fbpx

Skip to Content

+
  • Andet
    Andet

i

Grevinge, Prejlerupvej

Boligareal
121 m2
Grundareal
17.840 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5235V
F Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Grevinge, Prejlerupvej

Unik, liebhaverejendom med masser af charme. Her udbydes en helt særlig ejendom, beliggende i den smukke natur i Odsherred. For enden af den 500 meter lange grusvej møder I fasanerne der løber rundt og den lille acacie alle der udmunder i en gemt perle i den smukke natur. Det første I oplever er, stilheden og de åbne vider der omslutter det charmerende bondehus fra 1900-tallet.
Grunden er på ca. 1,7 hektar og er beliggende ugeneret og privat. De 3 meter høje, smukt beskårne bøgehække, danner rammen om de mange oaser i haven. Havens indretning med et væld af blomster, buske og de store smukke træer, vidner om stedets sjæl og historie. Oaserne skaber plads til alle i familien med bålplads og pavillion med udsyn over markerne. Når I går igennem buen i hækken overraskes I, af den 10 meter lange blå pool med bred niveau inddelt trappe. Med udendørsbruser, bonderoser, dagliljer i hundredevis og de enorme krukker med blomster får sommerdagene ingen ende.
Ved husets side ligger den store yderst velholdte staldbygning. Stalden er bestående af to bygninger med gennemgang til hovedhuset. De store rum er yderst anvendelige og er tidligere brugt til afholdelse af store mindeværdige fester. Hovedhuset er indrettet og renoveret løbende i respekt for husets oprindelige udtryk. Huset har sjæl med det landlige køkken, en stor stue med originale trægulve samt husets 3 værelser og repos på 1.salen. Endvidere er der gæstetoilet samt bryggers med brusekabine. Huset emmer af stemning og de sprossede vinduer tillader lyset at komme ind i huset fra alle vinkler. Ejendommen er godkendt til benyttelse som sommerhus, idet ejendommen falder ind under flexboligordning.
Dette er ejendommen for jer, som ønsker en privat perle i skøn natur. En ejendom med plads og rum til familien og mulighed for hvile og ro. En enestående mulighed for at eje en ugeneret liebhavergrund kun en time fra København.
Kørsel til ejendommen: Bemærk at flere GPSer viser forkert. Kør til venstre når Prejlerupvej deles mellem Prejlerupvej og Skovløbervej - drej herefter til højre ned ad den lange grusvej, som fører til ejendommen.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Prejlerupvej 14
4571 Grevinge

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Strandvejen 419, ST. TH., Klampenborg

Der skete for alvor noget med Danmark på verdenskortet, da Arne Jacobsen slog sig ned på kysten øst for ...

Pris
4.195.000
Boligareal
61 m2
Værelser
1
Sagsnr.
IEN8828
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Fyrrevang 10, Vig

Midt i smørhullet i Geopark Odsherred med skov og vand på begge sider ligger Vig bare 10 minutter fra Lammefjorden. ...

Pris
2.295.000
Boligareal
93 m2
Grundareal
1.465 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN8582
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
18. apr
12:00-12:30
Boligvisning (må ikke redigeres)

Fortunvej 64, Charlottenlund

Pudsigt vejnavn, Fortunvej. Men det passer godt til de mennesker, der bor her. Vejen har fået sit navn efter lykkens ...

Pris
16.995.000
Boligareal
266 m2
Grundareal
1.066 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN9190
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Silkegade 19, 3., København K

Silkegade, lillebitte er den som én af byens ældste gader. Silkekompagniet lagde navn til gaden i 1600-tallet, da ...

Pris
35.000.000
Boligareal
291 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN9067
Se boligen