Skip to Content

+

i

Hundested, August Kroghsvej

Pris
4.995.000
Ejerudgift
2.902
Boligareal
183 m2
Grundareal
2.847 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5104

Åbent hus: 24/06/2018 kl. 10:35-10:55


NYHED

Hundested, August Kroghsvej

Man behøver næppe være kunstmaler eller skulptør for at sætte pris på at have udsigt udover både Isefjord og Roskilde Fjord fra sit fritidshus. Men det må gøre det let at blive inspireret til at skabe noget smukt, når man ud ad stort set alle vinduerne i det originale pagodehus har frit udsyn til vand og fjordliv, så langt øjet rækker. Det har man også fra det specialbyggede atelier, som den nuværende ejer har opført. Det var da heller ikke en kunstner, der byggede huset, men datteren af den danske læge, videnskabsmand og Nobelprismodtager August Krogh, der også har givet navn til vejen, hvor huset ligger. Han ejede det nuværende nabohus, hvorfra han udstykkede flere parceller til sine børn. Han var nært knyttet til stedet og havde selv valgt at blive begravet her på grunden til nummer 6A. Den store grund er delvis naturgrund til glæde for sommerfugle, fasaner og andet vildt og delvis prydhave. Videreførelse kan ske, som de næste ejere ønsker. Der er for eksempel rigeligt med plads til at anlægge en tennisbane eller måske en mindre padel-bane. Selve huset i de to etager er over det hele renoveret af nuværende ejer, så det står klar til brug. I stueetagen får I køkken, stue, badeværelse, toilet, bryggers og på flere sider overdækkede områder, da pagodens tag går så langt ud, at man kan sidde i læ og tørvejr. På første sal er der soveværelse og børneværelse. Desuden er der ekstra bygninger i skikkelse af atelier og et anneks med soverum og bad. Der er naturligvis mulighed for at ændre på indretningen og prioriteringen, hvis man eksempelvis skal bruge flere sovepladser. Udsigten fra grunden er fænomenal god, idet huset ligger placeret som det højeste i området. Når I vender blikket mod Roskilde Fjord, kan I se færgen, der sejler til Kulhuse og længere væk Frederiksværk. Og når I ser mod Isefjord, kan I se Kyndbyværket og spidsen af Orø. På vandet lige udenfor er der masser af aktivitet med kitesurfere og windsurfere, ligesom der ofte er sejlbåde på vandet. Umiddelbart kan I ikke se vandkanten fra haven og huset på grund af højden. Det gør udsigten til vandet endnu mere dragende, da det ser ud som vandspejlet står højere, end det er i virkeligheden. Når I vil ned på stranden, benytter I den trappe ved skrænten, som I selv er medejere af, og er dernede på få minutter. Når I skal købe ind, kan I tage cyklen og køre de ti minutter til nærmeste butik i Lynæs. Der er nogle minutter længere til Hundested, hvor I også vil synes om havnemiljøet. Kontakt os, hvis I vil se nærmere på dette specielle og originale fritidshus.

Teamet

Kontaktperson

Søren Preuss / preuss@eltoftnielsen.dk
Ejendomsmægler, MDE
+45 70 70 20 05

Søren Preuss, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Mathias Nilsson / nilsson@eltoftnielsen.dk
Trainee, Finansbachelor
+45 49 19 31 00

Mathias Nilsson, Trainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

August Kroghsvej 6A
3390 Hundested

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NY PRIS Boligvisning (må ikke redigeres)

Birkerød Kongevej 18A, Birkerød

På en stikvej, 350 meter fra Kongevejen, kan I bo midt i naturen ...

Pris
7.745.000
Boligareal
137 m2
Grundareal
1.500 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN3766
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Gl Ebbeløkkevej 8, Nykøbing Sj

Med en UNIK og ualmindelig smuk beliggenhed udbydes denne charmerende ...

Pris
6.800.000
Boligareal
220 m2
Grundareal
2.311 m2
Kælderareal
32 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5202
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Parkvej 43, Virum

Diskret luksusvilla med direkte adgang til søer og egen robåd. ...

Pris
7.495.000
Boligareal
148 m2
Grundareal
957 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5105
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Østerlyngvej 155A, Nykøbing Sj

I det billedskønne Odsherred, mellem fuglereservat og strand, ligger ...

Pris
1.395.000
Boligareal
71 m2
Grundareal
984 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5136
Se boligen