fbpx

Skip to Content

+
  • Plantegning
    Plantegning

i

København K, Store Strandstræde

Pris
50.000.000
Ejerudgift
18.257
Boligareal
464 m2
Værelser
10
Sagsnr.
IEN4897
C Energimærke

København K, Store Strandstræde

Nu er der mulighed for at købe Københavns nok mest præsentable, originale og gennemførte lejlighed, som er en kompromisløs realisering af drømmen om, at skabe en bolig på internationalt topniveau. Boligen kan evt. lejes delvist møbleret.
Boligen tilbyder en gennemført smagfuld indretning, skabt gennem anvendelse af de bedste materialer, uanset om det gælder tapeter, maling, møbler, specialfremstillede skabe og trappetrin, eller den særligt udvalgte marmor, der er anvendt i både køkken og badeværelser, som alt sammen er med til, at sikre en fuldendt oplevelse af lejligheden som et sammenhængende boligkunstværk.Tekstilerne er fra de bedste producenter i Venedig. Møblerne er originalt fremstillet af engelske snedkere, og antikviteterne er franske og angelsaksiske.
Lejligheden er designet til at opfylde boligdrømmen hos dem, der sætter pris på den højeste internationale standard, der ellers kun kendes fra verdens storbyer. Indretningen er lavet med sikker sans for både den mindste detalje, og de store gennemgående linjer. Alt hænger sammen mellem de mange rum, og uden unødvendige fordelingsgange. Der er en stor spændende og anderledes privatafdeling med stue og adgang til 1. salen, der indeholder åbent soveværelse i forbindelse med walk-in closet samt eksklusivt badeværelse med blandt andet fritstående badekar. Endvidere stort køkken-alrum med alt hvad der kræves af udstyr og vinkøling. En herskabelig spisestue, stue, kontor/bibliotek samt gæsteværelse og badeværelse. Endvidere gæstetoilet. Smuk trappeopgang, elevator direkte fra gården op til lejligheden samt elektronisk styring af alt fra tv og højttalere, til gardiner i ovenlysvinduer, og en ordning der sikrer, at al lys slukker, når man forlader lejligheden. Fra lejlighedens 1.sal endvidere adgang til boligens tagterrasse, hvorfra man kan se hen over Det Kongelige Teater, Skuespilhuset og Skt. Annæ Plads, eller til vindmøllerne i det fjerne ude over vandet.
Indretningsarbejdet er foretaget af de anerkendte arkitekter Tom Lundberg og Stig Marvits, og ejendommen ligger i en fredet ejendom opført i 1792-1793 under ledelse af arkitekt og murermester J.M. Quist. Den første beboer i ejendommen blev statsminister C.F. Reventlow.
I 1918 blev forhuset fredet. Waage-Petersens Gård blev gennemgribende renoveret i 2012, hvor det kom til at bestå af 32 beboelseslejligheder fra 74 til 287 kvadratmeter, plus tre erhvervslejemål. De to største lejligheder blev købt af nuværende ejer, der fik tilladelse til, at slå dem sammen til Københavns formentlig flotteste pragtlejlighed, på ialt 474 kvadratmeter.
Kvarteret emmer af liv og originalitet med masser af lækre restauranter, vinbarer og caféer samt specialbutikker. I gåafstand er både Nyhavn, Kgs. Nytorv samt Amalienborg Slotsplads. Fremvisning efter aftale.

Teamet

Kontaktperson

Ivan Eltoft Nielsen / ivan@eltoftnielsen.dk
Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler & valuar MDE
+45 70 70 20 05

Ivan Eltoft Nielsen,  Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler & valuar MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Nicolai Varberg Larsen / nicolai@eltoftnielsen.dk
Trainee, Finansøkonom
+45 70 70 20 05

Nicolai Varberg Larsen, Trainee, Finansøkonom
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Store Strandstræde 18A, 2.
1255 København K

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Store Kongensgade 55, 1. TV., København K

Lys, lækker lejlighed med tre værelser i Frederiksstaden placeret på en førstesal, der er højere end sædvanligt, ...

Pris
5.710.000
Boligareal
97 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5954
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Tuborgvej 25, ST. 5., Hellerup

Indflytningsklar lejlighed på 66 m2 i Lundevangen. Fra lejlighedens hoveddør ankommer man til entréen, hvorfra der ...

Pris
2.375.000
Boligareal
66 m2
Grundareal
21.319 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN4063
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ordrupvej 150, Charlottenlund

Dejligt centralt med få minutters gang til indkøb og tæt på Bernstorffsparken og Dyrehaven. Huset er opført i år ...

Pris
9.950.000
Boligareal
194 m2
Grundareal
808 m2
Kælderareal
102 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN5984
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Carl Baggers Alle 19, Charlottenlund

Carl Baggers Alle er med sin centrale beliggenhed lige bag Jægersborg Alle og få min. gang til Charlottenlund Skov og ...

Pris
23.500.000
Boligareal
309 m2
Grundareal
957 m2
Kælderareal
125 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN6016
Se boligen