fbpx

Skip to Content

+
  • Andet
    Andet
  • Andet
    Andet
  • Andet
    Andet

i

København Ø, Langøgade

Boligareal
121 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5257
C Energimærke

København Ø, Langøgade

Lejlighed med atmosfære i overmål med en beliggenhed tæt på Østerbros byliv, Fælledparken og strandmiljøet ved Svanemølleområdet. Boligen byder på fritlagte bjælker og meget langt op til det højeste punkt på loftet til kip. Lejlighedens rum er åbne og lyse. Her er to dejlige altaner, der er så tilpas rummelige, at de kan bruges til meget. Der er masser af overraskende vinkler indlejret i arkitekturen i den 121 m2 store bolig, der ligger øverst i en ejendom fra 1914, hvor der tidligere var tørreloft, inden det i 2007 blev omdannet til denne hypermoderne kvalitetsbolig.
Indretningen er moderne og materialevalget foretaget ud fra et sikkert kvalitetsønske og god sans for det æstetiske. Det afspejles i valget af fliser til badeværelset, den originale bruser, Vola-armaturet i køkkenet, de brede, markante plankegulve og de klassiske vinduer. I kan også se frem til et funktionelt og godt indrettet køkken med en løftet ovn, loftsspots, ovenlysvinduer, spidse vinkler og halvrunde vægge. De mange originale og moderne detaljer spiller sammen og udgør til en særdeles vellykket helhed. Det er derfor en fornøjelse at kunne byde en ny ejer velkommen til denne ener af en lys bolig med så meget sjæl og charme. Udover selve boligen kan man også benytte den renoverede gård, hvor der er legehus, græsområder, grill og fælles opholdsområder med borde og bænke.
Boligens beliggenhed på ydre Østerbro er stille og rolig på selve adressen og med kort gåafstand eller cykleafstand til både Fælledparken og Svanemølleområdet med strand og vandmiljø, ligesom der kun er en kort gåtur til Østerbrogade med spændende butikker, gode restauranter, caféer og i det hele taget masser af liv i gaden. Der er naturligvis både børnepasning og flere forskellige skoletilbud i nærheden. En ideel beliggenhed og bolig for både børnefamilien og parret uden børn.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Langøgade 9, 4.
2100 København Ø

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gudmindrup Strandvej 60, Højby

Velbygget og velindrettet kvalitetshus fra 2009 med en fredelig og næsten hemmelig placering på lille stikvej. Fra ...

Pris
2.195.000
Boligareal
99 m2
Grundareal
1.246 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5874
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Næsvej 1B, Ordrup Næs, Fårevejle

Ordrup Næs - Idyllisk, klassisk og særdeles velbygget sommerhus med charmerende naturtag, med en af de absolut bedste ...

Pris
2.850.000
Boligareal
88 m2
Grundareal
2.772 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5811
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
17. feb
12:30-13:00
Boligvisning (må ikke redigeres)

Dyrehavevej 36, Klampenborg

Smukt og velholdt hus ved Dyrehaven med sin helt egen og meget specielle udstråling af originalitet. Huset fremstår, ...

Pris
13.800.000
Boligareal
201 m2
Grundareal
833 m2
Kælderareal
80 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN1170
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Rundholtsvej 127, København S

Nu udlejes hypermoderne kvalitetsbolig med arkitektonisk kant og en fredelig, stemningsfyldt beliggenhed ved vand, ...

Leje pr. md.
34.000
Depositum
102.000
Forudbetalt leje
102.000
Boligareal
175 m2
Grundareal
119 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5304L
Se boligen