Skip to Content

+

i

Birkerød, Birkerød Kongevej

Boligareal
155 m2
Grundareal
800 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN4815
B Energimærke

Birkerød, Birkerød Kongevej

Stikvej til Birkerød Kongevej. Midt i den nordsjællandske natur ligger denne arkitektonisk spændende villa i to plan med udsigt til skov, hestefolde, bindingsværksgård, ældgamle egetræer og Dumpedalen, der er fredet naturområde. I kommer til huset ad en stikvej, der gennem en eksklusiv indkørsel fører opad gennem en lille allé, indtil I når udsigtsvillaen. Vikinghuset er på 155 m2 og opført i to plan med de karakteristiske skarpe vinkler. Det er placeret på den absolut bedste beliggenhed i forhold til terrænet så udsigten er optimal fra de mange store vinduespartier. Selve grunden på 800 m2 er opdelt i tre niveauer, hvor der blandt andet er bålplads på det ene. Ellers er grunden prydet af forskellige blomster som hortensiaer og engelske roser, ligesom det japanske kirsebærtræ også gør godt for øjnene. Desuden blommetræ og et æbletræ med tre slags æbler. Et isoleret skur er der også blevet plads til samt et legehus. Herlighedsværdien er stor, og de nuværende ejere har opført et trådhegn omkring det, så hunden ikke kan løbe væk og områdets mange vilde dyr som harer og rådyr ikke spiser vegetationen. Om man er til løb, cykling eller en gåtur kan man på stien langs hestefoldene nå skoven på ingen tid eller man kan tage turen i modsat retning og følge Dumpedalsrenden helt til Vaserne og Furesøen. Inde fra huset er der udsigt udover hestefolde og skov fra både det store køkkenalrum i husets nederste plan og fra stuen i øverste plan. Ovenpå går vinduerne 4m til kip og ligger så langt fremme i terrænet, at man kan opleve det, som om man selv sidder oppe i træerne. Fra de forskellige udsigtsposter i huset får man fuld glæde af solopgangen, solnedgangen, månens lys og nattens stjernehimmel, som her ikke forstyrres af kunstigt lys. Husets planløsning er praktisk og lækker. På nederste plan får I et meget stort fællesområde med et skønt køkkenalrum, der er holdt i lyse, kølige farver med hvidt og stålflader. Dette er yderst praktisk, når der arbejdes med varme gryder og pander, men har også en høj æstetisk effekt som kontrast til de varme farver fra naturen, der reflekteres i det åbne hus gennem de store vinduespartier. På etagen er der også to værelser, bryggers og badeværelse. På overetagen får I en stor udsigtstue og to børneværelser, der begge har en hems med god loftshøjde, hvilket sørger for en meget høj hyggefaktor. På etagen er der også badeværelse. Det er nærliggende at bruge betegnelsen oase. I hvert fald er det et sted, hvor man kan stresse af fra et travlt by- og arbejdsliv.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Birkerød Kongevej 18C
3460 Birkerød

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Assensvej 3, Harridslevgaard Slot, Bogense

Harridslevgaard Slot ved Bogense på Fyn er opført i 1606 og er et ...

Pris
29.500.000
Boligareal
1.183 m2
Grundareal
33.316 m2
Kælderareal
570 m2
Værelser
17
Sagsnr.
IEN0242
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Nordtoften 14, Asnæs

Dette charmerende udsigtshus er placeret på en skrånende grund med ...

Pris
1.495.000
Boligareal
60 m2
Grundareal
722 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN5421
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Mågevænget 5, Hornbæk

Beliggende diskret på en rolig, lukket vej uden trafik udbydes denne ...

Pris
11.500.000
Boligareal
338 m2
Grundareal
3.382 m2
Kælderareal
45 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN4786
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
19. aug
15:30-16:00
Boligvisning (må ikke redigeres)

Fagerlunden 13A, Vedbæk

En stor og charmerende palævilla, med bedst tænkelige beliggenhed ...

Pris
13.800.000
Boligareal
357 m2
Grundareal
2.950 m2
Kælderareal
162 m2
Værelser
10
Sagsnr.
IEN5116
Se boligen