fbpx

Skip to Content

+
  • Plantegning
    Plantegning

i

Holte, Kastanievej

Pris
11.650.000
Ejerudgift
6.715
Boligareal
201 m2
Grundareal
1.031 m2
Kælder
110 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5714
C Energimærke

NYHED

Holte, Kastanievej

Tilbagetrukket beliggenhed. Gennemført arkitektur. Diskret luksus. Og et strejf af romantik. Det er de fremherskende karaktertræk ved denne liebhaverbolig fra 1899, der er blevet gennemgribende renoveret siden 2011 af de nuværende ejere, der har sat en ære i at fremhæve husets stil og særkende. Det bevaringsværdige hus er skabt og videreført i den danske Skønvirke-stil, der er beslægtet med fransk Art Nouveau og tysk Jugendstil, hvor man også ønskede at give plads til individuelle, dekorative og overraskende udtryk. Husets originale fremtoning er bevaret og understreget i renoveringsprojekterne, der har omfattet alt indvendigt og udvendigt fra kælder til tag. Ved en senere renovering af taget kunne de nye ejere overveje at udnytte husets øverste etage på anden sal, hvor der kan skabes endnu et dejligt rum udover alle dem, der allerede findes på første sal, i stuen og i underetagen.Huset er på 201 m2 plus 110 m2 underetage og fremstår i høj kvalitet. Her er Dinesen-trægulve af den eksklusive slags i både stueetagen og på første sal. Czechura og Simonsen har fået lov til at stå for den fine reolvæg i stuen, radiatorskjuleren i entreen og slagbænken i spisekøkkenet. Også de originale træpaneler og rosetterne står knivskarpt. Det skaber en skøn stemning i boligen. Der er også taget fornuftige hensyn under renoveringen, hvilket bl.a. etableringen af radonspærre er et eksempel på. Det styrker det sunde indeklima. I køkkenet er vandhanen fra Thermex af typen tre-i-en, så man også får kogende vand direkte ud. Flere af hvidevarerne er fra Miele, og på armaturerne i badeværelset står der Toni. I stuen er der både store vinduespartier og flere små, der er placeret så genialt, at rummet får lys ind fra alle fire verdenshjørner og dermed gavn af et varieret lysindfald henover dagen. Intet er overladt til tilfældighederne. Bemærk, at huset ikke fremstår demonstrativt markant på en brovtende måde, men som en hyggelig, personlig og menneskevarm bolig.Udenfor på den delvist skrånende grund, der er på 1.031 m2, er udtrykket også personligt med ejendommens signaturtræ, den gamle Robinia, der har eksisteret lige så længe som huset. Terrasserne er strategisk placeret både oppe og nede og i de vinkler, hvor nabohusene vender væk, så man kan være her ugeneret. Beliggenheden tæt ved Rude Skov er en ekstra fordel, når man vil uden for matriklen for at gå, løbe eller cykle. Skolerne i området har et ry som nogle af landets bedste, ligesom Holte rummer et væld af muligheder for at dyrke sport indenfor i hallerne og udenfor på atletikbanerne, boldbanerne og i vandet med kano og kajak.

Teamet

Kontaktperson

Søren Preuss / preuss@eltoftnielsen.dk
Ejendomsmægler, MDE
+45 70 70 20 05

Søren Preuss, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Nicolai Varberg Larsen / nicolai@eltoftnielsen.dk
Trainee, Finansøkonom
+45 70 70 20 05

Nicolai Varberg Larsen, Trainee, Finansøkonom
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Kastanievej 29
2840 Holte

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Rosengården 3, 4., København K

Spændende lejlighed placeret på fjerde sal med altan og udsigt ud over det måske største og bedste grønne ...

Pris
5.950.000
Boligareal
101 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5657
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Vipstjertevej 1, Vejby

Velindrettet fritidshus fra 2005 i solid helårskvalitet beliggende blot 500 meter fra stranden og i behagelig kort ...

Pris
1.795.000
Boligareal
83 m2
Grundareal
907 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5216
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Amaliegade 24, 2. TV., København K

Fantastisk lejlighed centralt placeret tæt ved Amalienborg Slotsplads i helt nyrenoveret ejendom. Lejligheden har fra ...

Leje pr. md.
15.500
Depositum
46.500
Forudbetalt leje
46.500
Boligareal
86 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5761L
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bag Præstegården 13, Hornbæk

Fritidshus i meget høj kvalitet fra 2007 midt i et af de gamle kvarterer i Hornbæk, hvor flere af de øvrige huse er ...

Pris
5.900.000
Boligareal
116 m2
Grundareal
1.171 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5732
Se boligen