fbpx

Skip to Content

+

i

Vejby, Riishøj-Åsen

Pris
2.595.000
Ejerudgift
2.658
Boligareal
134 m2
Grundareal
1.270 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5704

Vejby, Riishøj-Åsen

Arkitekttegnet fritidshus fra 2018 med god indretning og mange værelser. Huset er omhyggeligt opført i kvalitetsmaterialer og udbydes til salg til den kræsne køber, som ønsker et fritidshus i helårskvalitet, hvor hele familien kan samles om sommeren og også til højtider på årets køligere måneder. Her er seks sengepladser og nem mulighed for yderligere to. Der er isoleret med 300 mm ved loftet, og der er installeret en brændeovn i topkvalitet fra Roskilde Pejsecenter centralt i huset, som sørger for effektiv og hyggelig varme. Desuden gulvvarme på badeværelset og en varmepumpe til at garantere gode forhold overalt i huset. Huset er indrettet med omtanke og er rummeligt med sine 134 m2. Det fælles opholdsområde med stue og køkkenalrum findes centralt i huset og med hele to udgange til den dejlige terrasse, der løber hele vejen rundt om huset. I alt er der syv døre ud til terrassen. Udover de to fra stuen, er der terrassedøre fra samtlige af husets værelser med den behagelige oplevelse, det er at kunne gå direkte ud om morgenen. Også fra badeværelset, der ligger tæt på soveværelset, er der terrassedør ud, så man har mulighed for at træde ud på terrassen efter morgenbadet og nyde morgensolen. Køkkenet er solid kvalitet fra HTH, og hvidevarerne er topmodeller fra AEG. Fundamentet er støbt, og parketgulvene i det flotte sildebensmønster er massivt og i eg. Det hele spiller i dette lyse, velindrettede kvalitetshus, som er klar til at blive taget i brug af de næste ejere. Udover den nyanlagte terrasse er også resten af udearealet nyt og klar til at blive gjort til jeres eget. Den nuværende ejer har sørget for en åben og lys grund, en god indkørsel, afgrænsning mod naboer med raftehegn i god kvalitet til nogle af siderne og et levende hegn af spirea-buske til den sidste side, hvilket vil sikre et flot, hvidt blomsterhav om foråret. Også kirsebærtræet, der er plantet i det ene af de flotte, runde stenafgrænsede bede, vil tage sig godt ud om foråret. Det andet bed er velegnet til en hyggelig bålplads med fx naturmøbler, så hele familien kan samles om ristning af skumfiduser, snobrød og andet godt, mens man kigger ind i ildens gløder og nyder hinandens selskab. Grunden er på i alt 1.270 m2. Beliggenheden i Rågeleje er rolig og smuk med nærhed til skov og gravhøje. Gåturen til stranden tager kun 10-12 minutter. Desuden er du tæt på både Gilleleje og Tisvildeleje.

Teamet

Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen / lars@eltoftnielsen.dk
Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
+45 49 19 31 00

Lars Lyngholm Eriksen , Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Mathias Nilsson / nilsson@eltoftnielsen.dk
Salgstrainee, Finansbachelor
+45 49 19 31 00

Mathias Nilsson, Salgstrainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

El rapport

Rapporten udarbejdes på baggrund af et eleftersyn på ejendommen, som er udført af et autoriseret firma.

Elinstallationsrapporten ligner en tilstandsrapport, og der anvendes overordnet samme karaktersystem som i en tilstandsrapport.

Hent
Tilstandsrapport

Tilstandsrapporten er kort fortalt en skriftlig vurdering af en boligs tilstand. Den er ikke lovpligtig, men som førnævnt obligatorisk, hvis du skal tegne en ejerskifteforsikring i forbindelse med køb og salg af en ejendom.

Hent

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Riishøj-Åsen 6
3210 Vejby

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gudmindrup Strandvej 60, Højby

Velbygget og velindrettet kvalitetshus fra 2009 med en fredelig og næsten hemmelig placering på lille stikvej. Fra ...

Pris
2.195.000
Boligareal
99 m2
Grundareal
1.246 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5874
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Næsvej 1B, Ordrup Næs, Fårevejle

Ordrup Næs - Idyllisk, klassisk og særdeles velbygget sommerhus med charmerende naturtag, med en af de absolut bedste ...

Pris
2.850.000
Boligareal
88 m2
Grundareal
2.772 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5811
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
17. feb
12:30-13:00
Boligvisning (må ikke redigeres)

Dyrehavevej 36, Klampenborg

Smukt og velholdt hus ved Dyrehaven med sin helt egen og meget specielle udstråling af originalitet. Huset fremstår, ...

Pris
13.800.000
Boligareal
201 m2
Grundareal
833 m2
Kælderareal
80 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN1170
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Rundholtsvej 127, København S

Nu udlejes hypermoderne kvalitetsbolig med arkitektonisk kant og en fredelig, stemningsfyldt beliggenhed ved vand, ...

Leje pr. md.
34.000
Depositum
102.000
Forudbetalt leje
102.000
Boligareal
175 m2
Grundareal
119 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5304L
Se boligen