fbpx

Skip to Content

+

i

Nykøbing Sj, Pilevej

Boligareal
133 m2
Grundareal
1.200 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN4924

Nykøbing Sj, Pilevej

Dette fantastiske fritidshus rummer to selvstændige huse, der ligger op ad hinanden og på hver sin side af en stor terrasse. Det ene hus er en norsk bjælkehytte fra 1980, det andet et nyt, lækkert, sort EBK træhus fra 2008. Husene er til sammen på 133 m2. Med denne konstruktion er ejendommen velegnet til at flere gæster kan holde ferie sammen, med mulighed for også at have lidt plads for sig selv.
Huset er velholdt og udstyret med alle nødvendigheder inklusive en effektiv varmepumpe, der sørger for opvarmning til lave årlige driftsudgifter, og en udendørs bruser med både koldt og varmt vand. Badeværelset er pænt med fliser og bruseniche. Der er indlagt gulvvarme i entré, køkken og badeværelse. Vinduespartierne er store, og terrassedøren er også af glas, sådan at lys- og udsigtsforhold er gode. Møblementet er lyst og i traditionel sommerhusstil. Der er terrasse både mellem de to huse og på den modsatte side af det ene hus, så man har flere muligheder for at placere sig efter vejrforholdene. Der er i haven et drivhus, hvor der er plantet tomater. I har derfor rig mulighed for at plante en masse bespiselige planter.Fra huset er der 350 meter til badebroen ved stranden. Når I skal med bus, skal I blot gå 150 meter til stoppestedet.
Fra husets grund har I direkte adgang til en stor,åben sportsplads, hvor I med gæster og venner kan spille bold og lege som afveksling til strandturen og turen til den nærliggende Sonnerup Skov, som er en del af et fredet område. Skoven er anlagt på hævet strandbund for nogle hundrede år siden, da Danmark kun havde få procent af sit areal dækket af skov og derfor manglede byggematerialer, brænde og andet træmateriale. Dette nu fredede og specielle skovområde er med sine interessante sorter af lave og brede fortropstræer, som blev plantet tæt på vandkanten for at give læ til de øvrige træer længere inde på land, kan være et oplagt mål for en slentretur ad de smalle og hyggelige stier, mens man lader tankerne vandre. Udsigten fra klinten over vandet er mageløs og en sand lise for sjælen.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Pilevej 27, Klint
4500 Nykøbing Sj

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Store Kongensgade 55, 1. TV., København K

Lys, lækker lejlighed med tre værelser i Frederiksstaden placeret på en førstesal, der er højere end sædvanligt, ...

Pris
5.710.000
Boligareal
97 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5954
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Tuborgvej 25, ST. 5., Hellerup

Indflytningsklar lejlighed på 66 m2 i Lundevangen. Fra lejlighedens hoveddør ankommer man til entréen, hvorfra der ...

Pris
2.375.000
Boligareal
66 m2
Grundareal
21.319 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN4063
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ordrupvej 150, Charlottenlund

Dejligt centralt med få minutters gang til indkøb og tæt på Bernstorffsparken og Dyrehaven. Huset er opført i år ...

Pris
9.950.000
Boligareal
194 m2
Grundareal
808 m2
Kælderareal
102 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN5984
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Carl Baggers Alle 19, Charlottenlund

Carl Baggers Alle er med sin centrale beliggenhed lige bag Jægersborg Alle og få min. gang til Charlottenlund Skov og ...

Pris
23.500.000
Boligareal
309 m2
Grundareal
957 m2
Kælderareal
125 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN6016
Se boligen