fbpx

Skip to Content

+

i

Frederiksberg C, Frederiksberg Alle

Boligareal
275 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5278
E Energimærke

Frederiksberg C, Frederiksberg Alle

På solsiden af den fredede Frederiksberg Allé, der er Danmarks flotteste boulevard med sine karakteristiske kandelaberklippede lindetræer, udbydes nu en herskabslejlighed på 275 m2, som er fuldstændig istandsat og på fornemste vis ført tilbage til sin oprindelige stil fra 1888. Istandsættelsesarbejdet er gennemført af den nuværende ejer i 2016 under ledelse af en anerkendt dansk arkitekt, der har renoveret lejligheden i de bedste materialer, så nye ejere nu kan overtage en bolig med ægte herskabsstemning og uden at skulle spekulere på renovering.
Indretningen er klassisk med tre stuer en suite mod alléen, der vender mod syd og eftermiddagssolen og med et soveværelse, der vender mod nord. Én eller flere af stuerne kan nemt anvendes som kontor/værelse. Udover de tre stuer er der en exceptionelt stor og smuk spisestue, hvor den ene endevæg er rund. Over dørene er der relieffer. Her er høje træpaneler, fyldningsdøre, bredt sildebensparket og imponerende flot stuk i loftet. Samme stil og samme høje niveau findes i hele lejligheden. Fra spisestuen fører den klassiske gang til køkkenet og grovkøkkenet. Ud fra gangen er der en god altan med plads til bord og stole. Det snedkerlavede køkken, der er udført i massivt træ, er moderne i sit designmæssige udtryk og særdeles rummeligt. Badeværelset, der ligger i forbindelse med entréen tæt ved soveværelset, er forsynet med en usædvanlig designmæssig detalje i skikkelse af en skjult dør, hvilket er med til at forme opfattelsen af denne bolig som særdeles eksklusiv. Det samme er tilfældet med valget af italiensk marmor, der findes flere steder i lejligheden og som alt sammen er skåret ud ad den samme blok. Valget af børstet messing vidner også om en sikker kvalitetssans. Bemærk også de høje og markante kakkelovne, der er nogle af de første fra fabrikanten Kähler, som blev opsat ved ejendommens og lejlighedens opførsel i 1888, og som er blevet nænsomt restaureret, så de står som et kunstværk i sig selv og dermed er med til at fuldende billedet af lejligheden som en æstetisk og arkitektonisk højborg, som det for designelskere og arkitekturkendere må være en drøm at få lov til at møblere, uanset om man sværger til ældre eller moderne møbelklassikere, lysekroner og interiør. Eller måske en original, individuel kombination.
Ejendommen fremstår meget karakteristisk i det næsten parisiske gadebillede, hvor selve Frederiksberg Allé er en lang og bred boulevard, der i den ene ende er beliggende ved grænsen til København, hvor den støder op til charmerende Værnedamsvej med de franske caféerne og tilhørende bohemeliv og i den modsatte ende forener sig med Frederiksberg Have, der indbyder til både gåture og løbeture; på vejen derhen passerer man teatrene AvenyT og Betty Nansen, ligesom der ligger adskillige restauranter og forlystelsessteder i kvarteret. Selve ejendommen er lukket af fra alléen, så man både kan parkere sin bil i en aflåst gård på sin egen p-plads, men samtidig nyde den tilhørende have, der fremstår grøn og rolig.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Frederiksberg Alle 8, 3.
1820 Frederiksberg C

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gudmindrup Strandvej 60, Højby

Velbygget og velindrettet kvalitetshus fra 2009 med en fredelig og næsten hemmelig placering på lille stikvej. Fra ...

Pris
2.195.000
Boligareal
99 m2
Grundareal
1.246 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5874
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Næsvej 1B, Ordrup Næs, Fårevejle

Ordrup Næs - Idyllisk, klassisk og særdeles velbygget sommerhus med charmerende naturtag, med en af de absolut bedste ...

Pris
2.850.000
Boligareal
88 m2
Grundareal
2.772 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5811
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
17. feb
12:30-13:00
Boligvisning (må ikke redigeres)

Dyrehavevej 36, Klampenborg

Smukt og velholdt hus ved Dyrehaven med sin helt egen og meget specielle udstråling af originalitet. Huset fremstår, ...

Pris
13.800.000
Boligareal
201 m2
Grundareal
833 m2
Kælderareal
80 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN1170
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Rundholtsvej 127, København S

Nu udlejes hypermoderne kvalitetsbolig med arkitektonisk kant og en fredelig, stemningsfyldt beliggenhed ved vand, ...

Leje pr. md.
34.000
Depositum
102.000
Forudbetalt leje
102.000
Boligareal
175 m2
Grundareal
119 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5304L
Se boligen