fbpx

Skip to Content

+

i

Dronningmølle, Dalehøjvej

Boligareal
62 m2
Grundareal
1.657 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5493

Dronningmølle, Dalehøjvej

Beliggende på en særdeles stor grund på en fredelig og hyggelig grusvej og diskret inde bag ved en solid låge udbydes et klassisk charmerende sommerhus fra 1956, med senere tilbygninger fra 2004. Huset er opført i sortmalede bjælker og med hvidmalede vinduer. Huset er omkranset af en veltilplantet have på 1.657 m2, så man kan nyde fritidslivet i private og fredelige omgivelser, samtidig med at der er masser af udendørs plads at boltre sig på for både børn og voksne. Indenfor er husets træværk hvidmalet og fremstår i det hele taget som et lyst, venligt og meget imødekommende fritidshus med en høj hyggefaktor. Et sted med en god atmosfære, hvor det er meget nemt at føle sig godt tilpas. Huset byder på et soveværelse med faste skabe, et regulært og godt badeværelse og et sammenhængende opholdsareal, der består af stue med stemningsskabende brændeovn og et moderne kvalitetskøkken, der er installeret i 2018, også med gode, nye hvidevarer. Fra stuen er der en dobbeltdør ud til terrassen og fra køkkenet en dør ud til haven. Desuden findes der på den anden side af stuen et stort værelse med to faste skabe. Der er mulighed for at opdele dette dejlige værelse i to mindre. Huset er på 62 m2. Dertil kommer et anneks med lys og varme og plads til to overnattende gæster i en dobbeltseng, samt et nyere udhus med god plads til haveredskaber m.m. Huset er meget grundigt vedligeholdt og moderniseret, så det er lige til at tage i brug for nye ejere. Husets møblement kan eventuelt indgå i handlen. Også udenfor i den ugenerte have er det nemt at finde hyggelige kroge og gode steder med sol og lys. Her er terrasser, der ligger i læ af husets vinkler, ligesom der under de gamle træer kan findes gode steder med skygge, når det er den slags, man har mest brug for. I haven er der flere gode klatretræer til børnene, ligesom der er æbletræer og brombærbuske. Når man skal til stranden, tager det ikke mere en fem-syv minutter at gå dertil. Ved stranden er der mulighed for at leje en bådplads. Cykelturen tager fem minutter til Dronningmølle, der inviterer til hyggelig sommer-by-stemning med butikker, restauranter og caféer, ligesom der er minigolf. Desuden ligger Gilleleje Golfklub inden for overkommelig afstand.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Dalehøjvej 13
3120 Dronningmølle

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gudmindrup Strandvej 60, Højby

Velbygget og velindrettet kvalitetshus fra 2009 med en fredelig og næsten hemmelig placering på lille stikvej. Fra ...

Pris
2.195.000
Boligareal
99 m2
Grundareal
1.246 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5874
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Næsvej 1B, Ordrup Næs, Fårevejle

Ordrup Næs - Idyllisk, klassisk og særdeles velbygget sommerhus med charmerende naturtag, med en af de absolut bedste ...

Pris
2.850.000
Boligareal
88 m2
Grundareal
2.772 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5811
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
17. feb
12:30-13:00
Boligvisning (må ikke redigeres)

Dyrehavevej 36, Klampenborg

Smukt og velholdt hus ved Dyrehaven med sin helt egen og meget specielle udstråling af originalitet. Huset fremstår, ...

Pris
13.800.000
Boligareal
201 m2
Grundareal
833 m2
Kælderareal
80 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN1170
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Rundholtsvej 127, København S

Nu udlejes hypermoderne kvalitetsbolig med arkitektonisk kant og en fredelig, stemningsfyldt beliggenhed ved vand, ...

Leje pr. md.
34.000
Depositum
102.000
Forudbetalt leje
102.000
Boligareal
175 m2
Grundareal
119 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5304L
Se boligen