fbpx

Skip to Content

+
  • Stueplan
    Stueplan

i

Hornbæk, Bregnevej

Pris
9.300.000
Ejerudgift
5.583
Boligareal
169 m2
Grundareal
1.206 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5203

NYHED

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Hornbæk, Bregnevej

Fredelige omgivelser, nærhed til vandet og kvalitetsmaterialer er blot nogle af kendetegnene ved dette flotte sommerhus i Hornbæk. I kan se frem til en veludført planløsning med tre rummelige værelser og to badeværelser, mens trumfkortet er det vidunderlige opholdsmiljø, som smelter sammen med den store, lækre træterrasse.
I befinder jer i et roligt kvarter, som har de perfekte rammer til sommerdagene. Der er gåafstand til en rigtig dejlig badestrand, hvor I kan svømme, solbade og slappe af gennem de lune måneder - strandene her har desuden ry for at være nogle af Nordsjællands bedste. Vælger I at udforske byen nærmere, har I ikke langt til Hornbæks hyggelige havnemiljø, der summer af aktiviteter og liv. I kan invitere familien på en is eller et velsmagende måltid på én af de stemningsfulde restauranter. Byen rummer ligeledes en togstation med afgange mod Helsingør og Gilleleje.
Sommerhuset på 169 m2 er opført i 2019 af lærketræ, hvilket harmonerer ideelt med den omkringliggende, grønne natur. Naturmaterialerne er en rød tråd i husets stil, da både døre, vinduesrammer, skabe og interiør i køkken samt badværelser består af egetræ. Der er gulvvarme overalt under betongulvene, som giver en lettere rå kontrast til de yderst indbydende rum. Især det enorme opholdsmiljø med integreret stue, spisestue og køkken imponerer, ikke mindst grundet skydedørspartierne på seks meter ud mod terrassen. Åbner I op her, trækkes haven og naturen indenfor, hvilket skaber en helt særlig stemning.
Atmosfæren i stuen bør også fremhæves, da rummet har loft til kip, Velux-ovenlysvinder og en gennemgående pejseindsats, som spreder hygge på mørkere aftener. Det åbne køkken med en køkkenhalvø toner let og elegant med integrerede, moderne hårde hvidevarer. Tilmed er der udgang til den ene side af træterrassen, som smyger sig om størstedelen af husets facader.
I boligen venter et bryggers med egen indgang og et nydeligt badeværelse med hvide, New Yorker-fliser på nogle af væggene. Husets andet badeværelse fortsætter i den samme stil, men har som en luksuriøst tilføjelse et fritstående badekar og direkte forbindelse til det største soveværelse. Herforuden har I to yderligere værelser, der har fint med plads.
Ude på den 1.206 m2 grund kan tilværelsen nydes på terrassen i Jatoba-træ, mens der også er en fliseterrasse til loungemøblerne. Haven råder endvidere over et anneks.
Et vidunderligt, helårsanvendeligt sommerhus, der skal opleves.

Teamet

Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen / lars@eltoftnielsen.dk
Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
+45 60 40 72 92

Lars Lyngholm Eriksen , Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Louise Saabye / louise@eltoftnielsen.dk
Salgstrainee, Finansbachelor
+45 70 70 12 43

Louise Saabye, Salgstrainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Bregnevej 2
3100 Hornbæk

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bakkefaldet 12, Gl. Holte, Holte

Med en rolig og attraktiv beliggenhed i Gammel Holte på lukket vej, udbydes et gennemmoderniseret og indflytningsklar ...

Pris
7.845.000
Boligareal
202 m2
Grundareal
1.200 m2
Kælderareal
114 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN6459
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Hellebakken 27C, Hellebæk

I en smuk og historisk ejendom fra 1880 udbydes denne charmerende villalejlighed til salg. Denne enestående ejendom, ...

Pris
4.395.000
Boligareal
156 m2
Grundareal
1.323 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN6557
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ringbakken 34, Veddinge Bakker, Asnæs

Kompromisløs indretning, kreativ komfort og en udsigt over Sejerøbugten, der aldrig stopper med at imponere, er bare ...

Pris
3.595.000
Boligareal
102 m2
Grundareal
1.600 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6632
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ewaldsvej 7A, Rungsted Kyst

På Ewaldsvej, en stille villavej nær havnen, udbydes nu et meget stort og spændende dobbelthus, der med sine 360 ...

Pris
9.995.000
Boligareal
252 m2
Grundareal
1.534 m2
Kælderareal
108 m2
Værelser
10
Sagsnr.
IEN6657
Se boligen