i to. Huset har to badeværelser med brus og desuden bad i kælderen. I vil bemærke, at en kreativ og legende sjæl også har været på spil ved opsætningen af et fantasifuldt mosaikmønster i det ene af badeværelserne. I den nedre etage er der stort værksted, fadebur og ydermere vaskerum med masser af plads til hvad man måtte ønske. Garagen er endvidere indlemmet i huset til et stort, funktionelt opbevaringsrum, så I uden problemer vil have plads til sportsudstyr, cykler og ridegrej, hvilket er en stor bekvemmelighed i dagligdagen. Haven, der ligger på en 680 kvm grund, er nem og hyggelig, terrassen decideret charmerende med stensætning i bornholmsk granit, og gangarealer og hyggekroge er med varierede stenbelægninger. Huset står og venter på at byde næste familie velkommen.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Henriettevej 45
2920 Charlottenlund

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Sandgaardsvej 4, Hornbæk

Hyggeligt, rustikt og moderne er de ord, der umiddelbart falder én ...

Pris
4.350.000
Boligareal
84 m2
Grundareal
890 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5496
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Pilestræde 21, 3. 3., København K

Lejlighed UDEN BOPÆLSPLIGT midt i Københavns charmerende indre, ...

Pris
5.750.000
Boligareal
81 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN5555
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bakkegade 16, Hillerød

Hvis I har en forkærlighed for det atmosfærefyldte og ...

Pris
4.600.000
Boligareal
222 m2
Grundareal
596 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN5503
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ørekildevej 1, Vejby

Indflytningsklar villa med mange miljøløsninger og en fredelig, ...

Pris
3.998.000
Boligareal
207 m2
Grundareal
3.001 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5531
Se boligen