fbpx

Skip to Content

+

i

København K, Kvæsthusgade

Pris
8.995.000
Ejerudgift
5.660
Boligareal
111 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5504
C Energimærke

Åbent hus: 28/04/2019 kl. 12:00-12:20

København K, Kvæsthusgade

I en historisk og bevaringsværdig bygning fra 1751 udbydes en eksklusiv bolig, hvor det gamle og det nye indgår i en næsten magisk symbiose. Den historiske charme er indlejret i murene og arkitekturen, mens hele indretningen er topmoderne. Læg dertil den fordelagtige beliggenhed på førstesalens solside, hvor loftshøjden er ekstra høj i forhold til ejendommens øvrige etager. Det sikrer en særlig skøn, lys atmosfære og rumfornemmelse. Der er en altan ud fra stuen, der vender mod syd, så solens stråler let opnår magt. I den modsatte retning har lejligheden vinduer, der vender direkte mod vest, så man også har muligheden for at nyde solnedgangene over byen.Ejendommen blev fuldstændig renoveret i 2016, og indflytning fandt sted i 2017. Der er derfor tale om en indflytningsklar bolig, der fremstår med en lang række meget lækre detaljer som den markante og stilsikre new yorker-væg med sort jernramme og glas. Det er også værd at notere sig, at der i både soveværelse og entré er etableret store skabe, så der er god opbevaringsplads i lejligheden, der i alt er på 111 m2. Der findes mulighed for at justere den nuværende rumfordeling, hvis man har behov for et ekstra værelse udover de nuværende to, idet grovkøkkenet kan omdannes til et ekstra værelse. Ejendommen er trukket væk fra vejen. Det betyder, at her er meget roligt og stille, når man først er gået gennem den høje, originale port i forhuset og gennem portrummet med en original københavnerlampe og udsmykninger og videre ind i gårdmiljøet til baghuset. Her i hjertet af gården ænser man overhovedet ikke byen, festerne og al mylderet, der er lige på den anden side. Herinde har man altid nydt livet og skabt stor kunst, også i fordums tider, hvor komponisten Hartmann, der komponerede musikken til Bournonvilles balletter som Valkyrien, boede her. Den berømte maler Ole Rohde ligeledes boet på adressen sammen med andre markante personer, der også har smag for byens bedst beliggende boliger. Når man åbner porten ud mod gaden og byen, står man midt blandt de ypperste kulturtilbud med Skuespilhuset lige overfor og med kun en kort gåtur til Det Kongelige Teater. Operaen kan man se rundt om hjørnet. Udover kulturrigdommen har kvarteret også alt, hvad hjertet begærer af restauranter, caféer, vinbarer og mange dagligvare butikker. Desuden kan nærheden til lufthavnen være er en stor behagelighed. Fra man forlader lejligheden, er der ikke gået mere end 30 minutter, før man står klar i lufthavnen efter en kort gåtur til stationen på Kongens Nytorv og en tur metroen.

Teamet

Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs / joachim@eltoftnielsen.dk
Filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler, MDE

Joachim Kiilerich Selnæs, Filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Nanna Frederikke Juhl / nanna@eltoftnielsen.dk
Trainee, stud. Finansøkonom & SOME ansvarlig
+45 70 70 12 43

Nanna Frederikke Juhl , Trainee, stud. Finansøkonom & SOME ansvarlig
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Kvæsthusgade 3C, 1. TV.
1251 København K

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Åbent
hus
28. apr
11:00-11:20
Boligvisning (må ikke redigeres)

Stokhusgade 4B, ST., København K

Luksuslejlighed med eksklusiv gårdhave placeret i en ejendom, som er opført i 2007 af tegnestuen Knud Erik Holst, der ...

Pris
7.500.000
Boligareal
122 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5955
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Vedbæk Strandvej 507A, Vedbæk

En virkelig skøn villa på Strandvejen i Vedbæk, midt i mellem Vedbæk og Rungsted Havn. Oprindeligt opført i 1887, ...

Pris
8.995.000
Boligareal
215 m2
Grundareal
818 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5037
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Skodsborg Strandvej 214, Skodsborg

Pragtvilla, hvidpudset og totalrenoveret, med en underskøn beliggenhed med Malibu-mindelser direkte til sandstranden ...

Pris
25.000.000
Boligareal
258 m2
Grundareal
1.111 m2
Kælderareal
214 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4633
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Martin Luther Kings Vej 9, 4. TV., København SV

Højloftet lejlighed på 157 m2 beliggende på fjerde sal med altan, to badeværelser og master bedroom. Her 2,72 m fra ...

Pris
6.995.000
Boligareal
157 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6030
Se boligen