Skip to Content

+

i

Farum, Vinkelvej

Pris
4.650.000
Ejerudgift
4.214
Boligareal
179 m2
Grundareal
500 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN4824
A2010 Energimærke

Farum, Vinkelvej

Charmerende og velholdt toplansvilla til familien, der skal bruge mange børneværelser og som ønsker at leve i et fredeligt område tæt på naturskønne arealer og med alle faciliteter som indkøb, skoler og sport inden for kort rækkevidde.
Villaen er et svensk træhus i en livsbekræftende gul farve, som er praktisk indrettet på begge etager. Her er i alt fem værelser. Soveværelset med indbygget skab og det ene børneværelse befinder sig på første sal, hvor der også er en stue, et dejligt badeværelse og et opbevaringsrum. I stueetagen får I to lige store værelser, der er placeret i husets østlige ende på den anden side af det centrale køkkenalrum og stue, der er husets helt centrale og meget dejlige leverum for hele familien. På den anden side af huset ligger det femte værelse, et badeværelse og bryggerset. De mange værelser er således placeret på strategisk fornuftige positioner på husets to etager, sådan at alle familiens medlemmer kan sikre sig sit eget domæne med plads til privatliv.
Boligen er ikke blot indflytningsklar, men også temmelig veludstyret, når man ser på detaljerne. I det luksuøse Ivita-køkken er der Quooker-vandhane med kogende vand, ikke kun et luksus køleskab men to og en fryser, to ovne den ene med indbygget microovn og en lækker hvid høj kvalitets bordplade. I bryggerset står der vaske- og tørremaskine fra Miele. Der er lagt nye trægulve i hele underetagen i 2015. Den brede markise over den sydvendte terrasse er i høj kvalitet og styres med fjernbetjening. Husets have er på ca. 500 m2 og anlagt med fokus på solterrasser og rare væresteder, ligesom den skal være nem at holde. Det er også ganske nemt at bruge kvarteret og byen for alle familiens medlemmer. Børnene kan komme til den nærmeste og områdets mest eftertragtet skole på løbehjul eller cykel i løbet af få minutter. For det er nemlig så heldigt, at det ikke er en hvilken som helst, men Solvangsskolen, som bl.a. er meget anerkendt for sit høje faglige niveau som en af landets fem procent bedste skoler. Hvis de voksne arbejder i København, kan de på gode dage anvende den dejlige og meget søgte cykelrute, som ofte søges af cykelentusiaster. Farum er i øvrigt en by, der har meget at byde på. Jeres hus ligger naturskønt tæt på Farum Sø. I har kort til en masse dagligvarebutikker og til svømmehallen med varmtvandsbassin, fitnesscentre, FCNs hjemmebanestadion og mange sportsaktiviteter som fodbold, badminton og kajaksejlads. Huset, kvarteret og byen her er skabt til familieliv på alle parametre. Huset har endvidere lave varme omkostninger.

Teamet

Kontaktperson

Karsten Juul / karsten@eltoftnielsen.dk
Salg og vurdering
+45 70 70 20 05

Karsten Juul, Salg og vurdering
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Nicolai Varberg Larsen / nicolai@eltoftnielsen.dk
Trainee, Finansøkonom
+45 70 70 20 05

Nicolai Varberg Larsen, Trainee, Finansøkonom
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Vinkelvej 5B
3520 Farum

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NY PRIS Boligvisning (må ikke redigeres)

Birkerød Kongevej 18A, Birkerød

På en stikvej, 350 meter fra Kongevejen, kan I bo midt i naturen ...

Pris
7.745.000
Boligareal
137 m2
Grundareal
1.500 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN3766
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Gl Ebbeløkkevej 8, Nykøbing Sj

Med en UNIK og ualmindelig smuk beliggenhed udbydes denne charmerende ...

Pris
6.800.000
Boligareal
220 m2
Grundareal
2.311 m2
Kælderareal
32 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5202
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Parkvej 43, Virum

Diskret luksusvilla med direkte adgang til søer og egen robåd. ...

Pris
7.495.000
Boligareal
148 m2
Grundareal
957 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5105
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Østerlyngvej 155A, Nykøbing Sj

I det billedskønne Odsherred, mellem fuglereservat og strand, ligger ...

Pris
1.395.000
Boligareal
71 m2
Grundareal
984 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5136
Se boligen