fbpx

Skip to Content

+

i

Skibby, Marbækvej

Pris
7.950.000
Ejerudgift
4.370
Boligareal
502 m2
Grundareal
5.143 m2
Værelser
9
Sagsnr.
IEN5213F

Skibby, Marbækvej

Fleksbolig/ uden bopælspligt (ejendommen kan benyttes som både helårs- og fritidsbolig) Alt er nyt i denne pragtbolig, der er beliggende med udsigt over Roskilde Fjord. De nuværende ejere har i perioden 2011 til 2014 selv tegnet og renoveret boligen, der er på 502 m2. Her er fire badeværelser, sauna og seks soveværelser foruden store opholdsarealer, hvor man fra stort set alle rum kan nyde udsigten henover frugtplantagen med de hvide blomster om foråret og senere de røde frugter, inden øjet rammer den blå fjord og om aftenen lysene i Roskilde By.
Boligens arkitektur er stram og konsekvent med vægt på lange, lige linjer og et livsbekræftende lysindfald over alt i de store rum, der på alle plan er indrettet med en stilsikker hånd og en udpræget kvalitetssans for materialer. Køkkenet og badeværelserne er endvidere holdt i den fineste kvalitet. Der er anvendt hvide Corian-bordplader og på alle armaturerne står der Vola. Arkitektur- og designinteresserede vil også nyde den indvendige, skulpturelle trappe, der er udført i de fine Dinesen-planker, og fremstår et kunstværk i sig selv. Der er gulvvarme i hele huset med et bio-pillefyr som varmekilde, hvilket sikrer en fornuftig årlig varmeregning på 18.000 kr. Der er også fuldkommen styr på vandforsyningen, som kommer fra egen vandboring i fællesskab med to naboer, så der ikke er udgifter til vandforbrug, men blot til afløb. Haven og terrasseanlæggene er et kapitel for sig. Her er flotte og meget markante træterrasser på flere niveauer, så man altid kan finde et sted at opholde sig, uanset om man vil være for sig selv, solbade eller holde et større udendørs selskab. I haven er der skabt en original detalje i det tidligere svømmebassin, hvor der nu er en nedsænket volleybane, så man kan lege sig til lidt motion med familie og venner. Grunden er på i alt 5.143 m2, hvilket matcher boligens størrelse og understreger ejendommen som et luksusværested med plads til den store familie, ligesom der nemt kan skabes plads til egen virksomhed.
Udover den naturskønne beliggenhed ved Roskilde Fjord er der mange andre forhold at glæde sig over ved placeringen. Skibby er en levende, livlig og aktiv by. Gode indkøbsmuligheder, pasningsordninger i byen og nærliggende skoler, hvortil der er adgang vi grusvej og stisystem. Som Det næste store anlægsprojekt i området er den nye bro over Roskilde Fjord, som forventes at styrke infrastrukturen yderligere. Boligen er i særklasse og skal opleves på nærmeste hold.

Teamet

Kontaktperson

Jesper Bregnegaard Andersen / jesper@eltoftnielsen.dk
Salg og vurdering, Cand. Merc. EMF
+45 70 20 21 05

Jesper Bregnegaard Andersen, Salg og vurdering, Cand. Merc. EMF
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Katja Sørensen / katja@eltoftnielsen.dk
Trainee
+45 70 20 21 05

Katja Sørensen, Trainee
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Marbækvej 15A
4050 Skibby

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Rosengården 3, 4., København K

Spændende lejlighed placeret på fjerde sal med altan og udsigt ud over det måske største og bedste grønne ...

Pris
5.950.000
Boligareal
101 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5657
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Vipstjertevej 1, Vejby

Velindrettet fritidshus fra 2005 i solid helårskvalitet beliggende blot 500 meter fra stranden og i behagelig kort ...

Pris
1.795.000
Boligareal
83 m2
Grundareal
907 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5216
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Amaliegade 24, 2. TV., København K

Fantastisk lejlighed centralt placeret tæt ved Amalienborg Slotsplads i helt nyrenoveret ejendom. Lejligheden har fra ...

Leje pr. md.
15.500
Depositum
46.500
Forudbetalt leje
46.500
Boligareal
86 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5761L
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bag Præstegården 13, Hornbæk

Fritidshus i meget høj kvalitet fra 2007 midt i et af de gamle kvarterer i Hornbæk, hvor flere af de øvrige huse er ...

Pris
5.900.000
Boligareal
116 m2
Grundareal
1.171 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5732
Se boligen