fbpx

Skip to Content

+

i

Jyderup, Høedvej

Pris
5.495.000
Ejerudgift
2.493
Boligareal
225 m2
Grundareal
33.058 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4997
C Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Jyderup, Høedvej

Bud er velkomne - Flot og gennemført moderniseret ejendom med flere bygninger til den store familie, der vil leve på landet og have mulighederne for at boltre sig på meget plads med fodboldbane og petanquebane i baghaven og i det hele taget have al plads i verden til at leve, arbejde og være. Dette rummelige sted er lige velegnet til den store familie med mange børn og familien, hvor tre generationer vil bo sammen. Her er også plads til hesteentusiasterne, der vil have egen fold eller til jer, der vil drive virksomhed fra hjemmeadressen, fx en behandler eller en internetbutik med behov for lagerplads. I får i alt 349 m2 bolig at gøre godt med plus en stor have og land på 33.058 m2, der kan forpagtes ud på årsbasis.
De nuværende ejere har sørget for at gøre ejendommen helt klar, så den er lige til at overtage og flytte ind i. Af det stuehus, der blev opført i 1930, er der nu kun ydermure tilbage plus den oprindelige sjæl, der er bygget med ind i den moderne ejendom gennem flere, grundige renoveringsrunder. Den store tur blev gennemført i 1999, hvor alt fra facader, mure, gårdsplads, tag, vinduer, vægge og gulve blev lavet i stand til den nuværende høje standard. I 2008 blev der tilbygget en lys udestue på 20 m2. I 2015 blev der etableret baderum i stalden, og bryggerset blev etableret. I 2018 blev det ene af ejendommens i alt tre badeværelser renoveret.
Ejendommen er lige så flot og indbydende, som det fremgår af billederne. Og her er lige så harmonisk, afstressende og livsbekræftende at opholde sig, som man forestiller sig.
Tænk at kunne sidde på sin egen, flotte, moderniserede gårdsplads omkranset af tre mure og bare nyde stilheden, lyset og landskabet. Eller at råde over en have, hvor man i den ene ende har plads til aktiviteter, som involverer en fodboldbane, og i den ende, der ligger tættest på huset, kan nyde både en prydhave med staudebede og en nyttehave med æbletræer, pæretræer, jordbær, blåbær og vin. Men samtidig ved I, at I på ingen måde skal opgive kontakten til omgivelserne og det mere urbane, for her på stedet vil I på ingen føle jer isoleret, når I kun er én km fra sportshallen, halvanden km fra skolen og to km fra daglige indkøbsmuligheder i Rema og svømmehallen. Hvis I skal med toget, er afstanden den samme, ligesom der i Jyderup findes andre bymæssige faciliteter som tøjbutikker, Matas og bager. Velkommen til et sted, hvor I kan skabe det gode liv. Rammerne er der allerede sørget for.

Teamet

Kontaktperson

Mathias Norman Knudsen / mathias@eltoftnielsen.dk
Partner/filialchef Odsherred, Ejendomsmægler MDE
+45 25 74 22 02

Mathias Norman Knudsen, Partner/filialchef Odsherred, Ejendomsmægler MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Katja Sørensen / katja@eltoftnielsen.dk
Trainee
+45 70 20 21 05

Katja Sørensen, Trainee
Send email

Dokumenter

Energimærke

Energimærkning er et dokument, der fortæller om en boligs energiforbrug og synliggør dens energieffektivitet.

Hent

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Høedvej 22
4450 Jyderup

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bakkefaldet 12, Gl. Holte, Holte

Med en rolig og attraktiv beliggenhed i Gammel Holte på lukket vej, udbydes et gennemmoderniseret og indflytningsklar ...

Pris
7.845.000
Boligareal
202 m2
Grundareal
1.200 m2
Kælderareal
114 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN6459
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Hellebakken 27C, Hellebæk

I en smuk og historisk ejendom fra 1880 udbydes denne charmerende villalejlighed til salg. Denne enestående ejendom, ...

Pris
4.395.000
Boligareal
156 m2
Grundareal
1.323 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN6557
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ringbakken 34, Veddinge Bakker, Asnæs

Kompromisløs indretning, kreativ komfort og en udsigt over Sejerøbugten, der aldrig stopper med at imponere, er bare ...

Pris
3.595.000
Boligareal
102 m2
Grundareal
1.600 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6632
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ewaldsvej 7A, Rungsted Kyst

På Ewaldsvej, en stille villavej nær havnen, udbydes nu et meget stort og spændende dobbelthus, der med sine 360 ...

Pris
9.995.000
Boligareal
252 m2
Grundareal
1.534 m2
Kælderareal
108 m2
Værelser
10
Sagsnr.
IEN6657
Se boligen