fbpx

Skip to Content

+

i

Vejby, Møllegårdsvej

Pris
8.950.000
Ejerudgift
5.951
Boligareal
250 m2
Grundareal
2.920 m2
Værelser
6
Garage
90 m2
Sagsnr.
IEN5644

NYHED

Vejby, Møllegårdsvej

’Møllegården’ er en hemmeligt beliggende liebhaverbolig til fritidsbrug hele året. Det er ikke en ejendom, der kan ses og beundres af nysgerrige blikke fra hele området. Stedet her er til jer, der ønsker at kunne leve livet i diskret og herskabelig hygge på en top vedligeholdt, firelænget ejendom på 250 m2 med stråtækt tag. Ejendommen byder på romantik, fritlagte bjælker og guddommelig stilhed. Læg dertil store, lyse rum med lysindfald fra flere sider og med befriende højt til loftet. Hvis I er på udkig efter autenticitet, er det i den grad værd at kaste et nærmere blik på denne ejendom fra 1848, der er bevaret og moderniseret på fornem vis, så man får ejendommens historie ind under huden.Både indenfor og udenfor står ejendommen klar til at blive overtaget af de næste ejere, som drømmer om et sted, hvor en af de mest markante lyde er espeløvet fra bladene på det ældgamle aspetræ, der troner på grunden og er med til at definere stedets særlige karakter. På visse dage kan man også nyde havets bølgebrus som en del af lydbilledet i haven. Hvis man ønsker at komme tættere på havet, kan man på få minutter nå stranden ad en stille sti og gennem en privat strandlåge. Hvis man får behov for mere liv og glade dage, er der heldigvis kun tre kilometer til Tisvilde og Rågeleje, hvor man kan gå på café og spise på restauranter. Haven ligger på en 2.920 m2 stor grund, der byder på et væld af rododendronbuske og roser i forskellige farver med en liflig variation af dufte. Her er endda et espalier med roser ved svømmebassinet. Haven byder på mange loungeområder. Og i den aflukkede gård, der er omgivet af ejendommens fire længer, findes alle muligheder for at nyde den næsten meditative stilhed eller spendere tiden i selskab med en god bog.Indenfor er der masser af plads i ejendommens mange rum. Her er mulighed for at holde en sektion privat med soveværelse, kontor og badeværelse, som kan afgrænses fra den del af huset, hvor gæsterne kan udfolde sig. Huset byder på to stuer med brændeovne, flotte lofter med fritlagte bjælker og udgang til det overnaturligt dejlige gårdrum. Landkøkkenet er kæmpestort med plads til et langbord. Der er to toiletter udover det store badeværelse. Der er også en længe med værksted, hvor der findes redskaber fra ejendommens opførelse i midten af 1800-tallet, ligesom der er et originalt karlekammer op ad værkstedets trappe. Kort sagt en ejendom der er gennemsyret af sjæl og charme, og som noget specielt i forhold til andre idylliske ejendomme også leverer rummelighed, lysindfald og loftshøjde. Her er der ikke noget med at gå og bøje nakken for at nyde romantikken.Omgivelserne er lige så perfekte som selve ejendommen med nærheden til stranden og havet. Indkøb foretages nemt i området med flere supermarkeder i nærheden, ligesom der kan fremhæves en populær fiskehandel i kort gåafstand fra Møllegården.

Teamet

Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen / lars@eltoftnielsen.dk
Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
+45 49 19 31 00

Lars Lyngholm Eriksen , Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Mathias Nilsson / nilsson@eltoftnielsen.dk
Salgstrainee, Finansbachelor
+45 49 19 31 00

Mathias Nilsson, Salgstrainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

Tilstandsrapport

Tilstandsrapporten er kort fortalt en skriftlig vurdering af en boligs tilstand. Den er ikke lovpligtig, men som førnævnt obligatorisk, hvis du skal tegne en ejerskifteforsikring i forbindelse med køb og salg af en ejendom.

Hent
El rapport

Rapporten udarbejdes på baggrund af et eleftersyn på ejendommen, som er udført af et autoriseret firma.

Elinstallationsrapporten ligner en tilstandsrapport, og der anvendes overordnet samme karaktersystem som i en tilstandsrapport.

Hent

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Møllegårdsvej 1B
3210 Vejby

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Enrumvej 15, Skodsborg

En stor og arkitektonisk særdeles spændende ejendom med en dejlig beliggenhed tæt på skov, strand og havn. Her ...

Pris
10.495.000
Boligareal
215 m2
Grundareal
1.326 m2
Kælderareal
76 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN5596
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Grønhøjvænge 9, Holbæk

Udsigtshus i første række til fjordene med en enestående dejlig beliggenhed. Her kan man nyde vandudsigten i fulde ...

Pris
2.995.000
Boligareal
84 m2
Grundareal
2.945 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5024
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Birkevænget 1, Nykøbing Sj

Nyopført og meget rummeligt fritidshus fra 2017 med mange sovepladser og kort afstand til strand udbydes til jer, der ...

Pris
1.995.000
Boligareal
122 m2
Grundareal
1.254 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5642
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ringbakken 4, Veddinge bakker, Asnæs

Kvalitetsfritidshus med udsigt over Sejerøbugten udbydes. Huset er opført i 2008 af en kvalitetsbevidst ...

Pris
2.495.000
Boligareal
107 m2
Grundareal
2.842 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5676
Se boligen