fbpx

Skip to Content

+

i

Rørvig, Langesøvænget

Pris
2.395.000
Ejerudgift
2.926
Boligareal
114 m2
Grundareal
2.105 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5628

Rørvig, Langesøvænget

Charmerende og meget rummeligt fritidshus med en rolig beliggenhed på en stor naturgrund og med plads til otte overnattende kan nu overtages af de næste ejere. Huset har siden opførelsen kun haft én ejer, der lod det bygge i 1972 som et solidt træhus og med et stråtag som den elegante finish til et hus i denne klasse. Stråtaget har et stort, generøst udhæng, så murværket beskyttes, og sådan at huset i det hele taget tager sig godt ud. Huset fremstår på grund af de gode materialer lige så flot, som da det blev bygget og er derfor klar til nye ejere, der kan vælge at videreføre det gennemførte, naturlige, tidløse og let-patinerede træ-look eller give det en ny farve – mulighederne er mange! Man får masser af sengepladser med fire værelser og mulighed for at bygge en alkove i det ene af dem. Her er to badeværelser, et ekstra toilet, en stor stue og et køkken med alle faciliteter. Huset er på 114 m2. Og her er naturligvis terrasser på flere sider af huset, så man kan nyde udelivet og solen på den pragtfulde grund. Naturgrunden, der omkranser huset, er et vildtparadis uden lige. Her vil der næppe gå en dag, hvor man ikke møder mindst ét rådyr. Det er også muligt at møde fasaner og harer. De vilde dyr synes, at denne og de øvrige store grunde i kvarteret er deres og må bruges frit af dem. Grunden er på 2.105 m2 og er et stykke dejlig natur, hvor der er bygget et lige så dejligt hus, så man kan nyde alt det, man ikke ser i byen og de steder, hvor man som oftest bor til daglig. Det er ikke så sært, at ejendommen her også er populær blandt dem, der lejer huset i en uge eller to om året.
Den stille og rolige beliggenhed på en blind vej betyder, at man er fri for uønsket støj, så man kan slappe helt og aldeles af, når man er i sit fritidshus. Og sådan bliver det ved med at være, for området er fuldt udbygget og placeret ved en fredskov. Når man vil se vand, kan man vælge mellem kort afstand til både hav og fjord på grund af den gode beliggenhed her på Skansehagetangen. Der er således 600 meter til fjorden og blot 500 meter til havet. Man kan vælge det ene eller andet efter dagens vindforhold eller bare for variationens skyld. Mulighederne for gåture, cykelture og løbeture er uendeligt gode. Når man får lyst til at se andre mennesker, er der heller ikke langt til caféer, butikker og friske fisk ved Rørvig Havn.

Teamet

Kontaktperson

Jesper Bregnegaard Andersen / jesper@eltoftnielsen.dk
Ejendomsmægler MDE, Cand. Merc. EMF
+45 70 20 21 05

Jesper Bregnegaard Andersen, Ejendomsmægler MDE, Cand. Merc. EMF
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Katja Sørensen / katja@eltoftnielsen.dk
Trainee
+45 70 20 21 05

Katja Sørensen, Trainee
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Langesøvænget 25
4581 Rørvig

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Åbent
hus
28. apr
11:00-11:20
Boligvisning (må ikke redigeres)

Stokhusgade 4B, ST., København K

Luksuslejlighed med eksklusiv gårdhave placeret i en ejendom, som er opført i 2007 af tegnestuen Knud Erik Holst, der ...

Pris
7.500.000
Boligareal
122 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5955
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Vedbæk Strandvej 507A, Vedbæk

En virkelig skøn villa på Strandvejen i Vedbæk, midt i mellem Vedbæk og Rungsted Havn. Oprindeligt opført i 1887, ...

Pris
8.995.000
Boligareal
215 m2
Grundareal
818 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5037
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Skodsborg Strandvej 214, Skodsborg

Pragtvilla, hvidpudset og totalrenoveret, med en underskøn beliggenhed med Malibu-mindelser direkte til sandstranden ...

Pris
25.000.000
Boligareal
258 m2
Grundareal
1.111 m2
Kælderareal
214 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4633
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Martin Luther Kings Vej 9, 4. TV., København SV

Højloftet lejlighed på 157 m2 beliggende på fjerde sal med altan, to badeværelser og master bedroom. Her 2,72 m fra ...

Pris
6.995.000
Boligareal
157 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6030
Se boligen