fbpx

Skip to Content

+

i

Asnæs, Elmebakken

Boligareal
181 m2
Grundareal
884 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4607
D Energimærke

Asnæs, Elmebakken

Ny pris - Stor villa i ét plan med en god planløsning, som gør den lige velegnet til børnefamilien med flere børn og til jer, der vil bo to voksne generationer eller vennepar under samme tag. I får her en velholdt bolig med en storstue, soveværelse med massevis af skabe, to værelser, udestue med gulvvarme og to badeværelser ligeledes med gulvvarme. Desuden et pænt, velholdt køkken med komfur, emhætte og kølefrys fra Miele og andre gode mærker plus installation til opvaskemaskine.

Haven og udsigten til de storslåede omgivelser er lige så skøn som selve huset. Det starter allerede med havestuen, der får haven til at virke meget nærværende med først den japanske have lige uden for de store vinduespartier. Længere ude i haven er der flere dejlige områder som hyggekrogen i et buet perlestensmiljø omgivet af frugttræer med æbler, kirsebær og figner. Der er et blomsterområde og et charmerende tehus, der har form som en sekskant, loft til kip og plads til både bord og stole. Der er indlagt el. Det er også værd at bemærke, at husets tag er udskiftet i 2010, ligesom der er en stor carport med indgang til bryggerset.

Fra haven og flere rum i huset er der udsigt over de markområder, der støder lige op til grunden. Her vil I se rådyr daske forbi, ligesom I kan lade blikket vandre ud mod Lammefjorden, den kendte Høve Mølle, der er opført som en traditionel hollandsk mølle. Fra huset kan I også nyde udsigten til et af områdets vartegn fra bronzealderen, Esterhøj, der ifølge en myte er beboet af en trold, som vogter over en kostbar skat. På toppen af højen er der placeret en 25 tons tung sten, der tidligere lå på Høve Strand, men som lokalsamfundet i 1920 besluttede at placere på toppen af Esterhøj. De 500 mænd brugte sammen med deres 22 heste 14 dage på operationen, og blandt de lokale helte var den nuværende ejers morfar.

Villaen er beliggende i et kvarter, der kan karakteriseres som roligt, grønt og med et godt fugleliv. Samtidig er der kort afstand til byens mange faciliteter; gåturen tager ikke mere end 8-10 minutter til skolen, gymnasiet, centret med 35 butikker, svømmehallen, sportshallen, fodboldbanerne og supermarkedet. Altså et velfungerende lokalsamfund i et naturskønt område.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Elmebakken 40
4550 Asnæs

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gudmindrup Strandvej 60, Højby

Velbygget og velindrettet kvalitetshus fra 2009 med en fredelig og næsten hemmelig placering på lille stikvej. Fra ...

Pris
2.195.000
Boligareal
99 m2
Grundareal
1.246 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5874
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Næsvej 1B, Ordrup Næs, Fårevejle

Ordrup Næs - Idyllisk, klassisk og særdeles velbygget sommerhus med charmerende naturtag, med en af de absolut bedste ...

Pris
2.850.000
Boligareal
88 m2
Grundareal
2.772 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5811
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
17. feb
12:30-13:00
Boligvisning (må ikke redigeres)

Dyrehavevej 36, Klampenborg

Smukt og velholdt hus ved Dyrehaven med sin helt egen og meget specielle udstråling af originalitet. Huset fremstår, ...

Pris
13.800.000
Boligareal
201 m2
Grundareal
833 m2
Kælderareal
80 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN1170
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Rundholtsvej 127, København S

Nu udlejes hypermoderne kvalitetsbolig med arkitektonisk kant og en fredelig, stemningsfyldt beliggenhed ved vand, ...

Leje pr. md.
34.000
Depositum
102.000
Forudbetalt leje
102.000
Boligareal
175 m2
Grundareal
119 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5304L
Se boligen