fbpx

Skip to Content

+

i

Helsinge, Klokkerstræde

Pris
2.650.000
Ejerudgift
2.881
Boligareal
144 m2
Grundareal
436 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5001
E Energimærke

Helsinge, Klokkerstræde

Romantisk, stråtækt og velholdt er tre oplagte ord at knytte til denne originale bolig fra 1748 med den idylliske placering i hjertet af Gammel Annisse, tæt ved kirken fra 1100-tallet og midt mellem de øvrige gamle huse, der er karakteristiske for landsbyen. Både den overdækkede terrasse i baghaven og altanen på første sal vender mod Arresø, så man får fuldt udbytte af udsigten ud over markerne og de fænomenale solnedgangene over den store sø. Huset tilhører de meget fotogene, som det står med roserne, der smyger sig op ad den velholdte bindingsværksmur, det lave hvidmalede stakit og den velfriserede flisegang langs huset. Men endnu vigtigere er det nok, at huset også er praktisk, velfungerende og opdateret med alle de faciliteter, som de fleste foretrækker at have adgang til. Det er længe siden, at huset var indrettet som bolig for flere familier i bare stueetagen. Nu er her en moderniseret bolig på 144 m2 i to lange etager, hvor et par eller en familie kan leve det gode liv. Stueetagen indeholder entré, et badeværelse der har fået nyt inventar i 2016 og et stort, tidløst snedkerkøkken i meget høj kvalitetsudførelse med indmuret ovn. I den modsatte ende af huset er der en stor stue med udgang til den overdækkede terrasse. Førstesalen indeholder en stor repos med skabe, et østvendt soveværelse ligeledes med indbyggede skabe og et vestvendt værelse med ekstra god udsigt og altan. Det store værelse kan evt. opdeles i to. Det har det været tidligere. Desuden får I carport og redskabsrum.
Grunden er overskuelig og på blot 436 m2, sådan som det er i historiske landsbyer. Gammel Annisse er kendt som et af de bedst bevarede og mest levende landsbymiljøer i Nordsjælland. Her bor godt 300 indbyggere, og dertil kommer dobbelt så mange i den nyere del af Annisse. Der er masser af liv og aktiviteter i byen, lige fra det navnkundige Kællingetorv, hvor man har mødtes i århundrede for at diskutere og klare verdenssituationen, til loppemarkeder og fællesspisninger. Her er også særdeles gode muligheder for at motionere i naturomgivelserne, uanset om man foretrækker en gåtur ad stien ud fra huset og ned i søområdet, eller om man er typen, der hopper på cyklen for at udfordre vejrtrækningen og lægmusklerne i det kuperede terræn. I har fem km til Helsinge og 12 km til Hillerød. Vil I ud at se nærmere på dette sted?

Teamet

Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen / lars@eltoftnielsen.dk
Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
+45 49 19 31 00

Lars Lyngholm Eriksen , Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Mathias Nilsson / nilsson@eltoftnielsen.dk
Salgstrainee, Finansbachelor
+45 49 19 31 00

Mathias Nilsson, Salgstrainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Klokkerstræde 4
3200 Helsinge

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Åbent
hus
28. apr
11:00-11:20
Boligvisning (må ikke redigeres)

Stokhusgade 4B, ST., København K

Luksuslejlighed med eksklusiv gårdhave placeret i en ejendom, som er opført i 2007 af tegnestuen Knud Erik Holst, der ...

Pris
7.500.000
Boligareal
122 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5955
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Vedbæk Strandvej 507A, Vedbæk

En virkelig skøn villa på Strandvejen i Vedbæk, midt i mellem Vedbæk og Rungsted Havn. Oprindeligt opført i 1887, ...

Pris
8.995.000
Boligareal
215 m2
Grundareal
818 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5037
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Skodsborg Strandvej 214, Skodsborg

Pragtvilla, hvidpudset og totalrenoveret, med en underskøn beliggenhed med Malibu-mindelser direkte til sandstranden ...

Pris
25.000.000
Boligareal
258 m2
Grundareal
1.111 m2
Kælderareal
214 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4633
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Martin Luther Kings Vej 9, 4. TV., København SV

Højloftet lejlighed på 157 m2 beliggende på fjerde sal med altan, to badeværelser og master bedroom. Her 2,72 m fra ...

Pris
6.995.000
Boligareal
157 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6030
Se boligen