fbpx

Skip to Content

+

i

Vedbæk, Olesvej

Boligareal
173 m2
Grundareal
1.201 m2
Kælder
90 m2
Værelser
6
Garage
32 m2
Sagsnr.
IEN5065
D Energimærke

Vedbæk, Olesvej

Der er ikke meget trafik på en vej, der er lukket i begge ender. Det er godt for stilheden og trygt for familien med mindre børn. Der er heller ikke langt til havnen og den smukkeste bystrand på kysten. Højst et par hundrede meter. Det er maritimt, det nemt for sejlere, og det er bekvemt for vinterbadere, som med frostgrader på kroppen gerne vil hurtigt hjem. Der er ikke langt til én af Rudersdals bedste skoler. Den ligger lige for enden af stien. Det er rart for voksne, som værdsætter, at deres skolesøgende børn selv finder skolevej på gå- eller cykelben. De gode restauranter, ja, de ligger i havnen og i vandkanten, og de hyggelige forretninger og Irma og Netto er lige om hjørnet. For selv om Vedbæk er en sommerbadeby med egen togstation og tennisanlæg kun et stenkast fra København, er Vedbæk en by, som kan og vil selv. Hele året.
Det røde murstenshus på Olesvej har én af de bedste adresser i Vedbæk. Haven er gammel med smukke træer, brombær, kirsebær, æbler, pærer, hasselnødder. Lige til at klatre i og plukke og spise. Den passer stort set sig selv, haven. Farverige rododendronbuske i blomst har ikke brug for den store opmærksomhed.
Huset er bygget i 1930 som en klassisk murermestervilla, det sidste år for perioden ’Bedre Byggeskik’. Perioden byggede enfamiliehuse af meget høj kvalitet, som en reaktion mod den stilforvirring, der tidligere prægede de byhuse og villaer, der blev bygget i 1800-tallet i den stilperiode, som kaldes historicismen. Murermestervillaen er kompakt, men velproportioneret, og har et enkelt og stilfærdigt udtryk.Røde mursten, høj rejsning, røde tegl og muret kvist på taget er typisk for murermestervillaen, det samme gælder de hvide dannebrogsvinduer. Og så er materialerne altid brugt med nidkær ærlighed. De er, hvad de giver sig ud for at være. Derfor ser en murermestervilla aldrig træt ud.
Her er kælder, stueplan, 1. sal med udsigt til vandet og uudnyttet loft med i alt 263 m2. Huset er velholdt, og er altid vedligeholdt i forhold til behov og tidens æstetik. Væggen mellem 2 oprindelige soveværelser på 1. sal er eksempelvis fjernet ned til ét, men kan nemt og ligetil bringes tilbage til 2, tilbage til et ideelt levehus for familien med børn.
Klik på ’Fuldskærm’ og se, om huset i Vedbæk er noget for dig og din familie.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Olesvej 11
2950 Vedbæk

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Store Kongensgade 55, 1. TV., København K

Lys, lækker lejlighed med tre værelser i Frederiksstaden placeret på en førstesal, der er højere end sædvanligt, ...

Pris
5.710.000
Boligareal
97 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5954
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Tuborgvej 25, ST. 5., Hellerup

Indflytningsklar lejlighed på 66 m2 i Lundevangen. Fra lejlighedens hoveddør ankommer man til entréen, hvorfra der ...

Pris
2.375.000
Boligareal
66 m2
Grundareal
21.319 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN4063
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ordrupvej 150, Charlottenlund

Dejligt centralt med få minutters gang til indkøb og tæt på Bernstorffsparken og Dyrehaven. Huset er opført i år ...

Pris
9.950.000
Boligareal
194 m2
Grundareal
808 m2
Kælderareal
102 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN5984
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Carl Baggers Alle 19, Charlottenlund

Carl Baggers Alle er med sin centrale beliggenhed lige bag Jægersborg Alle og få min. gang til Charlottenlund Skov og ...

Pris
23.500.000
Boligareal
309 m2
Grundareal
957 m2
Kælderareal
125 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN6016
Se boligen