fbpx

Skip to Content

+

i

Medlem af den internationale klasse

Pris
16.500.000
Ejerudgift
9.068
Boligareal
216 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5656
D Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

København K, Amaliegade

Imponerende højt til loftet med hele 3,8 meter på ejendommens belle etage. Tre stuer en suite med sprossede vinduer vendt mod gaden. Smukke balustre i trappeopgangen, høje træpaneler og stuk i lofterne. Denne lejlighed er lige akkurat så smuk og gennemført, som man forventer det af en fredet herskabslejlighed i Københavns fornemme kvarter, Frederiksstaden. Læg dertil de stemningsskabende brosten på kørebanen, de klassiske københavnerlamper som gadebelysning og et godt kig fra vinduerne til Amalienborg Slotsplads.Lejligheden er unik på mange aspekter og alt fra farvevalg til detaljer giver lejligheden et fantastisk udtryk! Det er sjældent at lejligheder i København har denne form for stemning, hvorfor lejligheden bestemt hører til i international klasse. Lejligheden er på 216 m2 og indrettet med tre stuer, spisestue med integreret køkken og en master-afdeling. Masterafdelingen indeholder soveværelse, gang med snedkerfremstillede garderobeskabe i massivt træ samt badeværelse. Badeværelset er i klassisk engelsk stil med Margot France-armaturer og brusekabine med rainshower dobbeltbrus. I forbindelse med lejlighedens hall er desuden endnu et gæstebadeværelse i samme imponerende stil samt et individuelt rum med vaskesøjle.
Lejligheden indeholder deslige Frederiksstadens smukkeste viktualierum med snedkerfremstillede skabe fra gulv til loft indeholdende Liebherr dobbeltkøl og frys samt isterningmaskine, så lejligheden også er praktisk udover at være en æstetisk oplevelse. Materialer og de valgte løsninger er af højeste kvalitet. Det gælder alt fra snedkerkøkkenet med skuffer og skabe i massivt træ og Quooker-vandhanen til de nye forsatsvinduer, den renoverede stuk i alle stuerne og de mørke trægulve lagt i smukt sildebensmønster i egetræ. I spisestuen er gulvene i samme imponerende kvalitet lagt i Versailles mønster. Også fyldningsdørene og dørkarme er smukt sat i stand, og tilføjet er snedkerfremstillede radiatorskjulere. Alt i et tæt samarbejde med Slots- og Ejendomsstyrelsen. Det omfattende arbejde med lejligheden blev gennemført i 2017, så den nu står klar til de næste ejere, der ikke behøver spekulere på håndværksprojekter foreløbig, men kan koncentrere sig om at nyde den indflytningsklare bolig, hvor alt er i en gennemført kvalitet som lever op til den karakteristiske og velholdte ejendom og den attraktive beliggenhed.
Amaliegade 11 blev tegnet og opført i 1753-54. Facaden blev tegnet af arkitekt Nicolai Eigtved, der var hovedmanden bag hele Frederiksstaden og også stod bag en hel del af bydelsdelens individuelle huse, hvoraf flere blev færdiggjort efter hans død i 1754, hvilket er det samme årstal, der står på den velholdte kartouche over porten til nr. 11. Fra adressen er der blot få minutter til mange af landets største kulturelle institutioner og seværdigheder som Det Kongelige Teater, Charlottenborg, Amalienborg, Amaliehaven og Marmorkirken. Desuden byder Sankt Annæ Plads på et godt café- og restaurantliv, ligesom der kun er en kort gåtur til Strandstræderne med de populære steder. Hvis man kører i bil, er det praktisk med parkeringsmuligheder i gården.

Teamet

Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs / joachim@eltoftnielsen.dk
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler, MDE
+45 40 96 04 08

Joachim Kiilerich Selnæs, Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Nanna Frederikke Juhl / nanna@eltoftnielsen.dk
Salg og vurdering, SoMe ansvarlig
+45 70 70 12 43

Nanna Frederikke Juhl , Salg og vurdering, SoMe ansvarlig
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Amaliegade 11, 1.
1256 København K

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Åbent
hus
9. aug
12:30-12:50
Boligvisning (må ikke redigeres)

Gammel Vartov Vej 28, 2. MF., Hellerup

På en lun sommerdag er stemningen sydlandsk omkring stranden i Svanemøllebugten, når kaffe- og isboder triller ...

Pris
2.750.000
Boligareal
53 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN7522
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Nedenomsvej 10, Hørsholm

At køre ned ad Høsterkøbvej fra Høsterkøb Kirke er som at sætte sig ind i en tidsmaskine og stille uret 150 år ...

Pris
12.500.000
Boligareal
228 m2
Grundareal
732 m2
Kælderareal
35 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN7442
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ulvemosevej 7, Rungsted Kyst

Uanset hvor i verden en driver slår en golfbold ud mod et nyt golfhul, ligger golfbaner altid smukt placeret i ...

Pris
7.950.000
Boligareal
187 m2
Grundareal
1.385 m2
Kælderareal
11 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN7532
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Slotsvej 38, Charlottenlund

De Røde Porte lyder lidt som en gammel film om det glade liv på landet af Morten Korch. Men det er det ikke. De Røde ...

Pris
14.800.000
Boligareal
191 m2
Grundareal
1.219 m2
Kælderareal
95 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN7430
Se boligen