fbpx

Skip to Content

+
  • Andet
    Andet
  • Andet
    Andet
  • Andet
    Andet

i

København Ø, Fridtjof Nansens Plads

Pris
18.500.000
Ejerudgift
8.914
Boligareal
259 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5627
D Energimærke

Åbent hus: 17/02/2019 kl. 11:00-11:20


NYHED

København Ø, Fridtjof Nansens Plads

Lys herskabslejlighed på 259 m2 i flot ejendom fra 1900 og med en attraktiv beliggenhed på Østerbro i nærheden af Kastellet. Lejligheden rummer de klassiske karakteristika for en ægte herskabsbolig. Her tre store, lyse stuer en suite med masser af vinduer mod gaden. I den ene af stuerne er karnappen rund, og den er kantet i en af de andre. Loftshøjden er over tre meter. Som det hører sig til, er der en pragtfuld, rund spisestue med stuk til herskabet. Der er ingen spildplads i boligen, men mulighed for at gå rundt fra det ene dejlige rum til det andet. I samme plan er der soveværelse, badeværelse med spa og separat bruser, yderligere to toiletter, luksuøst køkken, viktualierum, hall og entré. Det hele er moderniseret med sans for kvalitet, så man både har charmen fra den klassiske ejendom og tidssvarende luksus at glæde sig over. Det ses i køkkenet, der er fra Boffi. Bemærk også detaljen med en hemmelig dør fra køkkenet til vaskerummet, der er kamufleret som en skabslåge. Men dette er ikke engang det hele, for der hører yderligere en etage til lejligheden, der når helt op til ejendommens kobberspir. Heroppe er der en tagterrasse, køkken og badeværelse. Voila. Der er elevator i ejendommen, som i sig selv er en fryd for øjet både i sin helhed og ved de symbolske detaljer, der er indbygget i arkitekturen af Phillip Smidth og Theodor Hirth, der var blandt tidens toneangivende arkitekter. Den førstnævnte er ophavsmand til en lang række boliger, museer og hospitaler i København. Den sidstnævnte tegnede den ikoniske tårn i Københavns Zoo. Ejendommen hedder ’Gamma’ og er opført samtidig med den ’Delta’ og ’Epsilon’ i samme bygningskompleks. Bygningerne er fornemme repræsentanter for den europæisk inspirerede retning inden for historicismen, som blev flittigt anvendt i denne periode. Man bemærker dette i detaljen ved indgangspartiet, hvor der er anbragt to havfrueagtige fiskefigurer som vagtposter på smedejernsporten. For en sikkerhedsskyld er de forsynet med hver sin attribut i form af en trefork for at symbolisere magt og herredømme over havet. Måske fordi bygningen i begyndelsen blev anvendt som badeanstalt i nogle år. I 1930 blev adressen omdøbt til den nuværende for at hædre den norske polarfarer og videnskabsmand Fridtjof Nansen, efter han var blevet hædret med Nobels Fredspris. Mange af øvrige gadenavne i kvarteret er også norskinspirerede. Nabolaget er fredeligt, venligt og med god plads, også til at parkere sin bil. Man er her tæt ved Kastellets smukke anlæg og ved det populære kvarter ved Strandboulevarden med strand og cafémiljø, ligesom byens øvrige attraktioner nemt nås på cykel eller gåben.

Teamet

Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs / joachim@eltoftnielsen.dk
Filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler, MDE
+45 70 70 12 43

Joachim Kiilerich Selnæs, Filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Louise Saabye / louise@eltoftnielsen.dk
Trainee, Finansbachelor
+45 70 70 12 43

Louise Saabye, Trainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Fridtjof Nansens Plads 5, 4. TH.
2100 København Ø

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gudmindrup Strandvej 60, Højby

Velbygget og velindrettet kvalitetshus fra 2009 med en fredelig og næsten hemmelig placering på lille stikvej. Fra ...

Pris
2.195.000
Boligareal
99 m2
Grundareal
1.246 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5874
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Næsvej 1B, Ordrup Næs, Fårevejle

Ordrup Næs - Idyllisk, klassisk og særdeles velbygget sommerhus med charmerende naturtag, med en af de absolut bedste ...

Pris
2.850.000
Boligareal
88 m2
Grundareal
2.772 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5811
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
17. feb
12:30-13:00
Boligvisning (må ikke redigeres)

Dyrehavevej 36, Klampenborg

Smukt og velholdt hus ved Dyrehaven med sin helt egen og meget specielle udstråling af originalitet. Huset fremstår, ...

Pris
13.800.000
Boligareal
201 m2
Grundareal
833 m2
Kælderareal
80 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN1170
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Rundholtsvej 127, København S

Nu udlejes hypermoderne kvalitetsbolig med arkitektonisk kant og en fredelig, stemningsfyldt beliggenhed ved vand, ...

Leje pr. md.
34.000
Depositum
102.000
Forudbetalt leje
102.000
Boligareal
175 m2
Grundareal
119 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5304L
Se boligen