fbpx

Skip to Content

+
  • Plantegning
    Plantegning

i

Gilleleje, Sognevej

Boligareal
180 m2
Grundareal
1.210 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5545

Gilleleje, Sognevej

Det hele spiller i dette store, veludstyrede og velindrettede fritidshus fra 2017, hvor alle 180 m2 står fuldstændig klar til at blive taget i brug. Huset fremstår flot og indbydende i et klassisk sort og hvidt look omkranset af en kæmpeterrasse i lækkert træ, hvoraf en stor del er helt overdækket og en anden er omgivet af rosenbuske og morgensolens stråler. Haven på den 1.210 m2 store grund er aflukket og privat. Her er bålplads og masser af græsplæne til boldspil, kroket og kongespil. Beliggenheden er dejligt tæt ved vandet. Man skal ikke gå længere end 200 meter ned ad vejen, før man står på Smidstrup Strand, der lige her er forsynet med både badebro og livredder. Hvis man går et par hundrede meter i den anden retning, er man ved ishuset, der er kendt for at servere de bedste, gammeldags isvafler. Indretningen af fritidshuset er skabt med en særlig stemning, der giver nostalgiske mindelser om et badehotel med atmosfære og hygge fra tidligere tider, selvom alle materialer er nye fra 2017. Man bliver forkælet med høje træpaneler, romantiske tapeter, servanteagtigt badeværelse, skydedøre, vinduesskodder og komfur med bruneret messing. Og børnene vil være enige, at de aldrig har oplevet mere romantiske køjesenge end dem, som huset her byder på med hvidt træværk, små hylder og hundrede procent hyggegaranti. Selv teknikrummet er blevet forsynet med et rundt, staldlignende vindue for at understrege den anderledes, let nostalgiske og intime stemning. Husets associationer til badehotel er kombineret med en lang række moderne og komfortable faciliteter som et stort køkkenalrum med to ovne og døre ud til terrasseområdet. Udenfor er der bruser med både varmt og koldt vand. Også planløsningen er attraktiv for den moderne familie med et master bedroom med privat badeværelse i den ene ende af huset. I den anden ende ligger en akkurat lige så dejlig børneafdeling med en fordelingsgang ind til tre værelser og badeværelse. I alt otte sengepladser byder huset på med mulighed for endnu flere. Der er gode udflugtsmuligheder i området, hvor det er oplagt at benytte cykelstien til Gillelejes sommerliv, byfester, biograf, kultur, spisesteder og havnen, hvor man kan hente en frisk fisk med hjem fra kajen til grillen og aftenhyggen.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Sognevej 10B
3250 Gilleleje

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Rosengården 3, 4., København K

Spændende lejlighed placeret på fjerde sal med altan og udsigt ud over det måske største og bedste grønne ...

Pris
5.950.000
Boligareal
101 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5657
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Vipstjertevej 1, Vejby

Velindrettet fritidshus fra 2005 i solid helårskvalitet beliggende blot 500 meter fra stranden og i behagelig kort ...

Pris
1.795.000
Boligareal
83 m2
Grundareal
907 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5216
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Amaliegade 24, 2. TV., København K

Fantastisk lejlighed centralt placeret tæt ved Amalienborg Slotsplads i helt nyrenoveret ejendom. Lejligheden har fra ...

Leje pr. md.
15.500
Depositum
46.500
Forudbetalt leje
46.500
Boligareal
86 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5761L
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bag Præstegården 13, Hornbæk

Fritidshus i meget høj kvalitet fra 2007 midt i et af de gamle kvarterer i Hornbæk, hvor flere af de øvrige huse er ...

Pris
5.900.000
Boligareal
116 m2
Grundareal
1.171 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5732
Se boligen