fbpx

Skip to Content

+

i

København K, Amaliegade

Pris
7.750.000
Ejerudgift
4.112
Boligareal
108 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5519

København K, Amaliegade

Denne bolig befinder sig i sin egen kategori af bemærkelsesværdige boliger. Den har al den atmosfære og kulturhistoriske værdi, som man forventer af en fredet bindingsværksejendom fra midten af 1700-tallet. Den befinder sig i jordniveau i en rød, idyllisk og charmerende ejendom med egen parkeringsplads lige uden for køkkenvinduet, sådan som det er almindeligt i en landvilla. Og så er her lige så stille som i en skov, hvor man ikke behøver tage sig af andre lyde end fuglefløjt. Men denne bolig er beliggende lige midt i det mest eksklusive kvarter i landets hovedstad. Det er en romantisk og velholdt lejlighed, der er trukket tilbage fra Amaliegade, så man har det privilegium at kunne leve fuldkommen uden uvedkommende støj og omgivet af smukke byhuse. Det er den berømte arkitekt og byudvikler, Niels Eigtved, der er ophavsmand til både forhuset og mellembygningerne til Amaliegade 11, ligesom han stod for den overordnede udformning af hele Frederiksstaden. Boligen indeholder 108 m2 atmosfærefyldt livsstil. Her er et meget stort sammenhængende køkkenalrum og en stue, der udgør cirka halvdelen af det samlede boligareal. Brændeovnen i stuen giver både hygge og varme. Der er tre værelser af forskellig størrelse med mulighed for at slå to af dem sammen, eller man kan vælge at bruge det mindste til walkin-garderobe. I soveværelset er der specialdesignede skabe, der tager højde for boligens specielle og skæve vinkler. Badeværelset er med kar. Porten fra gaden er fjernbetjent, så I kan køre direkte ind gennem gården og parkere lige ud for køkkendøren og bære indkøbsposerne ind. Hvis man får lyst til at komme ud af denne dejlige byoase, skal man ikke bevæge sig langt for at komme til byens kulturelle højdepunkter eller finde et spændende spisested. Der er blot få minutter til Det Kongelige Teater, Amalienborg, Marmorkirken, Amaliehaven og Charlottenborg. De fornemme gallerier og kunsthandlerne befinder sig lige om hjørnet i Bredgade. Frederiksstaden har altid været et fornemt, eksklusivt og eftertragtet kvarter. På det seneste har det fået tilføjet en ekstra dimension med de mange restaurationer, vandlivet ved havnefronten og den nye metroring, der åbner i 2019 med station lige i nærheden ved Marmorkirken. Man kunne muligvis nok skrive mere om denne enestående bolig. Men efter al sandsynlighed vil de ekstra ord ikke slå til. Det bedste råd må derfor være at komme forbi og se den med egne øjne.

Teamet

Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs / joachim@eltoftnielsen.dk
Filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler, MDE

Joachim Kiilerich Selnæs, Filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Nanna Frederikke Juhl / nanna@eltoftnielsen.dk
Trainee, stud. Finansøkonom & SOME ansvarlig
+45 70 70 12 43

Nanna Frederikke Juhl , Trainee, stud. Finansøkonom & SOME ansvarlig
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Amaliegade 11B, ST.
1256 København K

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Åbent
hus
28. apr
11:00-11:20
Boligvisning (må ikke redigeres)

Stokhusgade 4B, ST., København K

Luksuslejlighed med eksklusiv gårdhave placeret i en ejendom, som er opført i 2007 af tegnestuen Knud Erik Holst, der ...

Pris
7.500.000
Boligareal
122 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5955
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Vedbæk Strandvej 507A, Vedbæk

En virkelig skøn villa på Strandvejen i Vedbæk, midt i mellem Vedbæk og Rungsted Havn. Oprindeligt opført i 1887, ...

Pris
8.995.000
Boligareal
215 m2
Grundareal
818 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5037
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Skodsborg Strandvej 214, Skodsborg

Pragtvilla, hvidpudset og totalrenoveret, med en underskøn beliggenhed med Malibu-mindelser direkte til sandstranden ...

Pris
25.000.000
Boligareal
258 m2
Grundareal
1.111 m2
Kælderareal
214 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4633
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Martin Luther Kings Vej 9, 4. TV., København SV

Højloftet lejlighed på 157 m2 beliggende på fjerde sal med altan, to badeværelser og master bedroom. Her 2,72 m fra ...

Pris
6.995.000
Boligareal
157 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6030
Se boligen