fbpx

Skip to Content

+

i

Vejby, Riishøj-Åsen

Boligareal
134 m2
Grundareal
1.270 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5704

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Vejby, Riishøj-Åsen

Huset er omhyggeligt opført i kvalitetsmaterialer og udbydes til salg til den kræsne køber, som ønsker et fritidshus i helårskvalitet, hvor hele familien kan samles om sommeren og også til højtider på årets køligere måneder. Her er seks sengepladser og nem mulighed for yderligere to. Der er isoleret med 300 mm ved loftet, og der er installeret en brændeovn i topkvalitet fra Roskilde Pejsecenter centralt i huset, som sørger for effektiv og hyggelig varme. Desuden gulvvarme på badeværelset og en varmepumpe til at garantere gode forhold overalt i huset. Huset er indrettet med omtanke og er rummeligt med sine 134 m2. Det fælles opholdsområde med stue og køkkenalrum findes centralt i huset og med hele to udgange til den dejlige terrasse, der løber hele vejen rundt om huset. I alt er der syv døre ud til terrassen. Udover de to fra stuen, er der terrassedøre fra samtlige af husets værelser med den behagelige oplevelse, det er at kunne gå direkte ud om morgenen. Også fra badeværelset, der ligger tæt på soveværelset, er der terrassedør ud, så man har mulighed for at træde ud på terrassen efter morgenbadet og nyde morgensolen. Køkkenet er solid kvalitet fra HTH, og hvidevarerne er topmodeller fra AEG. Fundamentet er støbt, og parketgulvene i det flotte sildebensmønster er massivt og i eg. Det hele spiller i dette lyse, velindrettede kvalitetshus, som er klar til at blive taget i brug af de næste ejere. Udover den nyanlagte terrasse er også resten af udearealet nyt og klar til at blive gjort til jeres eget. Den nuværende ejer har sørget for en åben og lys grund, en god indkørsel, afgrænsning mod naboer med raftehegn i god kvalitet til nogle af siderne og et levende hegn af spirea-buske til den sidste side, hvilket vil sikre et flot, hvidt blomsterhav om foråret. Også kirsebærtræet, der er plantet i det ene af de flotte, runde stenafgrænsede bede, vil tage sig godt ud om foråret. Det andet bed er velegnet til en hyggelig bålplads med fx naturmøbler, så hele familien kan samles om ristning af skumfiduser, snobrød og andet godt, mens man kigger ind i ildens gløder og nyder hinandens selskab. Grunden er på i alt 1.270 m2. Beliggenheden i Rågeleje er rolig og smuk med nærhed til skov og gravhøje. Gåturen til stranden tager kun 10-12 minutter. Desuden er du tæt på både Gilleleje og Tisvildeleje.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Riishøj-Åsen 6
3210 Vejby

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Nørre Søgade 37A, 4. 5., København K

Med denne lejlighed får man en uovertruffen beliggenhed i Indre By med panoramaudsigt over Søerne og en bolig, der er ...

Pris
7.000.000
Boligareal
99 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN5265
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Hegelsvej 18, Charlottenlund

Ikonisk Arne Jacobsen-villa i det attraktive Krathuskvarter. Huset er bygget i 1933, hvor der herskede en ...

Pris
21.800.000
Boligareal
314 m2
Grundareal
1.503 m2
Kælderareal
162 m2
Værelser
8
Sagsnr.
IEN6341
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bolbrohøj 16, Rungsted Kyst

Denne flotte villa i Rungsted Kyst er tegnet af den anerkendte arkitekt Peter Hammer og kan bryste sig af en ...

Pris
11.500.000
Boligareal
236 m2
Grundareal
1.368 m2
Kælderareal
142 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN6330
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ahlmanns Alle 15B, 2. th., Hellerup

Med skøn beliggenhed i Hellerup udlejes nyistandsat lejlighed i smuk renoveret mindre ejendom. Boligen ligger på 2. ...

Leje pr. md.
30.000
Depositum
90.000
Forudbetalt leje
90.000
Boligareal
173 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN5895L
Se boligen