fbpx

Skip to Content

+
  • Plantegning
    Plantegning

i

Holte, Kastanievej

Pris
11.250.000
Ejerudgift
6.715
Boligareal
201 m2
Grundareal
1.031 m2
Kælder
110 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5714
C Energimærke

NY PRIS

Holte, Kastanievej

Tilbagetrukket beliggenhed. Gennemført arkitektur. Diskret luksus. Og et strejf af romantik. Det er de fremherskende karaktertræk ved denne liebhaverbolig fra 1899, der er blevet gennemgribende renoveret siden 2011 af de nuværende ejere, der har sat en ære i at fremhæve husets stil og særkende. Det bevaringsværdige hus er skabt og videreført i den danske Skønvirke-stil, der er beslægtet med fransk Art Nouveau og tysk Jugendstil, hvor man også ønskede at give plads til individuelle, dekorative og overraskende udtryk. Husets originale fremtoning er bevaret og understreget i renoveringsprojekterne, der har omfattet alt indvendigt og udvendigt fra kælder til tag. Ved en senere renovering af taget kunne de nye ejere overveje at udnytte husets øverste etage på anden sal, hvor der kan skabes endnu et dejligt rum udover alle dem, der allerede findes på første sal, i stuen og i underetagen.Huset er på 201 m2 plus 110 m2 underetage og fremstår i høj kvalitet. Her er Dinesen-trægulve af den eksklusive slags i både stueetagen og på første sal. Czechura og Simonsen har fået lov til at stå for den fine reolvæg i stuen, radiatorskjuleren i entreen og slagbænken i spisekøkkenet. Også de originale træpaneler og rosetterne står knivskarpt. Det skaber en skøn stemning i boligen. Der er også taget fornuftige hensyn under renoveringen, hvilket bl.a. etableringen af radonspærre er et eksempel på. Det styrker det sunde indeklima. I køkkenet er vandhanen fra Thermex af typen tre-i-en, så man også får kogende vand direkte ud. Flere af hvidevarerne er fra Miele, og på armaturerne i badeværelset står der Toni. I stuen er der både store vinduespartier og flere små, der er placeret så genialt, at rummet får lys ind fra alle fire verdenshjørner og dermed gavn af et varieret lysindfald henover dagen. Intet er overladt til tilfældighederne. Bemærk, at huset ikke fremstår demonstrativt markant på en brovtende måde, men som en hyggelig, personlig og menneskevarm bolig.Udenfor på den delvist skrånende grund, der er på 1.031 m2, er udtrykket også personligt med ejendommens signaturtræ, den gamle Robinia, der har eksisteret lige så længe som huset. Terrasserne er strategisk placeret både oppe og nede og i de vinkler, hvor nabohusene vender væk, så man kan være her ugeneret. Beliggenheden tæt ved Rude Skov er en ekstra fordel, når man vil uden for matriklen for at gå, løbe eller cykle. Skolerne i området har et ry som nogle af landets bedste, ligesom Holte rummer et væld af muligheder for at dyrke sport indenfor i hallerne og udenfor på atletikbanerne, boldbanerne og i vandet med kano og kajak.

Teamet

Kontaktperson

Ivan Eltoft Nielsen / ivan@eltoftnielsen.dk
Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler & valuar MDE
+45 70 70 20 05

Ivan Eltoft Nielsen,  Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler & valuar MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Nicolai Varberg Larsen / nicolai@eltoftnielsen.dk
Trainee, Finansøkonom
+45 70 70 20 05

Nicolai Varberg Larsen, Trainee, Finansøkonom
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Kastanievej 29
2840 Holte

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Åbent
hus
28. apr
11:00-11:20
Boligvisning (må ikke redigeres)

Stokhusgade 4B, ST., København K

Luksuslejlighed med eksklusiv gårdhave placeret i en ejendom, som er opført i 2007 af tegnestuen Knud Erik Holst, der ...

Pris
7.500.000
Boligareal
122 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5955
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Vedbæk Strandvej 507A, Vedbæk

En virkelig skøn villa på Strandvejen i Vedbæk, midt i mellem Vedbæk og Rungsted Havn. Oprindeligt opført i 1887, ...

Pris
8.995.000
Boligareal
215 m2
Grundareal
818 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5037
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Skodsborg Strandvej 214, Skodsborg

Pragtvilla, hvidpudset og totalrenoveret, med en underskøn beliggenhed med Malibu-mindelser direkte til sandstranden ...

Pris
25.000.000
Boligareal
258 m2
Grundareal
1.111 m2
Kælderareal
214 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4633
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Martin Luther Kings Vej 9, 4. TV., København SV

Højloftet lejlighed på 157 m2 beliggende på fjerde sal med altan, to badeværelser og master bedroom. Her 2,72 m fra ...

Pris
6.995.000
Boligareal
157 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6030
Se boligen