fbpx

Skip to Content

+

i

København K, Åbenrå

Boligareal
116 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5142
D Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

København K, Åbenrå

Med en beliggenhed i et af det indre Københavns gamle og historisk meget interessante kvarterer, udbydes en moderne lejlighed med to altaner fra 2016 til inkarnerede bymennesker. Det er i gaden Åbenrå, der har eksisteret siden 1500-tallet. Ejendommen blev i starten af 2018 nomineret som en af Københavns otte smukkeste bygninger, fordi den passer perfekt ind i et bybillede med huse, der er opført for over 300 år siden. Arkitekten har på facaden mod gaden udformet vinduerne i samme stil som nabohusene og sørget for, at de enkelte vinduer ikke er helt ens. På den måde matcher det nye, moderne hus resten af gadens ejendomme. Adgangen til lejligheden sker via et grønt gårdrum, hvor man går op ad et bredt og indbydende trappeforløb. Eller I kan tage elevatoren, der kører fra gadeplan og op i lejligheden. Indenfor i lejligheden er der indvendige søjlekonstruktioner, buede vinduer og andre arkitektoniske detaljer, der er udført i højeste kvalitet. Det betyder, at man oplever en klassisk stil og tidløs elegance på en måde, der er både moderne og hyggelig. I lejligheden er der store vinduespartier og udgange til de to altaner, hvor den ene er særdeles rummelig med plads til både spisebord og lave stole. Der er luksuskøkken og ditto badeværelse med armaturer, møblementer og belægninger af bedste fabrikater over hele linjen. Hvidevarerne, herunder vinkøleskabet, er fra Miele. Emfanget med centralsug er fra Trepol. Køkkenelementerne er røget eg fra Hanstholm Line. Det kogende vand tappes fra Quooker-hanen. Og der står Vola på vandhanen i badeværelset. I får topkvalitet over hele linjen.Beliggenheden er central i København ved Hauser Plads, Kultorvet og med et attraktivt udvalg af caféer, restauranter og butikker i gåafstand. Der er få skridt til grønne områder som Kongens Have og en perlerække af kulturelle attraktioner. Nørreport med tog og Metro ligger i gåafstand. Vi tror, at I skal reagere hurtigt, hvis denne perle af en lejlighed har jeres interesse.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Åbenrå 16, 1. th.
1124 København K

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Martin Luther Kings Vej 21, 3. TV., København SV

I det eftertragtede Engholmene-kvarter bliver I mødt af denne sublime fireværelses lejlighed, som I nu får chancen ...

Pris
6.999.000
Boligareal
153 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6625
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Baunegårdsvej 71C, Hellerup

Nu udlejes et af de skønne rækkehuse i Nordfløjen som oprindelig er opført i 1953. Rækkehusene er udviklet med ...

Leje pr. md.
25.000
Depositum
75.000
Forudbetalt leje
25.000
Boligareal
88 m2
Grundareal
79 m2
Kælderareal
45 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN6663L
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bakkefaldet 12, Gl. Holte, Holte

Med en rolig og attraktiv beliggenhed i Gammel Holte på lukket vej, udbydes et gennemmoderniseret og indflytningsklar ...

Pris
7.845.000
Boligareal
202 m2
Grundareal
1.200 m2
Kælderareal
114 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN6459
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
20. okt
13:00-13:20
Boligvisning (må ikke redigeres)

Hellebakken 27C, 1., Hellebæk

I en smuk og historisk ejendom fra 1880 udbydes denne charmerende villalejlighed til salg. Denne enestående ejendom, ...

Pris
4.395.000
Boligareal
156 m2
Grundareal
1.323 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN6557
Se boligen