fbpx

Skip to Content

+

i

Asnæs, Ringbakken

Boligareal
107 m2
Grundareal
2.842 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5676

Asnæs, Ringbakken

Kvalitetsfritidshus med udsigt over Sejerøbugten udbydes. Huset er opført i 2008 af en kvalitetsbevidst håndværksmester, der selv skulle bo i huset hele året for at nyde nærheden til stranden, hvor man både kan bade og fiske, ligesom de friske kan dyrke vinterbadning. Huset er placeret sådan, at udsigten kan nydes mange steder fra grunden og inde fra huset, inklusiv fra den store, delvist overdækkede træterrasse. Udover den bjergtagende udsigt over bugten har ejendommen også den sjældne kvalitet, at man her får en helt ugeneret baghave, hvor man er sikker på at kunne nyde både sol og læ for vestenvinden. Det er ikke mange fritidshuse forundt at have en så heldig placering. Også indenfor i huset er der kræset for sanserne. Her får man store, lyse rum, loft til kip og en glasfacade fra gulv til loft i udsigtsretningen. Opholdsrummene fremstår flotte med lyse trævægge og trælofter og markante klinkegulve med gulvvarme. Fra køkkenalrummet er der en hyggelig hems med en trappe op til. I bryggerset er skabspladsen rigelig, ligesom der er vaskemaskine, tørretumbler og fryser. Forældreafdelingen rummer soveværelse med skabe, privat badeværelse og egen udgang til terrassen på den side af huset, hvor udsigten er bedst. Man får endnu et godt soveværelse med skabe og udgang til terrasse med morgensol. Det tredje og lidt mindre værelse er oplagt at anvende til gæsteværelse eller kontor. Huset har to velfungerende badeværelser. Det åbne, lyse køkkenalrum er placeret midt i huset med brændeovn og rigelig plads til både spise- og opholdsafdeling. Herfra er der adgang til en udestue. Udestuen vender ud mod den flotte, let skrånende naturgrund og en terrasse, der vender mod syd. Oven i alt dette er der også et hyggeligt anneks med plads til overnattende gæster. Endeligt er der en stor carport, opvarmet fyrrum og værktøjsrum. Det samlede areal på 132 m2, den stilsikre indretning, de mange sengepladser og det gedigne kvalitetsniveau betyder, at huset er velegnet til udlejning. Baghaven, der udgør en betydelig del af den samlede grund på 2.842 m2, er et kapitel for sig. Her er der en indhegnet frugtgård, så man kan have sine frugttræer og frugtbuske i fred for de ellers skønne rådyr, der bor i området og ynder at kigge forbi. Det samme gør harerne. For neden i haven får man en lille bæk med trædesten, så man kan gå henover.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Ringbakken 4, Veddinge bakker
4550 Asnæs

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Solkrogen 27, Hornbæk

Nu udbydes dette stilrene fritidshus opført i 2010 med en fantastisk, stilfærdig placering i et af Danmarks bedste ...

Pris
4.985.000
Boligareal
145 m2
Grundareal
1.420 m2
Sagsnr.
IEN6257
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Solvænget 19, Rungsted Kyst

Skøn istandsat villa til udlejning på en af Rungsteds eftertragtede villaveje. Boligen er opført i 1956 i gule ...

Leje pr. md.
26.000
Depositum
78.000
Forudbetalt leje
78.000
Boligareal
181 m2
Grundareal
1.791 m2
Kælderareal
76 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN6281L
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Hannelundsvej 1A, Rungsted Kyst

Drømmer I om en lys og indbydende bolig, der ligger helt sublimt og har adgang til privatbadebro? Så bør I se ...

Pris
7.450.000
Boligareal
160 m2
Grundareal
1.600 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6298
Se boligen  
Se boligen
NY PRIS Boligvisning (må ikke redigeres)

Gurrevej 430, Gurrehus Slot, Kvistgård

Historisk tidligere kongeligt jagtslot udbydes nu til salg. I Nordsjælland, lidt uden for Kvistgård, finder man det ...

Pris
52.000.000
Boligareal
3.039 m2
Grundareal
43.106 m2
Kælderareal
945 m2
Værelser
29
Sagsnr.
IEN0475
Se boligen