fbpx

Skip to Content

+

i

København K, Kronprinsessegade

Boligareal
121 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5226

København K, Kronprinsessegade

I den centrale del af København med udsigt ud over Kongens Have ligger denne lejlighed på anden sal i en ejendom fra 1803. Boligen er nyrenoveret og moderniseret med hjerteblod, sjæl og respekt for den oprindelige skønhed og det historiske islæt. Kort sagt, indflytningsklar bolig til et ungt eller voksent par uden børn. I vil have en helt eksklusiv udsigt til Kongens Have fra hele 5 vinduer, og til trods for den centrale beliggenhed er der meget lidt trafikstøj efter at ensretningen på Kronprinsessegade blev vendt. Allerede når I kommer ind fra gaden, vil I opleve den historiske charme med engleudsmykning og arkitektur fra en forgangen æra.
Lejligheden blev istandsat i 2017, hvor badeværelset blev totalrenoveret i smuk og elegant stil og har nyt badekar og håndvask fra Copenhagen Bath. Køkkenet blev flyttet og lavet til et helt fantastisk køkkenalrum. Alle elementer er snedkerlavet i et moderne design, og alle hårde hvidevarer er fra Miele, der blandt andet består af en ovn og varmeskuffe til slow-cooking. Det unikke ved køkkenet kommer blandt andet til udtryk i kogeblussene, der er nedsunket i stålbordpladen. At moderniseringen ikke er sket på bekostning af det oprindelige, kan I opleve, når I går på opdagelse i lejligheden. Her finder I blandt andet stuk i loftet, et fredet ildsted og entréens gulvbrædder fra 1803. Der er gulvvarme i det store badeværelse, hvormed I får den moderne komfort sammen med det oprindelige udtryk. Denne blanding af epokerne finder I også værelset ved siden af køkkenalrummet, hvor I kan sætte jer til rette på en gammeldags opbevaringsbænk, inde i det fredet ildsted og læse en bog eller blot slappe af med en kop kaffe. Dette rum er oplagt som hjemmekontor med plads til skrivebord og opbevaring. Lejligheden byder også på fire snedkerlavede, indbyggede skabe og masser af naturligt lys, der bidrager til boligens i forvejen lyse stemning.
Ejendommen har en funktionel gård med aflukket cykelskur. I får desuden et loftrum til opbevaring. Der er gåafstand til Torvehallerne, Broens Gadekøkken, kulturelle muligheder og Nørreport Station, hvorfra der går busser, metro og S-tog, hvis I ikke ønsker at have bil inde i byen. Har i bil kan den parkeres i det nærtliggende P-hus i Adelgade kun 220 meter fra lejligheden. Der er et væld af indkøbsmuligheder i gåafstand såsom Irma og SuperBrugsen, ligesom I finder hyggelige caféer og restauranter i området såsom Pastis, Fars Dreng og Cantina.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Kronprinsessegade 10, 2. TV.
1306 København K

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Nikolaj Plads, København K

Fuldstændig gennemrenoveret lejlighed beliggende på 2. sal i flot ejendom. Boligen er den eneste på 2. sal og ...

Leje pr. md.
24.500
Depositum
73.500
Forudbetalt leje
73.500
Boligareal
180 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5823L
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Månedalen 7A, Hornbæk

Lyst og lækkert fritidshus med god atmosfære beliggende i stille og rolige omgivelser på en blind grusvej, tæt ved ...

Pris
4.300.000
Boligareal
101 m2
Grundareal
1.200 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5739
Se boligen  
Se boligen
Uden bopælspligt Boligvisning (må ikke redigeres)

Sankt Annæ Plads 8, 2., København K

Med bedst tænkelig beliggenhed på en af Københavns smukkeste pladser, og gåafstand til Nyhavn og Kongens Nytorv. ...

Pris
13.500.000
Boligareal
186 m2
Grundareal
173 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5237
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Maglemosevej 1, 1. TV., Hellerup

Skøn lejlighed i Blidah Park. Entré hvorfra der er adgang til stort soveværelse, kammer samt skønt ...

Leje pr. md.
15.000
Depositum
45.000
Forudbetalt leje
45.000
Boligareal
105 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5673L
Se boligen