fbpx

Skip to Content

+

i

Ølsted, Maxivej

Pris
4.195.000
Ejerudgift
2.233
Boligareal
90 m2
Grundareal
1.927 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5152

Ølsted, Maxivej

90 m2 indflytningsklart sommerhus med direkte udsigt over Roskilde Fjord. Velegnet til en børnefamilie eller aktive sjæle, der ønsker at slippe væk fra storbyen og være tæt på vandet. Huset er fra 1989. Det fik nyt tag med tagpap og en lukket udestue i 2010. Fyrretræsplankerne i hele huset er ludbehandlede, gulvet i stuen er slebet og gen ludbehandlet i 2017. Når I træder ind i boligen, bliver i mødt med masser af naturligt lys og loft til kip, der skaber en rummelig og afslappet atmosfære. Boligen har sit helt eget karakteristium med skrå vinkler, der sammen med den fantastiske udsigt til haven og fjorden bidrager til stemningen. Sommerhuset har et soveværelse med plads til tøj og to værelser, der enten kan bruges til børn eller gæster. Udestuen er forsynet med to sæt foldedøre ud til terrassen. Her kan I sidde og nyde de sene aftentimer. I den kolde periode kan I tænde op i brændeovnen, der skaber varme og hygge. Køkkenet er lyst og har god plads. Her finder i en todelt opvaskemaskine og køle/fryseskab fra Fisher og Paykel. Ovnen er fra Siemens, den kombinerede microbølgeovn og emhætte er fra Whirlpool og induktionskogepladen er fra Point. Badeværelset har flisegulv, bruseniche, toilet, håndvask og en vaskemaskine fra Bosch. Husets facader blev malet i juni 2018 af en professionel maler. Terrassen har rigeligt med plads til havebord, stole, liggestole og en grill. Terrassefliserne er syrefast, så de kan tåle lidt af hvert. Under terrassen er der depot og værksted. Går I en tur ned i haven, der har buske og flere græsplæner, vil I opdage et lille hus med udsigt ud over fjorden, som kan bruges til gæsteværelse eller refugium. I finder desuden en dobbelt petanquebane og en vinhave med 25 Chardonnay-stokke og 25 Pinot Noir-stokke. Grunden er den eneste i grundejerforeningen med direkte adgang til stranden. Området har ingen gadebelysning, så I kan se stjernerne på den klare anattehimmel. Nærmeste indkøbsmuligheder ligger i Ølsted, 4 km væk. Her finder I både Brugsen med en OK tank og Netto samt Ølsted station der forbinder Ølsted med Hillerød. Frederiksværk ligger 10 km væk fra ejendommen og nærmeste golfklub er Asserbo Golf Club. 12 km den anden vej ligger Frederikssund med indkøbscenter og vikingespillene.

Teamet

Sagsbehandler

Mathias Nilsson / nilsson@eltoftnielsen.dk
Salgstrainee, Finansbachelor
+45 49 19 31 00

Mathias Nilsson, Salgstrainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

Tilstandsrapport

Tilstandsrapporten er kort fortalt en skriftlig vurdering af en boligs tilstand. Den er ikke lovpligtig, men som førnævnt obligatorisk, hvis du skal tegne en ejerskifteforsikring i forbindelse med køb og salg af en ejendom.

Hent
El rapport

Rapporten udarbejdes på baggrund af et eleftersyn på ejendommen, som er udført af et autoriseret firma.

Elinstallationsrapporten ligner en tilstandsrapport, og der anvendes overordnet samme karaktersystem som i en tilstandsrapport.

Hent

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Maxivej 100
3310 Ølsted

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gudmindrup Strandvej 60, Højby

Velbygget og velindrettet kvalitetshus fra 2009 med en fredelig og næsten hemmelig placering på lille stikvej. Fra ...

Pris
2.195.000
Boligareal
99 m2
Grundareal
1.246 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5874
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Næsvej 1B, Ordrup Næs, Fårevejle

Ordrup Næs - Idyllisk, klassisk og særdeles velbygget sommerhus med charmerende naturtag, med en af de absolut bedste ...

Pris
2.850.000
Boligareal
88 m2
Grundareal
2.772 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5811
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
17. feb
12:30-13:00
Boligvisning (må ikke redigeres)

Dyrehavevej 36, Klampenborg

Smukt og velholdt hus ved Dyrehaven med sin helt egen og meget specielle udstråling af originalitet. Huset fremstår, ...

Pris
13.800.000
Boligareal
201 m2
Grundareal
833 m2
Kælderareal
80 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN1170
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Rundholtsvej 127, København S

Nu udlejes hypermoderne kvalitetsbolig med arkitektonisk kant og en fredelig, stemningsfyldt beliggenhed ved vand, ...

Leje pr. md.
34.000
Depositum
102.000
Forudbetalt leje
102.000
Boligareal
175 m2
Grundareal
119 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5304L
Se boligen