fbpx

Skip to Content

+

i

Græsted, Skovbjergs-Ager

Pris
1.898.000
Ejerudgift
2.076
Boligareal
98 m2
Grundareal
1.365 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5455

Græsted, Skovbjergs-Ager

Skønt og rummeligt fritidshus med god plads til familieaktiviteter i fredelige omgivelser og med udsigt direkte til et åbent marklandskab, så langt øjet rækker. Fra huset har I kun en km til stranden ad hyggelige veje, ligesom der er masser af gode udflugtsmuligheder med kort afstand til livlige Liseleje og Hornbæk. I vil også finde det attraktivt at tage børnene med på pluk-selv-jordbærudflugt til Vejby eller til besøgsgården Grønnehavegård, der begge ligger i kort afstand fra huset, ligesom turen til havnen i Gilleleje med krabbefangst kunne kandidere til at blive et fast tilbagevendende udflugtsmål. Huset er rummeligt med 98 m2 at boltre sig på plus et stort terrasseområde, hvoraf en del er overdækket. Der er lamper til både lys og varme på terrassen, så den kan anvendes til langt ud på aftenen og natten, når der ellers er blevet mørkt rundt om huset, da der ikke er kunstigt lys i området. Ved det lange bord under overdækningen vil I have plads til både hele jeres egen familie og mange gæster, som vil nyde at komme ud til et sted med albuerum og masser af udfoldelsesmuligheder, især hvis I har hverdagsbolig i byen. Her får alle muligheden for at føle, at de har et fantastisk fristed med plads til udfoldelse og fordybelse. Grunden er på 1.365 m2, hvilket giver plads til en stor børnevenlig have med legetårn og trampolin. Der er også en bålplads, hvor børnene gerne vil have de voksne til at sidde med tæt om bålet, mens man kigger ind i flammerne og venter på, at pølser og snobrød bliver varmet. I øvrigt er haven veltilplantet og dejligt privat. Indretningen af huset er ideelt til en familie med mindre børn, da soveværelse og de to børneværelser, det ene med gedigne køjesenge, er placeret ved siden af hinanden i den ene ende af huset, så man er tæt på hinanden. Denne del af fritidshuset er fra 2014, da de nuværende ejere udvidede boligarealet, mens den første del af huset er opført i 2002. Der er et stort åbent køkken med forbindelse til stuen via en lille trappe, så det hele fremstår åbent, venligt og lyst. Loftshøjden er 3,20 meter, og glasdørene ud til terrassen og haven går fra gulv til loft, så ude og inde flyder sammen. Huset byder på i alt ti sovepladser, hvoraf nogle af dem befinder sig i et anneks, der ligger op ad hovedhuset og med udgang til den sydvestvendte side af det store terrasseområde. Ved siden af annekset er der yderligere et rum med håndvask og vaskemaskine, som eventuelt kunne inddrages i annekset, hvis man ønsker et stort værelse. Der er i det hele taget mange anvendelsesmuligheder i dette hyggelige, rummelige og charmerede fritidshus, som man sikkert vil få lyst til benytte i mange weekender og ved mange højtider udover om sommeren.

Teamet

Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen / lars@eltoftnielsen.dk
Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
+45 49 19 31 00

Lars Lyngholm Eriksen , Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Mathias Nilsson / nilsson@eltoftnielsen.dk
Salgstrainee, Finansbachelor
+45 49 19 31 00

Mathias Nilsson, Salgstrainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

El rapport

Rapporten udarbejdes på baggrund af et eleftersyn på ejendommen, som er udført af et autoriseret firma.

Elinstallationsrapporten ligner en tilstandsrapport, og der anvendes overordnet samme karaktersystem som i en tilstandsrapport.

Hent
Tilstandsrapport

Tilstandsrapporten er kort fortalt en skriftlig vurdering af en boligs tilstand. Den er ikke lovpligtig, men som førnævnt obligatorisk, hvis du skal tegne en ejerskifteforsikring i forbindelse med køb og salg af en ejendom.

Hent

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Skovbjergs-Ager 7, Udsholt Strand
3230 Græsted

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gudmindrup Strandvej 60, Højby

Velbygget og velindrettet kvalitetshus fra 2009 med en fredelig og næsten hemmelig placering på lille stikvej. Fra ...

Pris
2.195.000
Boligareal
99 m2
Grundareal
1.246 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5874
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Næsvej 1B, Ordrup Næs, Fårevejle

Ordrup Næs - Idyllisk, klassisk og særdeles velbygget sommerhus med charmerende naturtag, med en af de absolut bedste ...

Pris
2.850.000
Boligareal
88 m2
Grundareal
2.772 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5811
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
17. feb
12:30-13:00
Boligvisning (må ikke redigeres)

Dyrehavevej 36, Klampenborg

Smukt og velholdt hus ved Dyrehaven med sin helt egen og meget specielle udstråling af originalitet. Huset fremstår, ...

Pris
13.800.000
Boligareal
201 m2
Grundareal
833 m2
Kælderareal
80 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN1170
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Rundholtsvej 127, København S

Nu udlejes hypermoderne kvalitetsbolig med arkitektonisk kant og en fredelig, stemningsfyldt beliggenhed ved vand, ...

Leje pr. md.
34.000
Depositum
102.000
Forudbetalt leje
102.000
Boligareal
175 m2
Grundareal
119 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5304L
Se boligen