fbpx

Skip to Content

+
  • Plantegning
    Plantegning

i

Hellerup, Vingårds Alle

Boligareal
218 m2
Grundareal
867 m2
Kælder
91 m2
Værelser
7
Garage
40 m2
Sagsnr.
IEN5452
D Energimærke

Hellerup, Vingårds Alle

Dejlig vestvendt have, privat terrasse og masser af plads til den store familie!
I hjertet af Hellerup udbydes en klassisk, gennemmoderniseret villa fra 30’erne på en uovertruffen god beliggenhed med under fem minutter til Øresund med både strand og havn, Charlottenlund Fort med udsigt, Bernstorffsparkens smukke seværdigheder, Øregårdsparken, Tranegårdsskolen, Maglegårdsskolen og en perlerække af landets mest efterspurgte gymnasier. Man skal heller ikke så langt for at komme til de eksklusive forretningsstrøg på Strandvejen eller Jægersborg Allé, hvor der også er caféer og restauranter. Selv om der er kort til det hele, er selve den brede villavej stille og fredelig. Her bor og lever man uden at blive generet af lyde fra hverken togbaner eller motorveje, ligesom der ikke er gennemkørende trafik. En sjældent attraktiv beliggenhed tæt på det hele, også København city.
Ejendommen, der er opført i 1939, blev moderniseret fra kælder til tag i 2010. Mere herom senere.Planløsningen er praktisk og gennemtænkt fra kælder til loft. De fælles opholdsrum i stueplan er karakteriseret ved at være lyse og store. Der er flotte, dobbelte glasdøre, og køkkenalrummet er udstyret med et Hanstholm-køkken, der er specialtilpasset huset. Og gaskomfuret er med fem blus. Førstesalen er meget fleksibel, så den kan indrettes med tre til fem værelser, i takt med at familiens behov ændrer sig. I kælderetagen er der sørget for lydisolering, så man ikke bliver generet i stuerne ovenover. I stueplan findes også et rummeligt master bedroom med privat badeværelse. Kælderen indeholder udover disponible rum et godt badeværse og et viktualierum, der vender mod nord, så det er velegnet til opbevaring af vin. Boligen ligger på en ugenert hjørnegrund med magnoliatræer og anden god og tæt beplantning, som sørger for en privat atmosfære i haven. Terrasseområdet er anlagt i to eksklusive plan, der fungerer fint i både dagligdagen og til større sammenkomster. I dobbeltgaragen er der plads til, at to biler holder tørt og godt, ligesom der er plads til yderligere biler på grunden.
De nye ejere behøver ikke tænke på håndværkere de næste mange år. Tagkonstruktion og tagbelægning er lagt om. Der er isoleret. El-tavle og installationer er udskiftet. Vægge, vinduer og døre er tiptop. Indkørslen er anlagt med afløb til regnvandet. Køkken og de tre badeværelser er udskiftet. I får gulvvarme over alt i stueetagen og på første sal. Udvendigt har husets originale, flotte murværk fået et ekstra løft, da alt er fuget op som en del af moderniseringen i 2010.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Vingårds Alle 16
2900 Hellerup

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Enrumvej 15, Skodsborg

En stor og arkitektonisk særdeles spændende ejendom med en dejlig beliggenhed tæt på skov, strand og havn. Her ...

Pris
10.495.000
Boligareal
215 m2
Grundareal
1.326 m2
Kælderareal
76 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN5596
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Grønhøjvænge 9, Holbæk

Udsigtshus i første række til fjordene med en enestående dejlig beliggenhed. Her kan man nyde vandudsigten i fulde ...

Pris
2.995.000
Boligareal
84 m2
Grundareal
2.945 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5024
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Birkevænget 1, Nykøbing Sj

Nyopført og meget rummeligt fritidshus fra 2017 med mange sovepladser og kort afstand til strand udbydes til jer, der ...

Pris
1.995.000
Boligareal
122 m2
Grundareal
1.254 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5642
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ringbakken 4, Veddinge bakker, Asnæs

Kvalitetsfritidshus med udsigt over Sejerøbugten udbydes. Huset er opført i 2008 af en kvalitetsbevidst ...

Pris
2.495.000
Boligareal
107 m2
Grundareal
2.842 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5676
Se boligen