fbpx

Skip to Content

+
  • Plantegning
    Plantegning

i

Holte, Kastanievej

Pris
11.650.000
Ejerudgift
6.715
Boligareal
201 m2
Grundareal
1.031 m2
Kælder
110 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5714
C Energimærke

Holte, Kastanievej

Tilbagetrukket beliggenhed. Gennemført arkitektur. Diskret luksus. Og et strejf af romantik. Det er de fremherskende karaktertræk ved denne liebhaverbolig fra 1899, der er blevet gennemgribende renoveret siden 2011 af de nuværende ejere, der har sat en ære i at fremhæve husets stil og særkende. Det bevaringsværdige hus er skabt og videreført i den danske Skønvirke-stil, der er beslægtet med fransk Art Nouveau og tysk Jugendstil, hvor man også ønskede at give plads til individuelle, dekorative og overraskende udtryk. Husets originale fremtoning er bevaret og understreget i renoveringsprojekterne, der har omfattet alt indvendigt og udvendigt fra kælder til tag. Ved en senere renovering af taget kunne de nye ejere overveje at udnytte husets øverste etage på anden sal, hvor der kan skabes endnu et dejligt rum udover alle dem, der allerede findes på første sal, i stuen og i underetagen.Huset er på 201 m2 plus 110 m2 underetage og fremstår i høj kvalitet. Her er Dinesen-trægulve af den eksklusive slags i både stueetagen og på første sal. Czechura og Simonsen har fået lov til at stå for den fine reolvæg i stuen, radiatorskjuleren i entreen og slagbænken i spisekøkkenet. Også de originale træpaneler og rosetterne står knivskarpt. Det skaber en skøn stemning i boligen. Der er også taget fornuftige hensyn under renoveringen, hvilket bl.a. etableringen af radonspærre er et eksempel på. Det styrker det sunde indeklima. I køkkenet er vandhanen fra Thermex af typen tre-i-en, så man også får kogende vand direkte ud. Flere af hvidevarerne er fra Miele, og på armaturerne i badeværelset står der Toni. I stuen er der både store vinduespartier og flere små, der er placeret så genialt, at rummet får lys ind fra alle fire verdenshjørner og dermed gavn af et varieret lysindfald henover dagen. Intet er overladt til tilfældighederne. Bemærk, at huset ikke fremstår demonstrativt markant på en brovtende måde, men som en hyggelig, personlig og menneskevarm bolig.Udenfor på den delvist skrånende grund, der er på 1.031 m2, er udtrykket også personligt med ejendommens signaturtræ, den gamle Robinia, der har eksisteret lige så længe som huset. Terrasserne er strategisk placeret både oppe og nede og i de vinkler, hvor nabohusene vender væk, så man kan være her ugeneret. Beliggenheden tæt ved Rude Skov er en ekstra fordel, når man vil uden for matriklen for at gå, løbe eller cykle. Skolerne i området har et ry som nogle af landets bedste, ligesom Holte rummer et væld af muligheder for at dyrke sport indenfor i hallerne og udenfor på atletikbanerne, boldbanerne og i vandet med kano og kajak.

Teamet

Kontaktperson

Ivan Eltoft Nielsen / ivan@eltoftnielsen.dk
Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler & valuar MDE
+45 70 70 20 05

Ivan Eltoft Nielsen,  Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler & valuar MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Nicolai Varberg Larsen / nicolai@eltoftnielsen.dk
Trainee, Finansøkonom
+45 70 70 20 05

Nicolai Varberg Larsen, Trainee, Finansøkonom
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Kastanievej 29
2840 Holte

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gudmindrup Strandvej 60, Højby

Velbygget og velindrettet kvalitetshus fra 2009 med en fredelig og næsten hemmelig placering på lille stikvej. Fra ...

Pris
2.195.000
Boligareal
99 m2
Grundareal
1.246 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5874
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Næsvej 1B, Ordrup Næs, Fårevejle

Ordrup Næs - Idyllisk, klassisk og særdeles velbygget sommerhus med charmerende naturtag, med en af de absolut bedste ...

Pris
2.850.000
Boligareal
88 m2
Grundareal
2.772 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5811
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
17. feb
12:30-13:00
Boligvisning (må ikke redigeres)

Dyrehavevej 36, Klampenborg

Smukt og velholdt hus ved Dyrehaven med sin helt egen og meget specielle udstråling af originalitet. Huset fremstår, ...

Pris
13.800.000
Boligareal
201 m2
Grundareal
833 m2
Kælderareal
80 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN1170
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Rundholtsvej 127, København S

Nu udlejes hypermoderne kvalitetsbolig med arkitektonisk kant og en fredelig, stemningsfyldt beliggenhed ved vand, ...

Leje pr. md.
34.000
Depositum
102.000
Forudbetalt leje
102.000
Boligareal
175 m2
Grundareal
119 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5304L
Se boligen