fbpx

Skip to Content

+

i

Nykøbing Sj, Søndre Strandvej

Boligareal
96 m2
Grundareal
3.851 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5643

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Nykøbing Sj, Søndre Strandvej

Hovedhus og anneks med et samlet boligareal på 96 m2 udbydes. Løbende vedligeholdt sommerhus på en fredeligt beliggende, stor, lys grund med skovagtige pletter bare 700 meter fra en af områdets bedste strande ved Sejerøbugten. Her kan man vågne op i sit soveværelse og kigge direkte ud gennem de store vinduer på naturgrundens store parkagtige plæne med mange træer, mens solens stråler begynder at få magt mellem stammerne. Man kan nyde den luksus, at træde direkte ud på terrassen gennem soveværelsesdøren. Så er dagen i gang på den bedst tænkelige måde, hvis man holder af sollys, grøn natur, frisk luft og duften af levende træer. Det velindrettede hus, der er på 80 m2, byder på yderligere to værelser med specialbyggede køjesenge, badeværelse og et stort sammenhængende opholdsområde med stue og køkken. Huset er opført i 1966 og er gennem tiden blev ombygget og omhyggeligt vedligeholdt. I 2000 blev stuen større efter en ombygning. I 2008 kom der nye døre og gulve. Termoruder på de fleste store vinduer som blev installeret i 2015. Træværket er malet hvidt indvendigt, så huset fremstår lyst, venligt og hyggeligt. I 2008 blev annekset på grunden gennemrenoveret, som er registreret med et boligareal på 16 m2. Her er der loft til kip, en dobbeltseng og almuestil, så man kan sove i et hyggeligt hus mellem træerne og få en fornemmelse af at være på skovtur. Med disse to sengepladser er der i alt otte senge i sommerhuset. I redskabs- og cykelskuret, som er opført i 2011 er der plads til både havemøbler, haveredskaber og cykler. Desuden et arbejdsbord. Et brændeskur med omkring 30 m3 færdigtørret brænde som medfølger, så brændeovnen kan bruges i de kolde perioder. Den store grund på 3.851 m2 kan nydes i sin helhed for sin naturlige karakter med de mange forskellige træer og de vilde dyr, der ofte passerer. Det drejer sig især om rådyr, fasaner og harer. Man har også mulighed for at nyde frugthaven, der byder på figener, hasselnødder, brombær, æbler, blommer, kirsebær og mirabeller. Stranden ligger dejligt tæt på sommerhuset, som fortrinsvis bruges af beboerne i området. Badeforholdene er meget venlige med lavt vand, så mindre børn kan nyde at lege i det. Også den grønne natur er meget attraktiv med over 30 opmærkede vandreture i området.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Søndre Strandvej 1
4500 Nykøbing Sj

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Nørre Søgade 37A, 4. 5., København K

Med denne lejlighed får man en uovertruffen beliggenhed i Indre By med panoramaudsigt over Søerne og en bolig, der er ...

Pris
7.000.000
Boligareal
99 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN5265
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Hegelsvej 18, Charlottenlund

Ikonisk Arne Jacobsen-villa i det attraktive Krathuskvarter. Huset er bygget i 1933, hvor der herskede en ...

Pris
21.800.000
Boligareal
314 m2
Grundareal
1.503 m2
Kælderareal
162 m2
Værelser
8
Sagsnr.
IEN6341
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bolbrohøj 16, Rungsted Kyst

Denne flotte villa i Rungsted Kyst er tegnet af den anerkendte arkitekt Peter Hammer og kan bryste sig af en ...

Pris
11.500.000
Boligareal
236 m2
Grundareal
1.368 m2
Kælderareal
142 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN6330
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ahlmanns Alle 15B, 2. th., Hellerup

Med skøn beliggenhed i Hellerup udlejes nyistandsat lejlighed i smuk renoveret mindre ejendom. Boligen ligger på 2. ...

Leje pr. md.
30.000
Depositum
90.000
Forudbetalt leje
90.000
Boligareal
173 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN5895L
Se boligen