fbpx

Skip to Content

+

i

Asnæs, Ringbakken

Boligareal
107 m2
Grundareal
2.842 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5676

Asnæs, Ringbakken

Kvalitetsfritidshus med udsigt over Sejerøbugten udbydes. Huset er opført i 2008 af en kvalitetsbevidst håndværksmester, der selv skulle bo i huset hele året for at nyde nærheden til stranden, hvor man både kan bade og fiske, ligesom de friske kan dyrke vinterbadning. Huset er placeret sådan, at udsigten kan nydes mange steder fra grunden og inde fra huset, inklusiv fra den store, delvist overdækkede træterrasse. Udover den bjergtagende udsigt over bugten har ejendommen også den sjældne kvalitet, at man her får en helt ugeneret baghave, hvor man er sikker på at kunne nyde både sol og læ for vestenvinden. Det er ikke mange fritidshuse forundt at have en så heldig placering. Også indenfor i huset er der kræset for sanserne. Her får man store, lyse rum, loft til kip og en glasfacade fra gulv til loft i udsigtsretningen. Opholdsrummene fremstår flotte med lyse trævægge og trælofter og markante klinkegulve med gulvvarme. Fra køkkenalrummet er der en hyggelig hems med en trappe op til. I bryggerset er skabspladsen rigelig, ligesom der er vaskemaskine, tørretumbler og fryser. Forældreafdelingen rummer soveværelse med skabe, privat badeværelse og egen udgang til terrassen på den side af huset, hvor udsigten er bedst. Man får endnu et godt soveværelse med skabe og udgang til terrasse med morgensol. Det tredje og lidt mindre værelse er oplagt at anvende til gæsteværelse eller kontor. Huset har to velfungerende badeværelser. Det åbne, lyse køkkenalrum er placeret midt i huset med brændeovn og rigelig plads til både spise- og opholdsafdeling. Herfra er der adgang til en udestue. Udestuen vender ud mod den flotte, let skrånende naturgrund og en terrasse, der vender mod syd. Oven i alt dette er der også et hyggeligt anneks med plads til overnattende gæster. Endeligt er der en stor carport, opvarmet fyrrum og værktøjsrum. Det samlede areal på 132 m2, den stilsikre indretning, de mange sengepladser og det gedigne kvalitetsniveau betyder, at huset er velegnet til udlejning. Baghaven, der udgør en betydelig del af den samlede grund på 2.842 m2, er et kapitel for sig. Her er der en indhegnet frugtgård, så man kan have sine frugttræer og frugtbuske i fred for de ellers skønne rådyr, der bor i området og ynder at kigge forbi. Det samme gør harerne. For neden i haven får man en lille bæk med trædesten, så man kan gå henover.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Ringbakken 4, Veddinge bakker
4550 Asnæs

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Store Kongensgade 55, 1. TV., København K

Lys, lækker lejlighed med tre værelser i Frederiksstaden placeret på en førstesal, der er højere end sædvanligt, ...

Pris
5.710.000
Boligareal
97 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5954
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Tuborgvej 25, ST. 5., Hellerup

Indflytningsklar lejlighed på 66 m2 i Lundevangen. Fra lejlighedens hoveddør ankommer man til entréen, hvorfra der ...

Pris
2.375.000
Boligareal
66 m2
Grundareal
21.319 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN4063
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ordrupvej 150, Charlottenlund

Dejligt centralt med få minutters gang til indkøb og tæt på Bernstorffsparken og Dyrehaven. Huset er opført i år ...

Pris
9.950.000
Boligareal
194 m2
Grundareal
808 m2
Kælderareal
102 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN5984
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Carl Baggers Alle 19, Charlottenlund

Carl Baggers Alle er med sin centrale beliggenhed lige bag Jægersborg Alle og få min. gang til Charlottenlund Skov og ...

Pris
23.500.000
Boligareal
309 m2
Grundareal
957 m2
Kælderareal
125 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN6016
Se boligen