fbpx

Skip to Content

+

i

København K, Store Kongensgade

Boligareal
183 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN4640
C Energimærke

København K, Store Kongensgade

Spændende pakhuslejlighed i to etager fra 1800-tallet i en ejendom, der blev totalrenoveret i 2014. Den er placeret i en hyggelig og meget rummelig gård, trukket tilbage fra gaden. Her får I en elegant blanding af nyt og gammelt, på en gang intimt og storslået. Lige midt i hovedstadens historiske og mondæne kvarter, Frederiksstaden, hvor I er tæt på forretninger, caféer og restauranter, ligesom de kulturelle hotspots som Amalienborg, Statens Museum for Kunst og det Kongelige Teater ligger i nabolaget. Rundt om hjørnet ligger Nyboder og Esplanaden, der fører ned til det skønne, grønne område omkring Kastellet. I vil fornemme den usædvanligt høje charmefaktor, så snart I træder ind ad lejlighedens hoveddør til køkkenalrummet og den tilstødende stue. De fleste løfter uvilkårligt blikket og lader det glide rundt i lejlighedens to etager, der i stue og dele af køkkenalrum byder på en imponerende dobbelt loftshøjde. Men der er masser af andre dejlige synsindtryk ved at lade blikket glide til siden til det kontrastfulde, snedkerkøkken, der spiller smukt op til de synlige træbjælker og forskellige arkitektoniske detaljer, herunder rundede vægpartier og overraskende vinkler. Boligen fremstår grundlæggende med et meget lyst indtryk, da vægge, træværk, lofter, gelænder, trappe, gulve, skabe og de franske altandøre alle er holdt i lyse farver. Også den indvendige gangbro ved den øvre etages stue, der går hen over boligens store stue, er lys. Her fra kan I nyde en helt speciel indvendig udsigt til køkkenalrum og stue. Denne slags originale indretninger støder man ikke på mange steder. Lejligheden har to badeværelser, ét på hver etage, der er enkelt og praktisk indrettet med kæmpefliser i mørk kontrastfarve til lejlighedens lyse grunddesign og med lækre vandfaldsbrusere og armaturer af høj kvalitet. Lejligheden har to værelser med skabe og franske altaner. Bekvemt er det også med lejlighedens træbelagte altan, hvorfra I kan nyde udsigten til de omkringliggende huse med de gule vægge, røde tage og den blå himmel. Vi tøver ikke med at kalde dette for liebhaveri og luksus. Med bylivet inden for rækkevidde. I skal bare skridte henover gården, så er I midt i det.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Store Kongensgade 110H, 2. TV.
1264 København K

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Sandgaardsvej 4, Hornbæk

Hyggeligt, rustikt og moderne er de ord, der umiddelbart falder én ...

Pris
4.350.000
Boligareal
84 m2
Grundareal
890 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5496
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Pilestræde 21, 3. 3., København K

Lejlighed UDEN BOPÆLSPLIGT midt i Københavns charmerende indre, ...

Pris
5.750.000
Boligareal
81 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN5555
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bakkegade 16, Hillerød

Hvis I har en forkærlighed for det atmosfærefyldte og ...

Pris
4.600.000
Boligareal
222 m2
Grundareal
596 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN5503
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ørekildevej 1, Vejby

Indflytningsklar villa med mange miljøløsninger og en fredelig, ...

Pris
3.998.000
Boligareal
207 m2
Grundareal
3.001 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5531
Se boligen