fbpx

Skip to Content

+

i

Hornbæk, Bag Præstegården

Boligareal
116 m2
Grundareal
1.171 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5732

Hornbæk, Bag Præstegården

Fritidshus i meget høj kvalitet fra 2007 midt i et af de gamle kvarterer i Hornbæk, hvor flere af de øvrige huse er helårshuse. Huset ligger på en blind vej. Her er stille og roligt, så man kan nyde livet i et velindrettet, veludstyret og lyst fritidshus. Det fuldmurede hus kan på grund af sit høje niveau anvendes på alle årstider. Det er lige til at overtage fra den nuværende eneejer, der siden opførelsen har anvendt huset til eget brug. Der findes mulighed for at udvide antallet af sengepladser gennem nyopførelse af et gæstehus, hvis dette er ønskeligt. Huset er indrettet med tre værelser, to badeværelser og et stort opholdsareal med køkken og stue i sammenhæng. Loftshøjden på 3,35 meter skaber sammen med de hvide vægge og lofter en lys stemning og en fornemmelse af stor rummelighed. De store vinduer og glasdøre forstærker yderligere den dejlige forbindelse mellem ude og inde. Om sommeren kan man med et solsejl over terrassen skabe et endnu større opholdsareal og få de indendørs og udendørs arealer til at gå ud i ét. Interiøret i huset fremstår i de bedste materialer lige fra vinduerne og dørene, der er af teaktræ, til det lækre uno form køkken med corian-bordplade, møblement med push-funktion og gedigent Gaggenau til både induktionskomfuret og køleskabet. Her er også Quooker-vandhane. På badeværelset får man glæde af et nyt badekar fra 2018, og i stuen varmer og hygger den effektive Morsø-brændeovn, der blev installeret i 2013. Vaskemaskinen og tørretumbleren er fra Miele. Huset er på 116 m2 og opleves som stort og måske bedst af alt som et stille og uforstyrret sted, hvor man kan slappe fuldstændigt af og have sit helt eget helle fra omverdenen. Det blev malet i 2015. Ligesom det hele spiller indenfor, er det samme tilfældet i haven på den i alt 1.171 m2 store grund. Både have og terrasse er meget solrig og er fri for indsyn. Beplantningen er gennemtænkt med et stort, smukt rododendronbed, roser og gavmilde blommetræer. Her er også en elegant stensætning i den meget indbydende og private have, der rummer flere gode områder. Når man skal til stranden tager gåturen ca. syv minutter, og der er endnu kortere til byen, når man skal nyde cafélivet, madboderne eller et restaurantbesøg i herlige Hornbæk, inden man kan tage hjem igen til sit eget hus med den afslappende atmosfære og autentiske aura.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Bag Præstegården 13
3100 Hornbæk

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Solkrogen 27, Hornbæk

Nu udbydes dette stilrene fritidshus opført i 2010 med en fantastisk, stilfærdig placering i et af Danmarks bedste ...

Pris
4.985.000
Boligareal
145 m2
Grundareal
1.420 m2
Sagsnr.
IEN6257
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Solvænget 19, Rungsted Kyst

Skøn istandsat villa til udlejning på en af Rungsteds eftertragtede villaveje. Boligen er opført i 1956 i gule ...

Leje pr. md.
26.000
Depositum
78.000
Forudbetalt leje
78.000
Boligareal
181 m2
Grundareal
1.791 m2
Kælderareal
76 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN6281L
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Hannelundsvej 1A, Rungsted Kyst

Drømmer I om en lys og indbydende bolig, der ligger helt sublimt og har adgang til privatbadebro? Så bør I se ...

Pris
7.450.000
Boligareal
160 m2
Grundareal
1.600 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6298
Se boligen  
Se boligen
NY PRIS Boligvisning (må ikke redigeres)

Gurrevej 430, Gurrehus Slot, Kvistgård

Historisk tidligere kongeligt jagtslot udbydes nu til salg. I Nordsjælland, lidt uden for Kvistgård, finder man det ...

Pris
52.000.000
Boligareal
3.039 m2
Grundareal
43.106 m2
Kælderareal
945 m2
Værelser
29
Sagsnr.
IEN0475
Se boligen