fbpx

Skip to Content

+

i

Asnæs, Elmebakken

Boligareal
181 m2
Grundareal
884 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4607
D Energimærke

Asnæs, Elmebakken

Ny pris - Stor villa i ét plan med en god planløsning, som gør den lige velegnet til børnefamilien med flere børn og til jer, der vil bo to voksne generationer eller vennepar under samme tag. I får her en velholdt bolig med en storstue, soveværelse med massevis af skabe, to værelser, udestue med gulvvarme og to badeværelser ligeledes med gulvvarme. Desuden et pænt, velholdt køkken med komfur, emhætte og kølefrys fra Miele og andre gode mærker plus installation til opvaskemaskine.

Haven og udsigten til de storslåede omgivelser er lige så skøn som selve huset. Det starter allerede med havestuen, der får haven til at virke meget nærværende med først den japanske have lige uden for de store vinduespartier. Længere ude i haven er der flere dejlige områder som hyggekrogen i et buet perlestensmiljø omgivet af frugttræer med æbler, kirsebær og figner. Der er et blomsterområde og et charmerende tehus, der har form som en sekskant, loft til kip og plads til både bord og stole. Der er indlagt el. Det er også værd at bemærke, at husets tag er udskiftet i 2010, ligesom der er en stor carport med indgang til bryggerset.

Fra haven og flere rum i huset er der udsigt over de markområder, der støder lige op til grunden. Her vil I se rådyr daske forbi, ligesom I kan lade blikket vandre ud mod Lammefjorden, den kendte Høve Mølle, der er opført som en traditionel hollandsk mølle. Fra huset kan I også nyde udsigten til et af områdets vartegn fra bronzealderen, Esterhøj, der ifølge en myte er beboet af en trold, som vogter over en kostbar skat. På toppen af højen er der placeret en 25 tons tung sten, der tidligere lå på Høve Strand, men som lokalsamfundet i 1920 besluttede at placere på toppen af Esterhøj. De 500 mænd brugte sammen med deres 22 heste 14 dage på operationen, og blandt de lokale helte var den nuværende ejers morfar.

Villaen er beliggende i et kvarter, der kan karakteriseres som roligt, grønt og med et godt fugleliv. Samtidig er der kort afstand til byens mange faciliteter; gåturen tager ikke mere end 8-10 minutter til skolen, gymnasiet, centret med 35 butikker, svømmehallen, sportshallen, fodboldbanerne og supermarkedet. Altså et velfungerende lokalsamfund i et naturskønt område.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Elmebakken 40
4550 Asnæs

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Enrumvej 15, Skodsborg

En stor og arkitektonisk særdeles spændende ejendom med en dejlig beliggenhed tæt på skov, strand og havn. Her ...

Pris
10.495.000
Boligareal
215 m2
Grundareal
1.326 m2
Kælderareal
76 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN5596
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Grønhøjvænge 9, Holbæk

Udsigtshus i første række til fjordene med en enestående dejlig beliggenhed. Her kan man nyde vandudsigten i fulde ...

Pris
2.995.000
Boligareal
84 m2
Grundareal
2.945 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5024
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Birkevænget 1, Nykøbing Sj

Nyopført og meget rummeligt fritidshus fra 2017 med mange sovepladser og kort afstand til strand udbydes til jer, der ...

Pris
1.995.000
Boligareal
122 m2
Grundareal
1.254 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5642
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ringbakken 4, Veddinge bakker, Asnæs

Kvalitetsfritidshus med udsigt over Sejerøbugten udbydes. Huset er opført i 2008 af en kvalitetsbevidst ...

Pris
2.495.000
Boligareal
107 m2
Grundareal
2.842 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5676
Se boligen