fbpx

Skip to Content

+

i

Vejby, Riishøj-Åsen

Pris
2.595.000
Ejerudgift
2.458
Boligareal
134 m2
Grundareal
1.270 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5704

Vejby, Riishøj-Åsen

Huset er omhyggeligt opført i kvalitetsmaterialer og udbydes til salg til den kræsne køber, som ønsker et fritidshus i helårskvalitet, hvor hele familien kan samles om sommeren og også til højtider på årets køligere måneder. Her er seks sengepladser og nem mulighed for yderligere to. Der er isoleret med 300 mm ved loftet, og der er installeret en brændeovn i topkvalitet fra Roskilde Pejsecenter centralt i huset, som sørger for effektiv og hyggelig varme. Desuden gulvvarme på badeværelset og en varmepumpe til at garantere gode forhold overalt i huset. Huset er indrettet med omtanke og er rummeligt med sine 134 m2. Det fælles opholdsområde med stue og køkkenalrum findes centralt i huset og med hele to udgange til den dejlige terrasse, der løber hele vejen rundt om huset. I alt er der syv døre ud til terrassen. Udover de to fra stuen, er der terrassedøre fra samtlige af husets værelser med den behagelige oplevelse, det er at kunne gå direkte ud om morgenen. Også fra badeværelset, der ligger tæt på soveværelset, er der terrassedør ud, så man har mulighed for at træde ud på terrassen efter morgenbadet og nyde morgensolen. Køkkenet er solid kvalitet fra HTH, og hvidevarerne er topmodeller fra AEG. Fundamentet er støbt, og parketgulvene i det flotte sildebensmønster er massivt og i eg. Det hele spiller i dette lyse, velindrettede kvalitetshus, som er klar til at blive taget i brug af de næste ejere. Udover den nyanlagte terrasse er også resten af udearealet nyt og klar til at blive gjort til jeres eget. Den nuværende ejer har sørget for en åben og lys grund, en god indkørsel, afgrænsning mod naboer med raftehegn i god kvalitet til nogle af siderne og et levende hegn af spirea-buske til den sidste side, hvilket vil sikre et flot, hvidt blomsterhav om foråret. Også kirsebærtræet, der er plantet i det ene af de flotte, runde stenafgrænsede bede, vil tage sig godt ud om foråret. Det andet bed er velegnet til en hyggelig bålplads med fx naturmøbler, så hele familien kan samles om ristning af skumfiduser, snobrød og andet godt, mens man kigger ind i ildens gløder og nyder hinandens selskab. Grunden er på i alt 1.270 m2. Beliggenheden i Rågeleje er rolig og smuk med nærhed til skov og gravhøje. Gåturen til stranden tager kun 10-12 minutter. Desuden er du tæt på både Gilleleje og Tisvildeleje.

Teamet

Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen / lars@eltoftnielsen.dk
Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
+45 49 19 31 00

Lars Lyngholm Eriksen , Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Mathias Nilsson / nilsson@eltoftnielsen.dk
Salgstrainee, Finansbachelor
+45 49 19 31 00

Mathias Nilsson, Salgstrainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

El rapport

Rapporten udarbejdes på baggrund af et eleftersyn på ejendommen, som er udført af et autoriseret firma.

Elinstallationsrapporten ligner en tilstandsrapport, og der anvendes overordnet samme karaktersystem som i en tilstandsrapport.

Hent
Tilstandsrapport

Tilstandsrapporten er kort fortalt en skriftlig vurdering af en boligs tilstand. Den er ikke lovpligtig, men som førnævnt obligatorisk, hvis du skal tegne en ejerskifteforsikring i forbindelse med køb og salg af en ejendom.

Hent

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Riishøj-Åsen 6
3210 Vejby

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Åbent
hus
28. apr
11:00-11:20
Boligvisning (må ikke redigeres)

Stokhusgade 4B, ST., København K

Luksuslejlighed med eksklusiv gårdhave placeret i en ejendom, som er opført i 2007 af tegnestuen Knud Erik Holst, der ...

Pris
7.500.000
Boligareal
122 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5955
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Vedbæk Strandvej 507A, Vedbæk

En virkelig skøn villa på Strandvejen i Vedbæk, midt i mellem Vedbæk og Rungsted Havn. Oprindeligt opført i 1887, ...

Pris
8.995.000
Boligareal
215 m2
Grundareal
818 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5037
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Skodsborg Strandvej 214, Skodsborg

Pragtvilla, hvidpudset og totalrenoveret, med en underskøn beliggenhed med Malibu-mindelser direkte til sandstranden ...

Pris
25.000.000
Boligareal
258 m2
Grundareal
1.111 m2
Kælderareal
214 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4633
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Martin Luther Kings Vej 9, 4. TV., København SV

Højloftet lejlighed på 157 m2 beliggende på fjerde sal med altan, to badeværelser og master bedroom. Her 2,72 m fra ...

Pris
6.995.000
Boligareal
157 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6030
Se boligen