fbpx

Skip to Content

+

i

Hornbæk, Sandgaardsvej

Boligareal
84 m2
Grundareal
890 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5496

Hornbæk, Sandgaardsvej

Hyggeligt, rustikt og moderne er de ord, der umiddelbart falder én ind, når man ser dette smukke, klassiske og velpassede fritidshus på 84 m2. Udenpå er der sorte bjælker af den solide slags. De store vindues- og dørpartier er hvidmalede. Og taget er lavet af grøn natur, hvilket både er æstetisk appellerende og en rationel løsning. Indenfor fremstår huset lige så imødekommende og attraktivt som udenpå. De nuværende ejere har kælet for husets sjæl, der går tilbage til opførelsen i 1974, ved at bevare træværkets mange fine strukturer, da det blev malet lyst i 2008. Lysindfaldet i huset bliver også sikret med store glasdøre fra stuen, ligesom der fra to af værelserne er glasdør direkte ud til det store terrasseområde, der befinder sig på to sider af huset. Den vestvendte terrasse ligger i fuld huslængde og den sydvendte i fuld husbredde. Her er terrassen overdækket, ligesom der er opført en mur, der skærmer mod trækvinden, så dette unikum af et udendørs opholdsområde fungerer som en perfekt forlængelse af huset og som et skønt værested, hvor man holder af at være udenfor selv i regnvejr. Indretningen af huset er praktisk med tre gode soveværelser. Både køkken og badeværelse er udskiftet i 2012 og fremstår moderne og velfungerende. På badeværelset er der indlagt gulvvarme, hvilket man kan glæde sig over på de køligere årstider. Her vil også ildstedet i stuen være populært at opholde sig tæt ved. Ellers kan man glæde sig over den fine restaurering af det, hvilket sammen med stuens andre varme naturmaterialer, og loftet der er løftet 2,65 meter til kip, medvirker til at give rummet karakter af styrke og storhed, samtidig med at det er i besiddelse af en høj hyggefaktor og et behageligt indeklima. Huset er privat beliggende på en 890 m2 grund i fredelige og stille omgivelser i et pænt og velordnet område, der er kendetegnet ved, at folk passer godt på både deres ejendomme og området. Cykelturen til stranden tager blot fem minutter, og der er 15 minutter til byen med indkøbsmulighederne, caféerne og det glade sommerliv, som betyder at både børn og børnebørn har sikkerhed for også at være tæt på det alt sjove og spændende, når de tager med i sommerhus. Velkommen til et hus, der fremstår fuldstændig indflytningsparat.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Sandgaardsvej 4
3100 Hornbæk

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Åbent
hus
28. apr
11:00-11:20
Boligvisning (må ikke redigeres)

Stokhusgade 4B, ST., København K

Luksuslejlighed med eksklusiv gårdhave placeret i en ejendom, som er opført i 2007 af tegnestuen Knud Erik Holst, der ...

Pris
7.500.000
Boligareal
122 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5955
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Vedbæk Strandvej 507A, Vedbæk

En virkelig skøn villa på Strandvejen i Vedbæk, midt i mellem Vedbæk og Rungsted Havn. Oprindeligt opført i 1887, ...

Pris
8.995.000
Boligareal
215 m2
Grundareal
818 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5037
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Skodsborg Strandvej 214, Skodsborg

Pragtvilla, hvidpudset og totalrenoveret, med en underskøn beliggenhed med Malibu-mindelser direkte til sandstranden ...

Pris
25.000.000
Boligareal
258 m2
Grundareal
1.111 m2
Kælderareal
214 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4633
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Martin Luther Kings Vej 9, 4. TV., København SV

Højloftet lejlighed på 157 m2 beliggende på fjerde sal med altan, to badeværelser og master bedroom. Her 2,72 m fra ...

Pris
6.995.000
Boligareal
157 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6030
Se boligen