Skip to Content

+
  • Plantegning
    Plantegning

i

København S, Viggo Kampmanns Plads

Pris
9.295.000
Ejerudgift
4.876
Boligareal
156 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN4632
A2015 Energimærke

København S, Viggo Kampmanns Plads

Unik penthouselejlighed i 1. række til Havnevigen og dennes nyanlagte sandstrand på 156 m2 med elevator, altan, mulighed for privat tagterrasse og egen privat p-plads i p-kælderen kan tilkøbes. Havnevigen som er en ikonisk bebyggelse på den bedste og mest eksklusive del af Islands Brygge, har Københavns nye sandstrand og er derfor et helt unikt sted, da stranden ligger midt i byen.
Boligen er på alle måder unik. For det første kommer I til at bo med udsigt til vandet, uanset hvor I befinder jer i hjemmet. Til den ene side ligger Hovedstadens karakteristiske havneløb, Københavns Havn, og til den anden finder I Havnevigen og dennes nyanlagte sandstrand, hvor man som noget helt specielt kan nyde en svømmetur lige uden for sin dør midt i København, hvilket gør denne penthouselejlighed til noget helt særligt. Fra den store altan får I udsigt i begge retninger - også ned mod Nokken og den nærtliggende Amager Fælled.
Med en beliggenhed på Strandtorvet, der er afskærmet for biltrafik i det nye Havnevig-område på Islands Brygge, kommer I til at bo tæt på alt hvad hjertet begærer. Strandtorvet ved Havnevigen på Islands Brygge har en helt unik beliggenhed i København lige ved vandkanten og naturen i baghaven med Amager Fælled. Samtidig er man tæt på Indre By, metro, Bryggebroen samt skole og institutioner med den nye Islands Brygge Skole lige rundt om hjørnet. I bliver således omgivet af strand, sand og vand - samtidig med, at I får kort til indkøbsmuligheder, restauranter og de små hyggelige caféer og specialbutikker på det gamle Bryggen.
Penthouselejligheden er placeret øverst på tredje sal i et flot, nyopført kvalitetsbyggeri fra 2016, som er tegnet af de prisvindende arkitekter Vandkunsten. Byggeriet er Svanemærket, hvilket både betyder at alle materialer er miljøvenlige, og at boligen har et meget lavt energiforbrug - til glæde og gavn for både dig og miljøet. Som en nyopført moderne ejendom er der naturligvis både elevator, dørtelefon med kamera, pulterrum, fælleslokaler samt en p-kælder, hvor I som et kæmpe plus får mulighed for egen p-plads, der kan tilkøbes. Samtidig er der et hyggeligt gårdmiljø, hvor I tilmed får direkte udgang til den dejlige sandstrand, hvilket er helt unikt midt i København.
Lejligheden, der opført i et minimalistisk, stilrent design byder på en velindrettet planløsning med en stor stue i åben forbindelse med et stilfuldt køkken fra Invita, to gode store værelser - det ene et master bedroom med indbyggede garderobeskabe i valnøddetræ. Da lejligheden er så stor, vil I sagtens kunne etablere yderligere et værelse (se plantegning) - og samtidig bevare det lyse, luftige opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse. Badeværelset med gulvvarme er lækkert indrettet med eksklusive grå klinker. Overalt i boligen er der anvendt fine kvalitetsmaterialer, som blandt andet omfatter brede, lyse plankegulve i natur asketræ.
Lad os slå fast, at lige meget hvad vi skriver her, så får teksten svært ved at leve op til den unikke atmosfære, som denne penthouselejlighed kan præsentere. Det er ganske enkelt svært at beskrive, hvordan det er at leve med et frit kig til himlen i alle retninger og med udsigt til både solnedgang og solopgang over vandet. Når solens lys spejler sig i bølgerne, reflekteres det ind i boligen, så gulv og loft bades i morgen- og aftenrøden. Kig forbi Viggo Kampmanns Plads 3!

Teamet

Kontaktperson

Feodora Viscovich / feo@eltoftnielsen.dk
Salg og vurdering
+45 70 70 12 43

Feodora Viscovich, Salg og vurdering
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Louise Saabye / louise@eltoftnielsen.dk
Trainee, Finansbachelor
+45 70 70 12 43

Louise Saabye, Trainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Viggo Kampmanns Plads 3, 3. TH.
2300 København S

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Christiansholms Tværvej 14, Klampenborg

VILLIA MED EN HELT UNIK PLANLØSNING OG MED EN EVENTYRLIG VESTVENDT ...

Pris
18.400.000
Boligareal
222 m2
Grundareal
1.185 m2
Kælderareal
108 m2
Værelser
8
Sagsnr.
IEN5132
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Strandvejen 188J, Charlottenlund

376 m2 klassisk Johan Christensen villa i to plan, heraf 203 m2 bolig ...

Pris
16.950.000
Boligareal
204 m2
Grundareal
770 m2
Kælderareal
173 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5188
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Drosselvej 3, Rungsted Kyst

En oase af ro med en i særklasse pragtfuld beliggenhed i Rungsted ...

Pris
8.995.000
Boligareal
228 m2
Grundareal
1.329 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5133
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Morlenesvej 7, Holte

Mellem Rude Skov og Geelskov ligger denne unikke palævilla på 316 ...

Pris
12.795.000
Boligareal
316 m2
Grundareal
1.379 m2
Kælderareal
7 m2
Værelser
10
Sagsnr.
IEN5217
Se boligen