fbpx

Skip to Content

+

i

Hornbæk, Månedalen

Pris
4.300.000
Ejerudgift
3.131
Boligareal
101 m2
Grundareal
1.200 m2
Værelser
3
Garage
22 m2
Sagsnr.
IEN5739

Hornbæk, Månedalen

Lyst og lækkert fritidshus med god atmosfære beliggende i stille og rolige omgivelser på en blind grusvej, tæt ved fredet og naturskønt område. Den ældste del af huset er opført i 1983. I 2006/2007 blev det totalrenoveret og udbygget med nyt køkken, bad med gulvvarme, gulve, isolering, tag mm. og blev hermed dobbelt så stort. Det er dermed et tidssvarende og indflytningsklart fritidshus på 101 m2 plus garage, der udbydes på Månedalen. I den ene del af huset er der et flot bjælkeloft og i den nyere del går loftet 3,31 meter op til kip. Man får dermed to forskellige rumoplevelser i dette hus. Her er tre værelser, badeværelse og et stort sammenhængende opholdsareal med køkken, alrum, stuer og flere udgange til terrassen. Her er naturligvis også brændeovn til hygge og opvarmning. Den centralt placerede varmepumpe kan opvarme hele huset i vinterhalvåret. Vinduerne er store og væggene lyse, så her kommer masser af lys ind. Gulvene er med flotte fyrretræsplanker og velholdte. Der er fast belysning i hele huset, i den ene ende med lysdæmpning, som styres individuelt. Fliserne på badeværelset matcher dem, der ligger i gangen. Flot og funktionelt køkken der, med sit lyse møblement, passer godt til stilen i resten af huset. Det hele er lige til at tage i brug, når nøglen er modtaget. Grunden er på i alt 1.200 m2. Udover den dejlige 160 m2 træterrasse, der går hele vejen rundt om huset og dermed gør huset mere end dobbelt så stort om sommeren, får man en stor have med masser af plads til boldspil, leg og udfoldelse. Haven er godt afgrænset af hæk. Foran ved ankomstområdet er der en præsentabel, snedkerlavet havedør i høj kvalitet. På havens nordside troner flere store, gamle grantræer, der om aftenen oplyses af udendørslamper, så de er en fryd for øjet. De skygger ikke for sol på terrassen. Huset er særdeles velbeliggende med nærheden til de fredede Ruslands Bakker, der strækker sig ned til Tegners Museum med den berømte skulpturhave. Det fredede naturområde er også sammenhængende med Pandehave Ådal og Villingerød til den anden side. Man får mulighed for dejlige gåture og naturoplevelser med en ret rå natur kendetegnet af lyng, buskbevoksning og selvsåede træer. Når I skal til stranden, tager gåturen blot 10-15 minutter ad stier gennem naturområdet. Afstanden til supermarkeder er ligeledes overkommelig. Det samme kan man sige om gåturen til togstationen, ligesom både Hornbæk by og Dronningmølle nås hurtigt. Med dette fritidshus har man adgang til det hele på få øjeblikke.

Teamet

Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen / lars@eltoftnielsen.dk
Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
+45 49 19 31 00

Lars Lyngholm Eriksen , Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Mathias Nilsson / nilsson@eltoftnielsen.dk
Salgstrainee, Finansbachelor
+45 49 19 31 00

Mathias Nilsson, Salgstrainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Månedalen 7A
3100 Hornbæk

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Åbent
hus
28. apr
11:00-11:20
Boligvisning (må ikke redigeres)

Stokhusgade 4B, ST., København K

Luksuslejlighed med eksklusiv gårdhave placeret i en ejendom, som er opført i 2007 af tegnestuen Knud Erik Holst, der ...

Pris
7.500.000
Boligareal
122 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5955
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Vedbæk Strandvej 507A, Vedbæk

En virkelig skøn villa på Strandvejen i Vedbæk, midt i mellem Vedbæk og Rungsted Havn. Oprindeligt opført i 1887, ...

Pris
8.995.000
Boligareal
215 m2
Grundareal
818 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN5037
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Skodsborg Strandvej 214, Skodsborg

Pragtvilla, hvidpudset og totalrenoveret, med en underskøn beliggenhed med Malibu-mindelser direkte til sandstranden ...

Pris
25.000.000
Boligareal
258 m2
Grundareal
1.111 m2
Kælderareal
214 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN4633
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Martin Luther Kings Vej 9, 4. TV., København SV

Højloftet lejlighed på 157 m2 beliggende på fjerde sal med altan, to badeværelser og master bedroom. Her 2,72 m fra ...

Pris
6.995.000
Boligareal
157 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6030
Se boligen