fbpx

Skip to Content

+

i

Skodsborg, Skodsborg Strandvej

Boligareal
258 m2
Grundareal
1.111 m2
Kælder
214 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4633
C Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Skodsborg, Skodsborg Strandvej

Pragtvilla, hvidpudset og totalrenoveret, med en underskøn beliggenhed med Malibu-mindelser direkte til sandstranden og med få minutters gåtur til skoven i den modsatte retning. Her kan hele familien udfolde sig på to skønne etager med i alt 470 m2, hvor det hele er renoveret til fuldkommenhed. Og med en udsigt over sundet, som er fascinerende i al slags vejr. Nyd den fra de fire køkkenskriverpladser og fra træterrassen. Eller fra et hvilket som helst rum på de to etager, der alle har fået havudsigt efter den bevidste renovering, der blev foretaget af de nuværende ejere i 2017 og fremefter. I klart vejr kan man se helt til Malmø og Turning Torso. Ved højvande kan man føle sig som kaptajnen på et skib. Og til daglig kan man nyde udsigten til de mange aktiviteter på vandet, der spænder fra de store transportskibe, der langsomt glider gennem sundet til kajakroeren, der ene person målbevidst strider sig gennem det blå element.
Hele boligen er blevet renoveret og opdateret til højeste standard. Det gælder alt fra el-systemet til dræn og installering af nye vinduer med trelagsruder, der skærmer mod eventuelle lyde udefra. Der er gulvvarme på begge etager, og der er indbygget lys overalt, designet af lyseksperterne Møller og Rothe. Indstrømningen af naturligt lys hjælpes på vej af dels de store vinduespartier, der går fra gulv til loft og dels fra det store rytterlysvindue, som giver en masse dejligt ovenlys fra flere sider. Desuden er der lagt glasgulv i en del af etageadskillelsen for at maksimere lysindfaldet til underetagen. Husets interiør er også af høj kvalitet med smukke badeværelsesfliser, som er hentet hjem fra Italien. Køkkenet er det tyske kvalitetsmærke Siematic. Bordpladen i køkkenet er glasblæst rustfrit stål, som ikke blot er smukt, men også nemt af vedligeholde, så den bliver ved med at være det. Der er tre badeværelser i huset, som i stil og kvalitet matcher den øvrige bolig. Der er et stort soveværelse med badeværelse og walk in-garderobe. Børnene er ligeledes sikret gode forhold på deres værelser og med biograf eller gamer-rum i underetagen med udsigt over vandet.
På husets præsentable ankomstside er der brostensbelægning med plads til at parkere fire biler. På vandsiden af huset er der anlagt én udsigtsterrasse og et gangareal, der fører de få meter ned til stranden, hvor der er en gryde med sand, omkranset af en stensætning, så man kan sidde eller ligge og nyde livet på årets varme dage og aftener. Når man skal omkring, kan man gå til togstationen på omkring fem minutter og herfra tage Kystbanen mod København.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Skodsborg Strandvej 214
2942 Skodsborg

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Slotsvej 1A, Charlottenlund

Slotsvej ligger lige overfor hovedindgangen til Bernstorffsparken og den barokke træ alle´, som fører op til ...

Pris
10.250.000
Boligareal
183 m2
Grundareal
1.213 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN7227
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
7. jun
14:00-14:30
Boligvisning (må ikke redigeres)

Tranevænget 4, 2. TH., Hellerup

Øregårdsparken er Hellerups Central Park. En skulpturpark, en gåturpark, en legepark, hvor modne voksne spiller ...

Pris
9.450.000
Boligareal
175 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN7278
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Fyrmestervej 12, Havnsø, Føllenslev

I den sydlige del af Nekseløbugten ligger autentiske Havnsø Havn. Det har den gjort siden begyndelsen af 1800-tallet. ...

Pris
1.095.000
Boligareal
68 m2
Grundareal
1.201 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN7302
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Lyngtoftevej 9D, Hønsinge Lyng, Vig

Der var engang en skøn, lille kyststrækning midt i Sejerøbugten, men den hurtigt blev så populær, at over 200 ...

Pris
1.695.000
Boligareal
131 m2
Grundareal
1.200 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN7284
Se boligen