fbpx

Skip to Content

+

i

København K, Frederiksgade

Pris
11.500.000
Ejerudgift
7.121
Boligareal
202 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5705

NY PRIS

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

København K, Frederiksgade

Herskabslejlighed på 202 m2 udbydes i markant, historisk ejendom fra 1885 på en grund, som oprindeligt fungerede som have til Amalienborg. Da Tietgen blev bedt om at færdiggøre Marmorkirken skaffede han midler ved at sælge nogle af de dyreste og mest attraktive grunde, så der kunne opføres herskabsboliger til de borgere, som drømte om at bo på hovedstadens bedste beliggenhed tæt ved kongefamiliens slot. De flotte ejendomme med de herskabelige lejligheder her i Frederiksgade blev opført med strenge instrukser om at matche det royale kvarter, hvilket de blev under ledelse af Ferdinand Meldahl. Både ejendommen og rosenhaven overfor, som man har udsigt til fra den udbudte lejlighed, er fredet. I tidens løb har ejendommen haft prominente beboere som regeringslederen Estrup, der havde residens her fra 1896 til 1899.
Ejendommens lejligheder er stadig meget eftertragtede blandt dem, der ønsker nærhed til byens kulturliv og plads nok til at kunne invitere familie og venner til festlige sammenkomster, ligesom der også gerne må være plads til overnattende gæster. Lejligheden har desuden den fordel, at den ligger i stueetagen, så man har nem adgang, dog så tilpas højt, at der ikke er indkig. Man får en velholdt og herskabeligt indrettet bolig med mange stuer, herunder den traditionelle og flotte spisestue og en del værelser. Lejligheden har smukke parketgulve, mere end tre meter til loftet, stuk, roset til lysekrone, fyldningsdøre og fine radiatorskjulere. Køkkenet er stort med spiseplads til seks-otte personer, og badeværelset har gulvvarme.
Hvis man drømmer om byen, men har betænkeligheder over for mange bylyde, bør man gøre sig selv den tjeneste at overveje dette sted, så man ved selvsyn kan blive positivt overrasket over de fredelige forhold, der hersker her. Stedet beskrives ofte som et fredeligt åndehul i byen, hvor man sagtens kan have sine vinduer åbne. Udover den stille beliggenhed befinder man sig ideelt i forhold til hovedstadens kulturelle pejlemærker som Det Kongelige Teater og gallerierne i Bredgade. Indkøbsmulighederne er gode med Irma og andre butikker lige om hjørnet. Cafélivet i Store Kongensgade er blomstrende, og de rekreative muligheder ved havnefronten ligger få hundrede meter fra gadedøren, så man kan gå gode ture langs Toldboden og videre til Langelinie. Her er kort afstand til den majestætiske Sankt Annæ Plads, nemt at komme til Christianshavn og det samme til Kongens Nytorv og de spændende stræder deromkring. Den kommende metrostation ligger ét minut fra lejligheden, hvilket er bekvemt når man skal til lufthavnen og andre bydele.
 

Teamet

Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs / joachim@eltoftnielsen.dk
Filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler, MDE
+45 40 96 04 08

Joachim Kiilerich Selnæs, Filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Nanna Frederikke Juhl / nanna@eltoftnielsen.dk
Trainee, SOME ansvarlig
+45 70 70 12 43

Nanna Frederikke Juhl , Trainee, SOME ansvarlig
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Frederiksgade 9, ST. TV.
1265 København K

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Nordre Strandvej 112B, Ålsgårde

Gennemført idyl med eget strandhus En mere gennemført idyl end her er svært at finde. Ikke nok med at man skal ...

Pris
8.500.000
Boligareal
152 m2
Grundareal
700 m2
Kælderareal
14 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN6501
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Smakkegårdsvej 183, 1. MF., Gentofte

I veldrevet ejendom tegnet af Arne Jacobsen og beliggende centralt i Gentofte, udlejes total renoveret lejlighed. Der ...

Leje pr. md.
12.500
Depositum
37.500
Forudbetalt leje
37.500
Boligareal
64 m2
Kælderareal
8 m2
Værelser
1
Sagsnr.
IEN6558L
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Alkelunden 7, Veddinge Bakker, Fårevejle

På en ualmindeligt smuk naturgrund, beliggende i første til Sejerøbugten, finder I dette særprægede og meget ...

Pris
5.650.000
Boligareal
60 m2
Grundareal
3.579 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN6432
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Dronningens Tværgade 16, 5., København K

Med en central beliggenhed i Indre By venter denne rummelige og lyse ejerlejlighed uden bopælspligt. Af andre fordele ...

Pris
13.000.000
Boligareal
173 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN6468
Se boligen