fbpx

Skip to Content

+
  • Andet
    Andet
  • Andet
    Andet
  • Andet
    Andet

i

København Ø, Malmøgade

Boligareal
180 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5204
C Energimærke

København Ø, Malmøgade

Penthouse på 180 m2 med balkon og privat tagterrasse i det eksklusive og roligt beliggende svenskerkvarter på Østerbro udbydes til næste ejer. Boligen er beliggende øverst i en klassisk, smuk ejendom fra 1898. Her var der oprindeligt tørreloft, indtil de nuværende ejere som de første flyttede ind i 2009. Her er fritlagte bjælker, ovenlysvinduer, brede Dinesen-plankegulve og en åben planløsning. Det første, der falder i øjnene er et fantastisk opholdsareal med køkkenalrum og stue, hvorfra et stort glasparti, der går fra gulv til loft, kan skydes til side, så balkonen åbenbarer sig som en udendørs forlængelse af opholdsrummet med alt, hvad det indebærer af lys, luft, sol og udsigt.
Fra balkonen nyder man solen frem til klokken 15. Hvis man vil have mere sol og udsigt, kan man bevæge sig op på den private tagterrasse, der åbner til taget via et ovenlysvindue, der også sikrer et godt lysindfald i opholdsrummene. Her kan I nyde udsigten horisonten rundt udover København. I kan holde øje med Marmorkirkens skønhed, vindmøllernes funktionalitet ude på vandet, Københavns Rådhustårn, Frelserkirkens snoede guldspir ude på Christianshavn, de pittoreske Kartoffelrækker og meget mere. I kan naturligvis også se både solopgange og solnedgange her fra toppen af huset. Boligen byder på et dejligt master bedroom med privat indgang til badeværelse med store fliser, bruser og et ekstra stort badekar. Der er yderligere to værelser, endnu et badeværelse og gangareal med skabe, ligesom der også er indbyggede skabe på værelserne. En bolig hvor det hele er gennemtænkt og med en meget høj herlighedsværdi, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne køber.
Ejendommen er beliggende på et hjørne med meget luft omkring på en bred gade med store træer. Den er blevet facaderenoveret og har fået nye vinduer i 2017. Den tager sig særdeles godt ud og må betegnes som en af de flotteste i kvarteret blandt mange andre markante ejendomme fra tiden omkring 1900. Der er gode muligheder for at parkere i gaden. Ejendommens indgangspart er i i den grad præsentabelt. Kvarteret har en skøn beliggenhed nær flere af Københavns grønne områder som Østre Anlæg, Botanisk Have, Søerne og Kastellet. I kan derfor gå fra ejendommen til city udelukkende gennem grønne parker. Børnene har kort vej til et godt udvalg af skoler og institutioner. Der er heller ikke langt til S-toget ved Østerport og den kommende metrostation i området.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Malmøgade 12, 5. TH.
2100 København Ø

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Rosengården 3, 4., København K

Spændende lejlighed placeret på fjerde sal med altan og udsigt ud over det måske største og bedste grønne ...

Pris
5.950.000
Boligareal
101 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5657
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Vipstjertevej 1, Vejby

Velindrettet fritidshus fra 2005 i solid helårskvalitet beliggende blot 500 meter fra stranden og i behagelig kort ...

Pris
1.795.000
Boligareal
83 m2
Grundareal
907 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5216
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Amaliegade 24, 2. TV., København K

Fantastisk lejlighed centralt placeret tæt ved Amalienborg Slotsplads i helt nyrenoveret ejendom. Lejligheden har fra ...

Leje pr. md.
15.500
Depositum
46.500
Forudbetalt leje
46.500
Boligareal
86 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5761L
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bag Præstegården 13, Hornbæk

Fritidshus i meget høj kvalitet fra 2007 midt i et af de gamle kvarterer i Hornbæk, hvor flere af de øvrige huse er ...

Pris
5.900.000
Boligareal
116 m2
Grundareal
1.171 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5732
Se boligen