fbpx

Skip to Content

+

i

Dronningmølle, Møllemarken

Pris
5.295.000
Ejerudgift
5.611
Boligareal
204 m2
Grundareal
960 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN4904H
C Energimærke

NY PRIS

Dronningmølle, Møllemarken

På vandsiden i Hornbæk-området ligger dette velholdte og arkitektoniske hus uden bopælspligt og venter på sine nye ejere, der vil have et nordsjællandsk sommerdomicil, hvor det hele spiller gnidningsløst. Det tager således kun få minutter at komme til vandet og sandstranden ad en sti fra jeres hus. Afstanden er lige så bekvem til downtown Dronningmølle, hvor der er indkøb, café og togstation, hvorfra både voksne og teenagere hurtigt og let kan komme til Hornbæk og Helsingør den ene vej og Gilleleje den anden vej, når der skal ske andet end afslapning i fritidshuset. Huset er opført i 2007 i helårskvalitet af Lind & Risør med tilføjelse af ekstra arkitektoniske finesser og en ekstra førstesalsstue i åben forbindelse med det lækre fællesareal med loft til kip. Fra denne ekstra stue kan man nyde udsigten til Øresund. Huset rummer et master bedroom med indbygget skabsvæg og eget badeværelse. Her er yderligere tre værelser med skabe, hvor de to ligger ved husets andet badeværelse og det tredje lidt for sig selv ved bryggersdøren, så man kan gå ud og ind på skæve tidspunkter af døgnet uden at forstyrre resten af familien. I det imponerende køkkenalrum og stuen er der ca. fem meter til loftet på højeste punkt. Her er ovenlysvinduer, der sammen med de øvrige store vinduespartier sørger for et fantastisk skønt lysindfald i det på én gang charmerende og storslåede fællesrum. Vedligeholdelsesstanden er meget høj i huset, der blev opført af de nuværende ejere. Det er blevet anvendt som sommerhus, men ikke slidt meget, hvilket ses på eksempelvis de lyse parketgulve og hvidevarerne, der fremstår som nye. Der står Miele på vaske- og tørremaskinerne i bryggerset, og i køkkenet er der Vestfrost køle/fryskeskab, samt Siemens indbygget kogeplade med induktion, ovne, opvaskemaskine. Hertil Thermex emhætte. Der er gulvvarme over hele huset. Carporten er stor nok til to biler og er netop blevet malet. Redskabsrummet ved carporten, der kan aflåses, har rigelig plads til havemøbler og redskaber. Dette rum kan også laves til værksted eller lign. På den sydvestvendte side af huset er der masser af terrasseplads, hvoraf en del er overdækket, så I kan sidde ude til langt ud på aftenen og nyde lyset, luften og duftene. Haven er velanlagt med blandt andet rododendronbuske, hæk og rækværk, så den er privat og skærmet fra nysgerrige blikke. Jeres nye hus ligger tæt op ad byens mølle, der blev etableret i 1588 og har lagt navn til byen; imellem møllen og jeres hus står der store gamle træer til visuel afskærmning. Velkommen til denne skønne plet på kloden, hvor alt spiller i det luksuøse og kæmpestore fritidshus med nærhed til havet og med en pragtfuld placering i Dronningmølle, blot 60 km fra København.

Teamet

Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen / lars@eltoftnielsen.dk
Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
+45 49 19 31 00

Lars Lyngholm Eriksen , Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Mathias Nilsson / nilsson@eltoftnielsen.dk
Salgstrainee, Finansbachelor
+45 49 19 31 00

Mathias Nilsson, Salgstrainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Møllemarken 10
3120 Dronningmølle

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Åbent
hus
28. apr
11:00-11:20
Boligvisning (må ikke redigeres)

Stokhusgade 4B, ST., København K

Luksuslejlighed med eksklusiv gårdhave placeret i en ejendom, som er opført i 2007 af tegnestuen Knud Erik Holst, der ...

Pris
7.500.000
Boligareal
122 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5955
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Vedbæk Strandvej 507A, Vedbæk

En virkelig skøn villa på Strandvejen i Vedbæk, midt i mellem Vedbæk og Rungsted Havn. Oprindeligt opført i 1887, ...

Pris
8.995.000
Boligareal
215 m2
Grundareal
818 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5037
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Skodsborg Strandvej 214, Skodsborg

Pragtvilla, hvidpudset og totalrenoveret, med en underskøn beliggenhed med Malibu-mindelser direkte til sandstranden ...

Pris
25.000.000
Boligareal
258 m2
Grundareal
1.111 m2
Kælderareal
214 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4633
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Martin Luther Kings Vej 9, 4. TV., København SV

Højloftet lejlighed på 157 m2 beliggende på fjerde sal med altan, to badeværelser og master bedroom. Her 2,72 m fra ...

Pris
6.995.000
Boligareal
157 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6030
Se boligen