Skip to Content

+

i

København K, Margretheholmsvej

Pris
4.995.000
Ejerudgift
3.017
Boligareal
97 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5085
A2015 Energimærke

NYHED

København K, Margretheholmsvej

Det er ganske enkelt helt ubeskriveligt og skal opleves, hvordan det er bo med Københavns bedste og mest fortryllende udsigt over Øresund til den ene side samt Københavns majestætiske tage, tårne, kirker og spir til den anden - fra denne vinkel bliver byen simpelthen ikke mere eventyrlig!
Lejligheden er beliggende med en fantastisk udsigt på 3. sal i en nyopført kvalitetsejendom fra 2015 med energimærke A15, som er tegnet af de prisvindende arkitekter fra Vandkunsten. Det er ikke for ingenting, at boligen er beliggende i en ejendom, som har fået navnet Udsigten. Den lever nemlig i fulde op til sit navn, idet der fra denne lejlighed er en helt ubeskrivelig fantastisk udsigt over Holmens bastioner, Københavns tage- og tårne, herunder bl.a. Marmorkirken, den hyggelige Lynetten lystbådehavn samt Øresund, som opleves fra første række med fuldstændig fri udsigt fra begge soveværelser. Og du behøver ikke slippe byen og alle dens oplevelser for at bo med den udsigt. Lejligheden ligger nemlig tæt på alt hvad hjertet begærer, hvilket både er det hyggelige Christianshavn, Operahuset, papirøen og med under 10 minutters kørsel til Kongens Nytorv, for ikke at nævne den nyopførte Inderhavnsbro, der forbinder Christianshavn (Holmen) med Nyhavn, sådan så man på cykel er 5 min fra Kongens Nytorv, ligesom dette også kan ske med bus 9A, der kører lige forbi adressen hvert 7.-8. minut, og samtidig er der også kort afstand til havnebussen.
Som en nyopført moderne ejendom er der naturligvis alle efterspurgte komfortløsninger i form af elevator, dørtelefon med kamera, cykelkælder, depotrum, fælleslokale samt p-kælder. Lejligheden har et helt enestående lysindfald og byder på en velindrettet planløsning med en stor stue i åben forbindelse med et stilfuldt køkken fra Invita, udgang til den store sydvestvendte altan med en fantastisk panoramaudsigt ind over indre by og helt ud til Nordhavn, to gode store værelser med havudsigt over Øresund og Lynetten lystbådehavn og mulighed for at etablere et tredje værelse (se plantegning), badeværelse med gulvvarme og eksklusive grå klinker. Materialevalget er overalt i boligen lyst og i bedste kvalitet, med bl.a. egetræs trægulve og hårde hvidevarer fra Siemens.
Lad os slå fast, at lige meget hvad vi skriver her, så får teksten svært ved at leve op til den unikke atmosfære, som denne fantastiske udsigtslejlighed kan præsentere. Det er ganske enkelt svært at beskrive, hvordan det er at leve med udsigt til både lystbådehavn og Øresund til den ene side og Københavns tage- og tårne, herunder bl.a. Marmorkirken, til den anden. Kort sagt, en meget unik sjældent udbudt nyopført lejlighed i KBH K for den kræsne køber, der er lige til at flytte ind i.
 

Teamet

Kontaktperson

Feodora Viscovich / feo@eltoftnielsen.dk
Salg og vurdering
+45 70 70 12 43

Feodora Viscovich, Salg og vurdering
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Louise Saabye / louise@eltoftnielsen.dk
Trainee, Finansbachelor
+45 70 70 12 43

Louise Saabye, Trainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Margretheholmsvej 66, 3. TV.
1432 København K

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NY PRIS Boligvisning (må ikke redigeres)

Birkerød Kongevej 18A, Birkerød

På en stikvej, 350 meter fra Kongevejen, kan I bo midt i naturen ...

Pris
7.745.000
Boligareal
137 m2
Grundareal
1.500 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN3766
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Gl Ebbeløkkevej 8, Nykøbing Sj

Med en UNIK og ualmindelig smuk beliggenhed udbydes denne charmerende ...

Pris
6.800.000
Boligareal
220 m2
Grundareal
2.311 m2
Kælderareal
32 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5202
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Parkvej 43, Virum

Diskret luksusvilla med direkte adgang til søer og egen robåd. ...

Pris
7.495.000
Boligareal
148 m2
Grundareal
957 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5105
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Østerlyngvej 155A, Nykøbing Sj

I det billedskønne Odsherred, mellem fuglereservat og strand, ligger ...

Pris
1.395.000
Boligareal
71 m2
Grundareal
984 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5136
Se boligen