fbpx

Skip to Content

+

i

København SV, Martin Luther Kings Vej

Boligareal
140 m2
Grundareal
12.765 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5708
A2015 Energimærke

København SV, Martin Luther Kings Vej

Udsyn er ikke en mangelvare her på tredje sal i denne pragtlejlighed, hvor man kan orientere sig i alle retninger fra de store vinduespartier og desuden ude i den friske luft fra de to altaner, der vender mod hver sine verdenshjørner. Fra den ene altan kan I holde øje med solen, når den står op, og om aftenen se den gå ned igen fra den anden, vestvendte altan. Man kan næsten få en fornemmelse af at befinde sig på kommandobroen af et stort skib, der er ved at navigere sig ind igennem den smukke københavnske havnefront.Det er ikke kun udsigten, der er noget særligt. Det er også selve boligen. Som alle boligerne i Kærholm er denne velindrettet på alle sine 140 m2. Fra de tre værelser er der udgang til altan. Det samme er der fra den store stue, hvor der er 2,7 meter til loftet. I får to toplækre badeværelser, så forældrene kan reservere det ene af dem til sig selv i forbindelse med soveværelset, mens børnene i de to øvrige værelser kan deles om det andet. Men derudover er der gjort ekstraordinært meget ud af indretningen i denne lejlighed, hvor den nuværende ejer med stor omhu og ildhu har afsøgt og fundet lige præcis de løsninger, der kan optimere lejligheden, så den nu fremstår endnu bedre end ved ibrugtagningen i 2017. Køkkenet udført i rigtigt træ og er topmodellen fra Trend. Koge-øen er udskiftet med en, der passer endnu bedre til lejlighedens dimensioner, end den der var installeret oprindeligt. Armaturerne er af den bedste kvalitet, vandhanen er Quooker. Hvidevarerne er over hele linjen af den solide slags fra Miele. Alle lejlighedens ledninger er konsekvent fræset ind i murene med tanke på, at det rene æstetiske udtryk fremstår konsekvent. Den samme tankegang ligger bag installeringen af det elektroniske gardinsystem, der findes til alle boligens vinduer, og som kan kodes og styres tidsmæssigt. Vi tør godt sige, at denne bolig hører hjemme i sin helt egen liga. Bemærk også, at der er mulighed for at tilkøbe eksklusiv brugsret til to parkeringspladser i kælderen med adgang direkte fra elevatoren.
Kærholm er den ene af tre ejendomme, der udgør Engholmene. Udover den attraktive beliggenhed i første række til vandet, er ejendommen karakteriseret ved sin dejligt centrale placering i forhold til Københavns mange attraktioner. I kan gå til Fisketorvet og nå Halmtorvets caféer og restauranter på en fem minutters cykletur. Og om sommeren er det ikke værst med den ret korte afstand til Havnebadet på to km, hvis man trænger til en svalende dukkert.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Martin Luther Kings Vej 25, 3. TH.
2450 København SV

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Åbent
hus
28. apr
11:00-11:20
Boligvisning (må ikke redigeres)

Stokhusgade 4B, ST., København K

Luksuslejlighed med eksklusiv gårdhave placeret i en ejendom, som er opført i 2007 af tegnestuen Knud Erik Holst, der ...

Pris
7.500.000
Boligareal
122 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5955
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Vedbæk Strandvej 507A, Vedbæk

En virkelig skøn villa på Strandvejen i Vedbæk, midt i mellem Vedbæk og Rungsted Havn. Oprindeligt opført i 1887, ...

Pris
8.995.000
Boligareal
215 m2
Grundareal
818 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5037
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Skodsborg Strandvej 214, Skodsborg

Pragtvilla, hvidpudset og totalrenoveret, med en underskøn beliggenhed med Malibu-mindelser direkte til sandstranden ...

Pris
25.000.000
Boligareal
258 m2
Grundareal
1.111 m2
Kælderareal
214 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4633
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Martin Luther Kings Vej 9, 4. TV., København SV

Højloftet lejlighed på 157 m2 beliggende på fjerde sal med altan, to badeværelser og master bedroom. Her 2,72 m fra ...

Pris
6.995.000
Boligareal
157 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6030
Se boligen