fbpx

Skip to Content

+

i

Rørvig, Langesøvænget

Boligareal
114 m2
Grundareal
2.105 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5628

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Rørvig, Langesøvænget

Charmerende og meget rummeligt fritidshus med en rolig beliggenhed på en stor naturgrund og med plads til otte overnattende kan nu overtages af de næste ejere. Huset har siden opførelsen kun haft én ejer, der lod det bygge i 1972 som et solidt træhus og med et stråtag som den elegante finish til et hus i denne klasse. Stråtaget har et stort, generøst udhæng, så murværket beskyttes, og sådan at huset i det hele taget tager sig godt ud. Huset fremstår på grund af de gode materialer lige så flot, som da det blev bygget og er derfor klar til nye ejere, der kan vælge at videreføre det gennemførte, naturlige, tidløse og let-patinerede træ-look eller give det en ny farve – mulighederne er mange! Man får masser af sengepladser med fire værelser og mulighed for at bygge en alkove i det ene af dem. Her er to badeværelser, et ekstra toilet, en stor stue og et køkken med alle faciliteter. Huset er på 114 m2. Og her er naturligvis terrasser på flere sider af huset, så man kan nyde udelivet og solen på den pragtfulde grund. Naturgrunden, der omkranser huset, er et vildtparadis uden lige. Her vil der næppe gå en dag, hvor man ikke møder mindst ét rådyr. Det er også muligt at møde fasaner og harer. De vilde dyr synes, at denne og de øvrige store grunde i kvarteret er deres og må bruges frit af dem. Grunden er på 2.105 m2 og er et stykke dejlig natur, hvor der er bygget et lige så dejligt hus, så man kan nyde alt det, man ikke ser i byen og de steder, hvor man som oftest bor til daglig. Det er ikke så sært, at ejendommen her også er populær blandt dem, der lejer huset i en uge eller to om året.
Den stille og rolige beliggenhed på en blind vej betyder, at man er fri for uønsket støj, så man kan slappe helt og aldeles af, når man er i sit fritidshus. Og sådan bliver det ved med at være, for området er fuldt udbygget og placeret ved en fredskov. Når man vil se vand, kan man vælge mellem kort afstand til både hav og fjord på grund af den gode beliggenhed her på Skansehagetangen. Der er således 600 meter til fjorden og blot 500 meter til havet. Man kan vælge det ene eller andet efter dagens vindforhold eller bare for variationens skyld. Mulighederne for gåture, cykelture og løbeture er uendeligt gode. Når man får lyst til at se andre mennesker, er der heller ikke langt til caféer, butikker og friske fisk ved Rørvig Havn.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Langesøvænget 25
4581 Rørvig

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Nørre Søgade 37A, 4. 5., København K

Med denne lejlighed får man en uovertruffen beliggenhed i Indre By med panoramaudsigt over Søerne og en bolig, der er ...

Pris
7.000.000
Boligareal
99 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN5265
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Hegelsvej 18, Charlottenlund

Ikonisk Arne Jacobsen-villa i det attraktive Krathuskvarter. Huset er bygget i 1933, hvor der herskede en ...

Pris
21.800.000
Boligareal
314 m2
Grundareal
1.503 m2
Kælderareal
162 m2
Værelser
8
Sagsnr.
IEN6341
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bolbrohøj 16, Rungsted Kyst

Denne flotte villa i Rungsted Kyst er tegnet af den anerkendte arkitekt Peter Hammer og kan bryste sig af en ...

Pris
11.500.000
Boligareal
236 m2
Grundareal
1.368 m2
Kælderareal
142 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN6330
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ahlmanns Alle 15B, 2. th., Hellerup

Med skøn beliggenhed i Hellerup udlejes nyistandsat lejlighed i smuk renoveret mindre ejendom. Boligen ligger på 2. ...

Leje pr. md.
30.000
Depositum
90.000
Forudbetalt leje
90.000
Boligareal
173 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN5895L
Se boligen