fbpx

Skip to Content

+

i

Rørvig, Engkrogen

Boligareal
137 m2
Grundareal
2.016 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5686

Rørvig, Engkrogen

Moderne, markant og stilrent fritidshus fra 2017 udbydes. Huset er tegnet og opført af de nuværende ejere med henblik på senere helårsanvendelse. Det er et stort og rummeligt hus med mange sengepladser og opført i kvalitetsmaterialer. Her er mange lækre detaljer i indretningen, såsom Corian-plade til køkkenbordet og ovenlysvinduer. Her er i alt 137 m2 lækker, lys beboelse. Indretningen er gennemtænkt med tre værelser i hovedhuset, så der er plads til hele familien eller til overnattende gæster. Her er både et stort, dejligt badeværelse som er placeret ved det ene af husets værelser og dermed oplagt til en voksenafdeling, og yderligere et toilet, der er placeret ved det store køkkenalrum og ikke langt fra de to øvrige værelser. Køkkenalrummet er lyst med store vinduespartier og ovenlys. Fra rummet er der to udgange, hvor den ene er til den overdækkede terrasse og den anden til den terrasse, der strækker sig hele rundt om huset. Der er også direkte udgang fra soveværelset. Begge børne- eller gæsteværelser er udstyret med skabe, og fra det ene værelse er der således også udgang til terrassen der omkranser huset. Den overdækkede terrasse har en mellemgang mellem huset og annekset. Annekset byder på et værelse og et redskabsskur. Huset ligger på en 2.016 m2 stor grund. En del er brugt til terrasseområder, så man er sikker på altid at kunne finde sig et område med sol eller skygge. Træterrassen, der går hele vejen rundt om huset, mangler en smule finish, hvilket bliver klaret af sælger, så den står lige så flot og klar, som hele den indvendige del af huset. Resten af den åbne og lyse grund er åben for projekter, som de nye ejere selv kan styre og forme efter egne interesser. Beliggenheden er ideel, hvis man ønsker sig stille og fredelige forhold. Gåturen til vandet tager ca. 15 minutter, når I har lært smutvejene at kende. Der er 10 minutter på cykel til Rørvig Havn, hvor man kan nyde den afslappende og hyggelige atmosfære, som kun en havn kan mønstre.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Engkrogen 2
4581 Rørvig

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Store Kongensgade 55, 1. TV., København K

Lys, lækker lejlighed med tre værelser i Frederiksstaden placeret på en førstesal, der er højere end sædvanligt, ...

Pris
5.710.000
Boligareal
97 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5954
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Tuborgvej 25, ST. 5., Hellerup

Indflytningsklar lejlighed på 66 m2 i Lundevangen. Fra lejlighedens hoveddør ankommer man til entréen, hvorfra der ...

Pris
2.375.000
Boligareal
66 m2
Grundareal
21.319 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN4063
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ordrupvej 150, Charlottenlund

Dejligt centralt med få minutters gang til indkøb og tæt på Bernstorffsparken og Dyrehaven. Huset er opført i år ...

Pris
9.950.000
Boligareal
194 m2
Grundareal
808 m2
Kælderareal
102 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN5984
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Carl Baggers Alle 19, Charlottenlund

Carl Baggers Alle er med sin centrale beliggenhed lige bag Jægersborg Alle og få min. gang til Charlottenlund Skov og ...

Pris
23.500.000
Boligareal
309 m2
Grundareal
957 m2
Kælderareal
125 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN6016
Se boligen