fbpx

Skip to Content

+

i

København K, Kvæsthusgade

Boligareal
111 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5504
C Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

København K, Kvæsthusgade

I en historisk og bevaringsværdig bygning fra 1751 udbydes en eksklusiv bolig, hvor det gamle og det nye indgår i en næsten magisk symbiose. Den historiske charme er indlejret i murene og arkitekturen, mens hele indretningen er topmoderne. Læg dertil den fordelagtige beliggenhed på førstesalens solside, hvor loftshøjden er ekstra høj i forhold til ejendommens øvrige etager. Det sikrer en særlig skøn, lys atmosfære og rumfornemmelse. Der er en altan ud fra stuen, der vender mod syd, så solens stråler let opnår magt. I den modsatte retning har lejligheden vinduer, der vender direkte mod vest, så man også har muligheden for at nyde solnedgangene over byen.Ejendommen blev fuldstændig renoveret i 2016, og indflytning fandt sted i 2017. Der er derfor tale om en indflytningsklar bolig, der fremstår med en lang række meget lækre detaljer som den markante og stilsikre new yorker-væg med sort jernramme og glas. Det er også værd at notere sig, at der i både soveværelse og entré er etableret store skabe, så der er god opbevaringsplads i lejligheden, der i alt er på 111 m2. Der findes mulighed for at justere den nuværende rumfordeling, hvis man har behov for et ekstra værelse udover de nuværende to, idet grovkøkkenet kan omdannes til et ekstra værelse. Ejendommen er trukket væk fra vejen. Det betyder, at her er meget roligt og stille, når man først er gået gennem den høje, originale port i forhuset og gennem portrummet med en original københavnerlampe og udsmykninger og videre ind i gårdmiljøet til baghuset. Her i hjertet af gården ænser man overhovedet ikke byen, festerne og al mylderet, der er lige på den anden side. Herinde har man altid nydt livet og skabt stor kunst, også i fordums tider, hvor komponisten Hartmann, der komponerede musikken til Bournonvilles balletter som Valkyrien, boede her. Den berømte maler Ole Rohde ligeledes boet på adressen sammen med andre markante personer, der også har smag for byens bedst beliggende boliger. Når man åbner porten ud mod gaden og byen, står man midt blandt de ypperste kulturtilbud med Skuespilhuset lige overfor og med kun en kort gåtur til Det Kongelige Teater. Operaen kan man se rundt om hjørnet. Udover kulturrigdommen har kvarteret også alt, hvad hjertet begærer af restauranter, caféer, vinbarer og mange dagligvare butikker. Desuden kan nærheden til lufthavnen være er en stor behagelighed. Fra man forlader lejligheden, er der ikke gået mere end 30 minutter, før man står klar i lufthavnen efter en kort gåtur til stationen på Kongens Nytorv og en tur metroen.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Kvæsthusgade 3C, 1. TV.
1251 København K

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Bregnevej 18, ST. TV., Gentofte

Nu udlejes skøn lejlighed med stor terrasse og dejlig fælles have i mindre ejendom tæt ved Gentoftegade og Gentofte ...

Leje pr. md.
13.500
Depositum
40.500
Forudbetalt leje
40.500
Boligareal
179 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN6756L
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Skovvej 15E, Hornbæk

Arkitekttegnet villa fra 2016 med status som helårsbolig i det eksklusive Trouville-kvarter i Hornbæk udbydes til ...

Pris
7.750.000
Boligareal
135 m2
Grundareal
700 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5619
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Olesvej 9, Vedbæk

Med bedste beliggenhed på stille børnevenlig vej i Vedbæk med stisystemer til skole, indkøb og kun 100 meter fra ...

Pris
15.000.000
Boligareal
266 m2
Grundareal
1.211 m2
Kælderareal
48 m2
Værelser
8
Sagsnr.
IEN6723
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Skovridervej 5, Rungsted Kyst

Leder I efter en fabelagtig, familievenlig villa med den helt rette beliggenhed nær Øresund? Så er denne nydelige ...

Pris
10.500.000
Boligareal
234 m2
Grundareal
1.118 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN6703
Se boligen